28

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ,ИТН и ДПС вече въобще не се крият,че са първи дружки.Партиите на Мафията и Задкулисието,които грабиха и искат още да грабят нещастната България!

27

Хахаха

преди 1 година

До 28 'щото сега не сме.....хахахахаха ленче ти ли си??? Хахаха хахахахаха хахахахаха

26

Анонимен

преди 1 година

Спрете да повтаряте че народа за това гласувал, народа гласува за това което най-умело успее да го излъже, последните 30+ години абсолютно всяка власт качина се на трона, е постигала това с лъжи, лъжите са най-силното оръжие на властта. Ще се оправим когато спрем да сме толкова наивни и да вярваме във всичко което ни се казва....тоест никога

25

Разочарован

преди 1 година

Положението е страшно!!!Старите не стават,новите ни върнаха в 96-та.Ако останат на власт ще ни докарат съвсем до просешка тояга,ако върнем старите грабежа ще продължи.Каквото и да стане все сме прецакани

24

Анонимен

преди 1 година

До 22/26 "Филии с мас не съм мазала никога, а ладата и москвича са за предпочитане пред стара трошка." Каква кола караш? :))) Само не ми казвай "никаква" :)))))

23

Анонимен

преди 1 година

България оред нажионална катастрофа.Сега аконса хитри ПП,да иммдаде власта на ГЕРБ и да им кже имате подкрепа от нас.Да Ви видим каквомще направите.Дали ще вдигнат пенсиите ,заплатите на учители,лекари и сестри,дали ще.продължар с инхаус процедурите за магистралите.Дали ше.са коалиция с ДПС.Дали,дали.Дайте им те да управляват.Свга е момента.Не отивайте на избори.ДПС и ГЕРБ да управляват с ИТН и Възраждане.

22

До 24

преди 1 година

Очаква ни,ако падне кабинета.Явно новото мнозинство това цели.В мътна вода най-добре се лови риба.

21

NoirFire

преди 1 година

Нови избори ГЕРБ трябва да спечели с 40 процента със сериозна преднина пред всички останали, гласувайте за да не участва ДПС в правителство, аз няма да гласувам за ГЕРБ.

20

22,

преди 1 година

Филии с мас не съм мазала никога, а ладата и москвича са за предпочитане пред стара трошка на над 300 хлд. км., каквито кара масата българско население - кара бок луците на Европа.

19

Анонимен

преди 1 година

Новото мнозинство окончателно ще ви види сметката.

18

ПХ

преди 1 година

Без паника!!! Смяната на неефективни правителства е естествен процес при демокрацията.Не може с такава разнородна коалиция, с такова крехко мнозинство, с неадекватни решения и изказвания на управляващите да имате успешно управление, а трудностите тепърва предстоят... Очаква ни глобална Енергийна, Икономическа, Финансова, Социална криза, ръст на цените на храна, електричество, транспорт и услуги...

17

Анонимен

преди 1 година

всичко върви по план, България се разпада точно както е планирано още преди 33 години, на нас всичко изглежда като хаос но точно такъв е плана, скоро няма да съществуваме, или поне не във вида в който на нас ни се иска.

16

Анонимен

преди 1 година

Дано да не отидем пак към Русия че пак ще караме лади и масквичи и ще мажем филии с мас

15

Хахаха

преди 1 година

До 17 хахахахаха ние знаем какво значи това....ЗАМИНАВАТЕ СИ!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Еми народа такива си ги избира,затова да си яде попарата,която сам си е надробил.Щом Копейкин набира скорост,какво да говорим,все по-зле ще става.

13

Анонимен

преди 1 година

Вова яко настъпва в България.

12

Анонимен

преди 1 година

Саботирането на кворума на НС показва, че ръководствата на ГЕРБ, ИТН, ДПС и Възраждане се координират. ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА КАКВО ЗНАЧИ ТОВА.

11

Анонимен

преди 1 година

На никъде не отива България.Следващия парламент ще бъде още по-фрагментиран и ще бъде орел рак и щука.Това ли искаме?Вместо напред-назад и надолу.

10

фъшлива демокрация

преди 1 година

България е тръгнала по кривия път преди почти 33 години.......

9

иван

преди 1 година

с тази култура, с тази интелигенция, с тези политици - толкоз. Алеко се обръща в гроба...