48

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме промяната, на който не му харесва да си ходи ! Щом мафията впрегна , всичките си ресурси , за да свали това правителство, значи са правилните хора! От почти година, ДПС и ГЕРБ останаха без приходи! Истинската причина са стопираните далавери, митницата на Капитан Андреево и още кой знае колко! Славчо пък искаше да покаже сила, но показа слабост и зависимост!За Копейкин , каквото и да се каже все е малко ,застанаха до ДПС на протеста!БЕЗ ДУМИ!

47

П.К.

преди 1 година

Червен кольо се упражнява в рето река. Както винаги, червен кольо си е пембяно червен. Може ли да се вярва на неговите изродени импровизации в полза на червените бабички и,...особенно на другарката Импексова???

46

Анонимен

преди 1 година

Днес на една витрина в книжарница точно на гърба на площад "Народно събрания" видях заглавие на книга "Световните сили с интереси в България" колко точно за сегашната обстановка.

45

До 48-ми.

преди 1 година

Надраскал си глупости. Първо , разследване, доказателства за престъпление и после съд...Накрая е затвор.... Ама откъде се учите бре? Има си ред.Дори в кръчмата ще ти го обяснят.

44

Dior

преди 1 година

Отива към по добро

43

Анонимен

преди 1 година

не е вярно че всички са такива , престанете да създавате безизходност у хората , не всички са такива иначе нямаше да има левски и ботев

42

Анонимен

преди 1 година

Гасете лампите и си заминавайте. Тая държава оперира най-добре когато няма парламент и правителство, което е много показателно! Трябват мажоритарни избори за парламент. Трябва всеки който досега е докоснал власт да го пратим за 30г в затвора профилактично. После да разглеждаме какво е откраднал или как е предал страната. Гарантирам, че няма нито един невинен. Така че първо да ги опандизим после ще им намерим що са у пандиза. Оставим ли ги - избягат или ще унищожат доказателства за предателство!

41

Анонимен

преди 1 година

алу гешев по нк има търговия с влияние от нс кирчо призовава и по медиите да се отцепват депутати няма ли да се самосезирате

40

Анонимен

преди 1 година

Къде отиваме ли?От ясно, по-ясно е - колония, сметище в покрайнините на поредната империя,която този път ни превзе отвътре- с предателство и лични облаги за нашите избраници! Срамно е,че утре ще ни вземат мъжете и децата да леят кръвта си в защита на чужди интереси! 150 години са били нужни на тоя народ,за да се събуди,и реки от кръв,за да отвоюва суверенитет и независимост.Без памет за миналото,няма бъдеще.Ние сме рушителите на България, каквото и да казват историците,ние днес унищожаваме!!!

39

анонимен

преди 1 година

толкова са ценни от промяната как не ви е срам да искате оставката им, ей нахални та нахални

38

анализатор

преди 1 година

За това ли дойдоха? Като сърдити моми излизат от залата и се крият по кафетата. Да блокираш тази работа е безобразие, каза Искрен Митев от Продължаваме Промяната. Хем сърби, хем боли, е казал народът! Като са безсилни и безпомощни, защо се напинят да свалят властта с подмолни средства?Нали новата опозиция (с участието на Дългия предател) искаше да сменя председателя на Народното Събрание, щото досегашния не им харесва? Е, що не гласуваха за техен човек тогава? А?

37

Варан

преди 1 година

Честито на ГЕРБ, ***, ИТН (Има Такъв Наркоман) и ДПС, че се ожениха и поканиха за кръстник Радев!

36

до до 24

преди 1 година

Трудно е да участваш в лекоатлтически крос на патерици, колега! Още след парламентарните избори беше ясно, че единствената алтернатива е Твърде Широко Коалиционно правителство, правителство на "патерици"! Залозите на политолозите бяха Колко дълго ще издържи такова правителство на " "орел, рак и щука". Уви, лошото е, че правителствената и парламентарна криза в Бг възникна пред предстояща Глобална икономическа, финансова и инергийна криза.

35

Анонимен

преди 1 година

Които и да изберете все на същите мекерета ще попаднете. Спасението е само едно - бегом през девет дерета и девет държави.

34

РиСт0

преди 1 година

Ей, децата свършиха училище и кирчо ги е хванал да пишат тука за без пари, защото много се изръси за едни "независими" предателчета!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Мафията си иска пак власта за да краде.ИТН е основен представител на ДПС и ГЕРБ.Същтото е и ВМРО и Възраждане.Не е важно дали ще гласуваш за Възраждане.Това е глас за ДПС и ГЕРБ.Събуди се заспал Българино.ИТН е същото.

32

Анонимен

преди 1 година

До Разочарован За шест месеца,какво очакваше да направят ? Разочарованието ти идва от липсата на вяра в новите и младите и прекомерните ти очаквания.Това,което се случи през последните 33 г. е трудно за осъзнаваме,камо ли за оправяне.

31

Анонимен

преди 1 година

Дайте да управляват ГЕРБ и ДП С сега.Да се види какво ще направят Дали ще вдигант пенсиите,дали ще.вдигнат заплати на лекари,мед.сестри и учители.Дали ще има подкрепа на младите семейства? Оставете го да видим и след това избори.Да видим кой за кой е .Или отнов ще има обещания за асвалт и рози.Бойко и ГЕРБ за 12 годинимса построили по-малкомпътища.в.сравнение със Санишев и БСП за 8 години.Факт неоспорим.Но Бойко говореше все едно е направил нещо велико.Е всеки ден шофирам,нищо не видях.

30

с Борисов напред

преди 1 година

всички сега властимащи много ги е страх от избори , бат Бойко си седи и им гледа агонията :)

29

Анонимен

преди 1 година

всички се точат за нови постове след като падне ПП - капят лиги и фърчат сополи, дори някои са си разпределили местата