149

Анонимен

преди 1 година

Да си връщат заплатите, безхаберници. Герб+дпс+възраждане+итн новата мафиотска коалиция.

148

Анонимен

преди 1 година

Вчера Джамбаски избяга опозорен от протеста си защото трябваше да е заедно с ДПС всички се оплетоха като свински черва явно е че ДПС е най голямото зло за България

147

Анонимен

преди 1 година

Провалиха ?? И защо му е на НС да избира нов председател, след като и без това скоро ще се саморазпусне ?? Киро и Асен тупкат топката, и си мислят като деца в детска градина, че учителите им от опозицията пасат трева. Ами естествено, че няма да се регистрират. Такава отчайваща некадърност и липса на всякакъв опит скоро не бях виждал!

146

Анонимен

преди 1 година

Много бързо се събраха и се уговориха. После кажете , че не действат заедно.

145

Кметът

преди 1 година

Боко-***, Слави-предателя чалгар,Доган и К.Костадинов се сгодиха,браво,вие сте истински "лидери",вие опропастихте България!

144

123

преди 1 година

Днес Кирчо няма на кого да пише есемеси. Но ще спести едни пари на олигарсите. Въпроса е отцепниците взеха ли си парите. Май не са иначе щеше да има и други. Егати балъците.

143

...

преди 1 година

Тези от итн са пълни нещастници, но какво да прави трифонов, трябва да има осигурени пари за кабеларката му. Но сте жалки предадели.

142

Реалността

преди 1 година

Видяхте ли как ДПС се подиграваше на журналята-*** в НС?Видяхте ли отличната координация на превратаджиите?Безвремието, кражбите и прозвола на модела Борисов се завръща.Продажните медии са си останали жалки и смешни.Чакайте пак новини от Сарая, от Банкя, от Трифоновия диван от подлогата Копейкин.А Митрофанова ще им дърпа конците на тези национални предатели.

141

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ мен ме трият но истината не може да изтрие.

140

Хахаа

преди 1 година

Герб и дпс това си могат,това си правят.Освен кръгове, чекмеджета,митници и саботажи,какво са направили за хората и държавата?Пуделите им и те са в крачка.

139

Грешка в заглавието

преди 1 година

Заглавието трябва да е"ОПГ -то провали заседанието на народното събрание"

138

Анонимен

преди 1 година

А отборът на Кирчо, колкото по-рано си замине, толкова по-добре ... Няма да ги чакаме като А отборът на Михайлов 4 години без победа

137

Анонимен

преди 1 година

Това което сътвориха Герб ИТН ДПС и Израждането е тактически ход защото още с избирането на нов председател щяхме да разберем дали ще мине и вота по това как се гласува за председател явно печелят време да си стягат редиците ако бяха сигурни че ще имат кворум за председател нямаше да отлаган гласуването ще видим довечера какво ще сътворят

136

КИРЧЕ - НЕГРАМОТЕН..

преди 1 година

НЕ БИЛ ЧЕЛ ПЛАНА НА ФРАНЦИЯ ЗА РСМАКЕДОНИЯ......... ИЛИ СЛУГА НА ПУТИН..??

135

Така е ..

преди 1 година

Единствената алтернатива е ГЕРБ плюс БСП. Така ще се обединят комунисти и" фашисти" и народа най после ще миряса. Това трябваше да стане отдавна , но Корнелия с патологичната си омраза към Борисов не се съгласява.

134

Анонимен

преди 1 година

148- а като изгасат тока?

133

Анонимен

преди 1 година

Аидееее трият ме.Няколкото коментара ми изчезнаха. ПРОРУСКИ.

132

Я па я..!

преди 1 година

Ракия и салатка и цяла нощ пред телевизорите .Кеф.

131

money is king

преди 1 година

Заглавието е неадекватно.ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" не са провалили заседанието на НС, защото така им е кеф. Установили са, че не излиза бройката.

130

Анонимен

преди 1 година

коментар 140 е отговор за130. нещо се трият разместват. администраторите на сайта пишат коментарите тук.коментиращите тук са един или двама само.