169

ПроСоТо

преди 1 година

КЛОНИНГИТЕ герп,дпс,итн и за жалост Възраждане,просто така са се оплели в прстотиятаибезсилието си,че не усещат как сами работят срещу себе си с тия ГНУСНИЗАИГРАВАНИЯ....Защото и намалоумните вече стана ясно,че изброените креатури са различните названия на един и същ АНТИБЪЛГАРСКИ субект..

168

Аргазмияна Кабилкина

преди 1 година

Голяма грешка на апазицията до 7 часа Петков ще обяви Извънредное Палажение ,а държава будеть управлять толька Балешевико-Меншевишкой Корнельньй Кольхозов и Савхозов.

167

Оле-мале

преди 1 година

Ей, *** гадни!Като ги пишете тия простотии за жълти стотинки, не си ли давате сметка какво правите. Толкова ли струвате?!Вярно ли искате пак с месеци да гледате как Боко и ДПС делят постове и плажове, докато успоредно няма две тухли, дето да са сложили една върху друга и да не са паднали!Аман!

166

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ до вчера се тръшкаше,че са отговона партия и няма да отсъстват.Каква стана тя, видяхме какво е да се управлява от една ТИКВА от Банкя.

165

Анонимен

преди 1 година

Тролеите на харвардските некадърници ще си потрошат клавиатурите :) Кинтите спират!

164

Анонимен

преди 1 година

165 ББ дават депутати но замисляш ли че ще има условие или уловка ако искат да подкрепят не е нужно да го обявяват ББ пак върти схеми да се прави на велик да си пере имиджа ако им пукаше за България нямаше да въртят вотове скандали и схеми мафиотите

163

Анонимен

преди 1 година

Кого представляват партиите в Парламента, това е въпросът. Те продадоха и предават България и българските граждани! Проблемът е единствено за властта и парите, собствените им пари и собствената им власт.

162

До171-Въпрос

преди 1 година

Най вече за захранка на масите с цел да си купят време във власта с което да прокарат анти българската политика за която бяха курдисаха от техните задокеански ментори!Е поскраднаха и някой лев между другото,да не са съвсем капо!

161

Анонимен

преди 1 година

Ако оставим мафията да победи за мен това няма да е държава а географско понятие не може да спиш ядеш пиеш и тоалетна ако в сме се превърнали в такива същества значи ще си заслужаваме съдбата

160

хаха

преди 1 година

И сега ГЕРБ щом ще гласували заедно с Пълен Провал, те мафия ли са или не

159

Въпрос

преди 1 година

И все пак, за какво бяха похарчени 9 млрд. лева Декември месец? Някой знае ли нещо конкретно?

158

Разочарован

преди 1 година

Положението е страшно!!!Старите не стават,новите ни върнаха в 96-та.Ако останат на власт ще ни докарат съвсем до просешка тояга,ако върнем старите грабежа ще продължи.Каквото и да стане все сме прецакани

157

Анонимен

преди 1 година

Ако. Българина не е разбрал че Демокрацията не трябва да се управлява от сараи,джипки и фотьойли нека да подкрепи предатели като Костя Монеткин,ТИКВИ,ДОГАНИ И ДЪЛГУЧИ.

156

bbb

преди 1 година

Безотговорни типове! кога ще гласуват актуализацията на бюджета, кога ще гласуват други важни закони, кога най-после ще заработят за хората?

155

Анонимен

преди 1 година

тиквата за пореден път се врътна като пумпал. Обадили са му се от Брюксел началниците и той се е ......

154

Анонимен

преди 1 година

Сламените продажни марионетки се наиграха,сега дружно да събират сакчетата и по живо по здраво да си ходят!Проектът на Херо се оказа ялов,да влизат следващите!

153

Анонимен

преди 1 година

На извънредна пресконференция преди малко тиквун е казал , че ще дадял 59 депутати на кирчо ....

152

Анонимен

преди 1 година

И това са милеещите за майка България...

151

Анонимен

преди 1 година

Толупа е хоум офис пази си чекмеджето вкъщи да не му го отмъкнат докато се търкаля с каките на спалнята нали си има калинки да му натискат бутоните целия Герб са като секта изпълняват заповедите на боса а Трифонов го имитира на диванчето и чака неговото чекмедже да се напълни :) А Копейката вече е алчен от рубли мина на евраци кой колко дава може и повече :)

150

Анонимен

преди 1 година

С нищожна част от откраднатите милиарди, ГЕРБ купиха ИТН, а може би и Възраждане.