8

Бай Тошо

преди 1 година

Парадокс е бърборинковците от БСП да ни занимават с мокрите си сънища! Тези трябва да бъдат заврени в ....... Те докараха баджанаците, внуците, жените, бащите и целите си фамилии във власта. В Харвард, Оксфорд, Сорбоната учеха само деца и внуци на комунистическата номенклатура и ДС. Те това е резултата.

7

бай Ламби

преди 1 година

Абе Жорка, абе Свиленски, ами то по тая логика вие като сте малцинство що имате правителство бе?Ами подавайте си оставка и оставете новото мнозинство да съставят такова.Ако не могат отиваме на избори и толкоз.Просто е като гъбена чорба нашто момче.

6

Анонимен

преди 1 година

Абе свиленски, какво ти пука? Вие сте пътници не го ли разбирате? Електоратът ви никога няма да ви прости, че сте заедно с градската десница, която вие ненавиждате а и те вас. То бива ортаклък за власт и келепир ама вие наистина прекрачихте всякакви граници! Вървете си!

5

Анонимен

преди 1 година

Бяхте до тук

4

баба мара

преди 1 година

стига с този председател оставка и да ви няма новото нс да си избирапредседател нищо не работите въртите се като изоглавени с ръце в джобоветеи с кафета срещу 5000 лв на месец а ние забравихме какво е това кашкавал

3

www

преди 1 година

Тоя как има очи да се покаже пред хората, срамна история, резил! Смеят му се, но не му пука!

2

!Циганизация!

преди 1 година

Полицията в ПЕРНИК и Бобов дол се държат като ЗЛАТНИ КЛ.ИТ.ОРИ, взимат пари(подкупи) от Чичаци с пари и мутри за да тормозят беззащитни Българи! Прокуратурата е деградирало, потулва всичко срещу Борисов и бандите му!

1

Анонимен

преди 1 година

Чакай първо да ви свалят от власт