34

Анонимен

преди 1 година

Глей берачите на портмонета и общаците кви шимпанзета ни натресоха да ни управляват!

33

ПроСоТо

преди 1 година

ама изгонете го тоя уличен чалгар от ИНСТИТУЦИЯТА "Български парламент" бе!!!..Погледнете го:-С дънки,некаква тениска с некви масонски /?/ знаци...Добре поне че е остригал ливадата на кратуната си та да не разнася въшки из залата..

32

Анонимен

преди 1 година

Тоше подбирайте си хората с тест за интелигентност и медицинско от психиатър да не се водят на отчет)

31

Fena

преди 1 година

До безликия номер 34! Хубав или лош, поне има сурат! А ти си едни безлични точки? Нищо!

30

...

преди 1 година

Само му вижте грозният сурат на тошко африкански, наистина ще паства точно в зоопарка. Нагъл мошеник, също като трифонов.

29

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на ниско образование чалгари, които ходеха по концертите на Дългия и в последствие гласуваха за него, сега неговата измислена партия ръководена от диван, бутнаха държавата. Видя се кой е мафията . Отвратителна чалгарска държава .

28

Анонимен

преди 1 година

С тоя номер ИТН даже няма да са в следващия парламент.

27

Много важно

преди 1 година

То пък и да го вземете, толкова сте дискредитирани вече, че никой няма да седне с вас на една маса. Дано сте си оправили родата поне за 5 поколения напред, че иначе съвсем няма да си струва това, дето ни го причинявате.Толкова искрено сигурно дори Боко не съм мразила. Отвътре ме изяде вече ядът по вас! Ненаядени.Гадни.Безскрупулни.

26

Хм

преди 1 година

Нещо се случва явно в момента - руските *** ги няма.

25

Господи!

преди 1 година

Господи, каква отвратителна, грозна и противна мутра, чийто сакат лидер - учиндолското чудовище, вече една година се гаври с народа ни и разиграва цялата държава! И това нищожество се опитва да нарежда на пРезидента за мандати и служебни правителство! Всъщност, може пък такава да е договорката на чалгарите с кремълския слуга! Все пак, на един глас дрънкат клишета и празни приказки за Македония! DW разобличи коварството и двуличието на оня от Славяново, помните, нали?!

24

258

преди 1 година

Тоше, чакам те с мотика в моето село. По-добре замълчи, че се вижда умствения ти багаж.

23

Анонимен

преди 1 година

Виж какво, каквото има да казваш, казвай го сега, че в следващия състав на НС вие няма да влезнете, нито след него. Доказахте, че от чалгари депутати не става, вие сте дотук. Същевременно това нелицеприятно чувство ще се пренесе и на 7/8, така че и то ще загуби доста от зрителите си. Дето старите хора казват акъл море, глава - кофа.

22

ХИТРЕЦ

преди 1 година

ХИТРЕЦХИТРЕЦХИТРЕЦХИТРЕЦПРЕДАТЕЛ

21

Анонимен

преди 1 година

егати олигофренската физиономия - рядко противен човек с черна душа и смърдящо тяло

20

да знаете

преди 1 година

Тошето залязва, скоро ще вее къдрици на село след козите.

19

Даскала

преди 1 година

Е де , сами се фръцкат !Че кой е луд на Вас да дава мандат за правителство!Вие вече сте символ на задкулисието , корупцията и продажността!Я се разкарайте по селата - кой от където е!

18

Анонимен

преди 1 година

Тошко, и ти си един...да не казвам какъв! Видяхме ви вече колко можете да редите кабинет.Пак искате някой друг да прави коалиция и да носи отговорност, а за вас само кинтите, министерските постове и комисиите!

17

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов толкова си харесал патериците че решил сам да се превърне в такава

16

Анонимен

преди 1 година

брех тоз Боко - упретнал се, зализал се, килограми свалил и впрега белия кон за завръщането си - вчеши гривата на кончето Бокич, яхай го и идвай, нали все пак от ИТН ти подадоха юздите

15

Анонимен

преди 1 година

Този малък индивид,кряка, блещи се като разярен макак в прерията на Северна Америка.Аланкоолу,ти и К.К.ще съборите държавата с идиотското си отношение към процесите които текат в държавата ни."Асене,ако не предоставиш милиардите на моите министри,вие си отивате".Първо ще "ударим" шефа на НС,след което ще работим,това правителство да си тръгне.Думи на един комплексиран субект,подвизавал се при учиндолският.Българи,помислете колко баластра е влязла в оная сграда.