149

Ангелина

преди 1 година

Дори и "Петков ,да стане" ,Борисов или който и да било негов "смешен двойник-имитатор " от ГЕРБ ,няма да "седне"!!!

148

Идеалист

преди 1 година

Преди година мислех, че Нинова ще създаде истинска лява партия. Тя се продаде на байдънистите-троцкисти и седи на пейката пред Козяк 16!

147

нали бе корни

преди 1 година

а това на теб не ти харесва щото министерстването ти свършва на мига :)

146

Анонимен

преди 1 година

Не гласувам за БСП. Но само за протокола да напомня, че те са част от ПЕС - част от европейско семейство партии. Щом са ги приели - имат им доверие техните си там хора.По интересно ми е защо въZZраждане гласува заедно с архиврага си ДПС? И защо ИТН гласува заедно с ГЕРБ след като щеше да ги изчегъртва?

145

Дони

преди 1 година

Стара,печена,интригантка и лъжкиня!Днес размахваше някакви листа-това за съда,онова за съда.Е защо не си ги изпратила до сега?!Така и няма да ги дадеш,те ти служат за дебелашките лъжи,да си по-убедителна.Толкова си жалка

144

Анонимен

преди 1 година

Корнело, кога ще съсипеш окончателно БеСиПе-то?? Питам защото смятам да се напия по случая. А после ще те черпим и ще ти издигнем паметник на Бузлуджа. И ще ядем кебапчета в твоя чест! Ще настъпи всенароден празник, народът ще ликува!

143

Анонимен

преди 1 година

Мотива на корнела стани Бойко да сасипя икономиката и ела после да я оправяш (Станишев, Орешарски )

142

Makedon

преди 1 година

Ajde na IZBORI BE KEKVO CEKATE ... DA VI GLEDAME SEIROT EDNO 2-3 GODINI...

141

Пустиняк

преди 1 година

А какви са вашите мотиви КАКО.

140

Анонимен

преди 1 година

Колко много пъти БСП имаха точно същия мотив. Не че оправдавам в момента опозиционните ГЕРБ, ама е смешно това изказване.

139

Гумичка за триене

преди 1 година

Айдее Нинова до тук беше, ще ти гледаме гадната,мазна , подкупна и продажна физиономия само в архивите!! С десет процента влезе насила в политиката кой, КОЙ искаше ти да си министър КОЙ искаше ти да си зам мин.претседател???? КОЙ???????? Айдее бай!!!

138

дддд

преди 1 година

Много я страх горката Нинова,че ще изтърве кокала и лапането.

137

Анонимен

преди 1 година

112 С колко изгуби ГЕРБ, с около 1 %. В момента е най-голямата партия в България. Киро просто никога няма, да повтори Борисов с изборите. Отива си и няма връщане. Няма да има "Падаме и пак се връщаме". Никога БСП/ПП.

136

Анонимен

преди 1 година

140 Чекмеджетата са фейк на зелената смрадот ДС. Цяла година имат службите, държавната машина и не успяха да ги докажат, нито къщата в Барселона, другата дъвка на другарите от руската БСП и мутанти. Неистово са се вкопчили във властта и смятат, че без тях неможе. Нинова по навик, а авангарда на столетницата ПП, защото са им взели любимата играчка.

135

Анонимен

преди 1 година

Киро просто обърна българската политика с краката нагоре, сега се заглижил, да не сме я решили заради няколко sms- а.

134

Анонимен

преди 1 година

Само се вижте! Нинова, Бойко Рашков и ген. Атанасов са новото! Те са коалиция на промяната! Тези, заедно с лъжците Кирчо и Асен са се вкопчили във властта, но през живота си не са забили и един пирон! Сега за протестите! Как може едни и същи платени хулигани, преди две години Дамаджаната да ги нарича протестиращи граждани, а сега - провокатори? Нищо от това, което този човек говори, не излезе вярно! Нищо!

133

Анонимен

преди 1 година

Амиии....това е, опция Нинова да седне просто нЕма! Затуй, само ще констатира кой евентуално може да седне.

132

с м р а д

преди 1 година

Оядените другари от БСП , ПП , ДБ мислят за собственото си оцеляване и ако може, да си останат на власт, да крадат от европейските пари. Друго нищо не ги интересува. B момента раздават милиарди, теглят милиарди, обещават милиарди, харчат милиарди, крадат милиарди, преразпределят милиарди, а Трифонов им ритна столчето пред кацата с меда и европарите и те почнаха да вият на умряло.

131

Анонимен

преди 1 година

Кога ще се гласува бюджета?

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимент Да се върне Борисов е наи доброто .