19

Зелен Демократ

преди 1 година

Явно е Ню Реалити ще се наредим психоопат до психоопата, като този илософ, деразай цинико!

18

Анонимен

преди 1 година

Руснаците настъпиха мотиката, не защото урките са силни а защото Западът ги подкрепя :) Ще бъдат години на бойни действия, но докато на украинците им дават от Запад, рашките ще обедняват все повече и повече, благодарение на техния вожд Путин :)

17

Анонимен

преди 1 година

Война иска, трета световна. Пълно е с и.д..о..и.

16

Анонимен

преди 1 година

"По делата ще ги познаете." - така е написано в Библията. А не по приказките. Тоя чичак като е толкова убеден, че трябва да се воюва, да хваща пушката и да ходи да мре на фронта. Балъци за умиране трудно ще намери. Такива са и "ястребите" у нас. Знам ги всичките са навързани като свински черва във Фейсбук с украинския флаг - все едни такива дебелички, охранени, които мъка и лишения на са видели.

15

Анонимен

преди 1 година

Като бях малък 90те си мислех че досега светът ще се е обединил в северното полукълбо и ще води война с ислямския халифат, само че западната част беше превзета от Со.рос, който реши да я изп.едерасти и джендъризира като обяви за враг Русия. Спомнете си фантастичните филми от 90те - винаги в космическите кораби имаше по някоя Ланка и Сергей. Надявам се скоро С.орос да бъде линчуван и светът да се върне там където беше 90те+

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 - "Тоз па къв е бе." - Дървен философ!

13

Анонимен

преди 1 година

18...И КА ВОЮВАШ ТИ ЗА МИРА? КАТО СЕДИШ ЗАД КЛАВИАТУРАТА И БИЙШ ЧАШАТА С РИКИЯ В МАСАТА?

12

Анонимен

преди 1 година

Накратко казано... за мира трябва да се воюва, а не да се преговаря с кремълския пcиxoпат и шайката му бандити...

11

До 15

преди 1 година

И кво. Като иде до ***, да не изкарва нещо по различно от твоето. Ти собствено мнение и насока немаш ли? Или някой требе ти казва кое е правилното?

10

Ивайло

преди 1 година

Платен коментар от г-н Никой

9

УЛМ

преди 1 година

"философ на културата. Той е старши изследовател в Института по социология и философия към Университета в Любляна, глобален заслужил професор по немски език в Нюйоркския университет и международен директор на Института за хуманитарни науки "Бъркбек" към Лондонския университет." - тоест, академичен па-ра-зит, който няма един работен ден в живота си. Ако Русия погледне към Словения, тоя ще е измежду първите избягали.

8

Брей тоз 10ти

преди 1 година

Ти като един виден полиглот, апострофичен идол, Ромео, и най вече баснослов нали си разбрал замисъла на изделието. Не се тревожи тогава.

7

Анонимен

преди 1 година

Този на снимката трябва да го затворят в лудницата,а не да го показват.От такива може човечеството да умре.Нали ако има конфликт между Европа и Русия ще има и ядрена война?Ще разцепят планетата.

6

ще кажа на мама

преди 1 година

какво е 'пацифизъм'?

5

Анонимен

преди 1 година

Публикацията е твърде обширна за атрофиралите мозъчета на русофилите... Сега ще почнат отново с несвързаните си бъртвежи в коментарите...

4

Анонимен

преди 1 година

Тоз па къв е бе.

3

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което разбрах е , че само войната с Русия ще оправи света, но...., мир в цялата история е идвал само след желание за преговори, а целият свят гледа към богатствата на Русия и съседните и републики. Всичко е борба за ресурси, а колко хора ще умрат е без значение за западната доктрина.Изтока, включително ние , можем само да бъдем поробени и да предадем ресурсите си на богатите мошеници отвъд океана. Не, благодарим!

2

hasmokar

преди 1 година

Пръчково, поръчково.

1

Анонимен

преди 1 година

Какъв е пък тоя? Мирът се прави от пацифисти. Те отказват да воюват в името на тива да живеят. Да имат нормален живот и семейства и хора, които обичат и си заслужава да живеят за тях. Военнолюбците само конфронтации и воини ги интересуват. Мирът е безценен. Хората, които обичате са безценни. И всякакви ***, които пропагандират мир, чрез война са за психиатрия. Не за новинарски сайт.