39

Първо

преди 1 година

Да прати синовете и внуците си на Фронта, а после да философства Т.ъппо!

38

Цъ

преди 1 година

Просто насъсква хората за война между Европа и Русия! ЯВНО Е ЗАБРАВИЛ КОЙ ИМА ЯДРЕНИ КОПЧЕТА.

37

Ми555

преди 1 година

Прави впечатление, че това, за което обвинява Русия е същото, което прави и Сащ, но него не го обвинява в абсолютно нищо!!! Няма и думичка против агресията на Сащ!!! ДРАСТИЧНО ДВУЛИЧИЕ И ПЪЛНА ФИЛОСОФСКА НЕФЕЛНОСТ!! ПОРЪЧКОВ!

36

Германец

преди 1 година

Не очаквам да сте чували за Жижек. Не го дават по Планета. Останалите, които го знаем, го слушаме много внимателно. Обикновено няма грешка.

35

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Каскади от абсолютно излишна информация и инфантилно преиначаване на данните, от което се е получила логичната "манджа с грозде". Налазени сме от бутафорни философи и ретро мислители, подложени сме на информационни затъмнения от всички страни. Спасявайте се. Loool

34

Анонимен

преди 1 година

Правете любов, НЕ война!!! А ти чичо *** да си играеш на война с внуците!!!

33

Козяк

преди 1 година

Професоре, кефиш ***, щом си антипацифист, пали джапанките и доброволец на фронта!

32

Анонимен

преди 1 година

Мняф. Прозяв. Имам двойно гражданство и бачкам за американска корпорация. Ни война, ни санкции ми пречат. Ако чичото се възмущава от пацифизма знае къде е фронтовата линия. Пък и... На война пращат предимно младите. Мъжете до 35 да мислят за кой ще гласуват, инак утре могат да се озоват на фронта, а там като гледам ситуацията е "Я камилата, я камиларя". Стискам палци Украйна и Русия да се помирят. Жените и на двата народа са много красиви и заслужават любов, а не война.

31

Анонимен

преди 1 година

Някои хора прекаляват с игрите и после си въобразяват как войната е като игричката на компютъра.Да ама не.Всеки,който е за война трябва да се лекува.Особено ако е за война между Европа и Русия ...това означава край на света.

30

Анонимен

преди 1 година

Готови ли са руските граждани да поживеят както преди 30 г ? Какво дава Русия на света че да диктува правилата заплашвайки с ядрени удари р от което най - сигурното е че именно от Русия няма да остане нищо .

29

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО:Абсолютно е невъзможно това да завладеете Русия и да й вземете всичко според мен.Така лесно няма да се даде.Ще има ядрена война и нищо от това,което изброи няма да остане.Ще бъде изпепелено.Мисли логично.Не пиши глупости както онзи път как имало НАТО през 1912 г.

28

Анонимен

преди 1 година

Елементарни съждения, които са лесно разбираеми от дъртия за дъртия. Модерните владетели на света не са геополитици, а технократи и хора на иновациите. Путин живее в миналия век и от ден на ден ще става все по-лошо за изостаналите рушлями.

27

Анонимен

преди 1 година

Слава Кокаине!!

26

МНЕНИЕ

преди 1 година

Този е Словенския Плевнелиев .

25

АнонимеН

преди 1 година

СМЪ-РТ НА ПУТАНОДЕБИЛИТЕ!!!! ЖИВ *** ДА НЕ ОСТАНЕ В УКРАЙНА!!!

24

xoxo

преди 1 година

Абсолютно съгласна с частта за Асандж.Останалото нямам нерви да чета в петък вечер .

23

Анонимен

преди 1 година

Диванните експерти - от къщи ядат, пият и пръцкат на дивана, а убеждават другите да ходят да умират.

22

АнонимеН

преди 1 година

ПУТЬН НАДАЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, ТОЙ Е БОЛЕН ОТ ЗЛОКАЧЕСТВЕН РАК И ДОРИ Е НАРЕДИЛ НА БОДИГАРДА СИ ДА ИЗЯЖДА ЕКСКРЕМЕНТИТЕ МУ КОГАТО СА НА ПОСЕЩЕНИЕ ИЗВЪН КРЕМЪЛ ЗА ДА НЯМА СЛЕДИ! СМЪРТТА НА ПУТЬН НЕ Е НАЙ-ВАЖНАТА! НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СЕ ИЗБИЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ОР--КИТЕ НА ПУТЬН КОИТО РЕАЛНО КРЕПЯТ РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН И СЪС СМЪРТТА НА ПУТЬН ДА ПАДНЕ И РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН!

21

Анонимен

преди 1 година

Този не просто е правен с опакото на юя, но и баща му е бил сърдит, докато е клатушкал.В резултат се пръква това войнолюбиво смръщеняче да ни поучава.Илюзорният свят става този, в който родителите му не се срещат.

20

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците се активираха. ***, които, само скачат, пощят се и врякат. Всичкото ви е такова. А руснаците си връщат това, което им принадлежи достойно, като мъже.