59

ае бай хуй

преди 1 година

спрете с тая война, че ще умрем от глад зимата, ей

58

са права секс

преди 1 година

попринцип кирчо как яко и спря газта

57

Купувайте имоти

преди 1 година

Като им доскучее Украйна идват насам.

56

Ес ес

преди 1 година

Русия ще загуби войната. По всичко личи.

55

До67

преди 1 година

АЗ СЪЩО ГО ЧУХ ТОВА. ЛИТВА НАЛИВА МАСЛО В ОГЪНЯ но ВЪОБЩЕ НЕ Е ПРАВА. ЗАЩОТО ИЗНОСЪТ Е ОТ РУСИЯ ЗА РУСИЯ, А НЕ ОТ ЕС ЗА РУСИЯ. ЛИТВА СЕ ЯВЯВА САМО ТРАНЗИТНА СТРАНА. ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВА ЩЕ СТАНЕ ТСВ!

54

Уадо Шишауката

преди 1 година

Уачо уеже уиба. хахаха

53

Ми555

преди 1 година

Наливайки масло в огъня - НЯКОЙ ОТ ЕС ЩЕ РЕВЕ ЗДРАВО. БЕЗУМНИ АЛЧНИ ЧОВЕЦИ ОТ САЩ!!

52

Анонимен

преди 1 година

Глава Пентагона хочет выгнать из рядов НАТО Литву. Мнение высказал представитель Пентагона генерал армии США Роберт Джефферсон. Главной причиной является эскалация ситуации в регионе со стороны Литвы, а именно, транспортная блокада. По мнению американского генерала, речь идет о реальной угрозе Третьей Мировой войны.

51

Стрева ми се

преди 1 година

...че Путин е доста миролюбив и губи от това! Дано да се усети навреме!

50

Въй въй въй

преди 1 година

Пълни ГЛУПОСТИ!!! Свят без Русия е НЕВЪЗМОЖЕН. И ГО КАЗВАМ НЕ ЗАЩОТО ХАРЕСВАМ ПУТИН. Просто такава е Реалността. Ако Русия се почувства много заплашена - БЕЗ СЪМНЕНИЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА НАЙ- СИЛНОТО СИ ОРЪЖИЕ. А дали ще й отвърне Сащ и Нато - вече няма да има никакво значение.

49

Анонимен

преди 1 година

А Путин защо иска да прави имортозамешчение, а? Да отделя CO2, клаймит чейнч такова, а?

48

Цуни Гъзето

преди 1 година

по принцип си прав. Война в стар стил - с танкове и автомати си е меко газано заигравка преди истински конфликт. По принцип пълномащабна война ще приключи всичко за некви минути. Може би идеята е да стане мега инфлация и на есен да нямаме ток, гориво и храна

47

Анонимен

преди 1 година

Бой с руснаците няма да има ако се стигне до там, в смисъл с човешка сила, ЕС не е Украйна където живее братски на Русия народ и милиони руснаци. За ЕС всичко ще приключи буквално за минути.

46

Задкулист

преди 1 година

Няма ли по-важни неща в държавата?!

45

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен --- Грета спечели доста награди, още повече пари и се изпари към студентския камп недале от столицата на Швеция, хвана си любовник и забрави за зелени и червени климатични промени. Мой колега е швед и познава семейството й, и нея лично много добре. Толкоз по въпроса на Гретчето.

44

Анонимен

преди 1 година

Прави си! Никакъв пацифизъм, брат!! Русия трябва да смаже нацистите до край!!!

43

Като гледам...

преди 1 година

...тоя ще ни доведе до масова мобилизация на мъжете до 35 от целия ЕС, за да се бият спещу лошите руснаци. Дано греша!

42

Затоплист

преди 1 година

Предлагам да нанаесем масиран ядрен удар на Путин защото Путин не приема глаобалното затопляте и отделя въглеродни емисии и така ще унищожи планетата и децата ни няма да доживеят до 45 години!

41

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Само да вметна, че не е добре да се правят Гуугл бувални преводи, защото "And the world will be as one" е идиом и има доста по-различно значение от "и светът ще живее като един". ;)

40

Прав е

преди 1 година

Ето тук бяхме пацифисти и за награда рашките свалиха Кокорчо от власт и ни заплашиха няколко пъти с тотално ядрено унищожение.