99

Анонимен

преди 1 година

"философ на културата" ?? Що за паразитно животно е това?

98

славянофил

преди 1 година

"Анализ на словенския философ Славой Жижек" Славянофилството винаги е било присъщо на българите. Идеологията на славянофилството идва от Чехословакия. Много чехи са допринесли за икономическия и културния подем на България след освобождението от Османската Империя. Русия се преекспонира. И тези наши революционери които са учили и живели в Руската Империя всъщност са били предимно в днешна Украйна, а не Русия! И не са само Иречек и братята Прошек. Много повече са, но са забравени!

97

Анонимен

преди 1 година

До въпросът е, е най правилното решение и аз си го мисля това от едно известно време.

96

До 101

преди 1 година

Вярно е! Движещата им сила е простотията и мизерията, кражбите и създаване на роби (славяни-слейвс), които да обичат робството си. А умността им е скрита в прехвърляне на капитали на Запад, но си обосраха пътеките и им блокираха сметките. Ей-това му викат умност.

95

Аз...

преди 1 година

...Ви предлагам Г-не като толкова обичате войната, да не искате да се "храните" от благата на Майка България, като искате младите й момчета да ги пратите на фронта и с това да вземете шепа долари, което няма да Ви осъществи Американската мечта междувхрочем, а да вземете един ста продаден калашник, ако въобще Ви се даде това и са идете да си дадете собственият живот на фронта. Така поне ще направите търговците на железа - оръжия още по-богати и ще има смисъл от вашето съществуване...

94

Този на снимката

преди 1 година

Да нахлупва каската и бегом марш към Източния фронт да чака в окопите руски десант ! Щом дава толкова ъкъл.

93

Анонимен

преди 1 година

До 122 АнонименТа ние от севнерозапада от край вреиме си обичаме сърбите и се чувстваме като едно с тях и мразиме София

92

Анонимен

преди 1 година

Подготвят ни за война. Бързането за Албания и Македония да влязат в ЕС е за да се отвори втори фронт в Европа. Ударът трябва да е насочен към Сърбия. Това ще вкара цяла източна Европа в брутална война. Това нещо се е повтаряло и завършва с 500 години турско робство за целия Балкански полуостров. Гответе се с тази некадърна политика, черноморието ще се превърне в руски придатък, видинско и софийско - сръбски протекторати, а останалата част ще е ердоганова румелии.... България умря!!!

91

рибока

преди 1 година

Значи вече да разбирам,че пацифизмът подклажда бъдещите войни,а снабдяването с оръжие гарантира мира.Умно!Преди повече от сто години са били много глупави приемайки поредицата Хагски конвенции определящи що е неутралитет и що участие във военен конфликт.Големи наивници за този мислител са били явно,за да регламентират,че и намерелият убежище военен кораб в неутрална страна,ако я напусне преди края на войната,то страната е вече не е неутрална и е легитимна цел за нападение.

90

Анонимен

преди 1 година

Боже, Боже... че чак и глобалното затопляне намесил тоя Жижек. Пълна каша му е в главата.

89

Анонимен

преди 1 година

Като му гледам войнствената визиономия на този и не се изненадвам, че се е изказал така. Ще видим какви ще ги плещи, ако войната стъпи на прага му.

88

пх

преди 1 година

Тц,тц,тц..., ей, какво прави 77 години мир в Европа с човешкото съзнание, а?! На този май му се ще да види какво е Трета Световна Термоядрена Война и Последствията от нея!

87

Дриснята

преди 1 година

Този се е объркал от много мислене.

86

Гиб Мелсън

преди 1 година

Опитват се да разкодират мисленето на руснаците но не могат, защото за разлика от западняците при руснаците главна движеща сила не са парите.

85

Анонимен

преди 1 година

Тоя е болен от Алцхаймер

84

От къде го изровиха?

преди 1 година

До Отвратен- "Славой Жижек е философ на културата.".... А от кой ли бе цитата: "Някой теории и идеи са толкова безумни, че само интелектуалци могат да им се вържат"

83

Отвратен

преди 1 година

Тоя реди сладко, сладко глупости, облечени в интелектуална мъгла. Шапка му свалям за лупингите. А нещата са простички и ясни: Кой и как предизвика войната в Украйна? Кой се опита първо да окупира Украйна, въпреки ясните условия и Меморандум 1994г за създаване и съществуване на такава изкуствена държава! Да, прав е, че превилегированата класа класа в Украйна е с окупаторите и иска да ги запази. Прав е и за песента на Джон ЛенИн, но "imagine no possessions" е целта на окупаторите от НовСветовеРед

82

Анонимен

преди 1 година

поредния комунист, наркоман и алкохолик, който е готов да иде на фронта. Пардон, не той - другите.

81

XuTbP5bP

преди 1 година

Що го изсипа тоя роман сега...? Има една "древногръцка" поговорка: "Напъвате се като *** на буца.". Разбрахме ви опорната точка, Русия - лоша, Украйна - добра. А'е да ни оставите сами да си правим изводите? Смешна работа, все едно да се оставя на малкият ми син, който е на 5 да ми е "зъболекар" и да се правя, че е компетентен, ей така се чувствам с вас като ви чета опитите за пропа... новините.

80

Анонимен

преди 1 година

Словенската армия е под 7 000 войника... Мислех да напиша още едно изречение, но и първото е достатъчно....