98

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Къде ги видя 7 милиона !

97

Анонимен123

преди 1 година

Уважаеми Дами и Господа. "ЦИРКА" е в парламента ни. 33 г, демокрация, и си гледат собствените си интереси.. Къде се карат, къде се саморазправят, къде се заливаха с вода, то не бе средни пръсти, и думи като да го ДУ...А бедният народ.... Време е България да стане Президентска република, и да спрем да храним 240 "депутати" При едни нови избори, не трябва НИКОЙ да отиде да гласува. И по този всеки един Българин ще покаже своят вот на недоверие към всички.

96

Gogo

преди 1 година

За славуцата вече ни политика ни шоубизнес! Най-много боко симитлийската снаха да го вика по кьорсофри да му свири... на ухо имам предвид ;)

95

Натовеца

преди 1 година

поздравявам ПП с Радо Шишарката знаете всички с кое парче :) Айде!

94

МАРШ в Канада!

преди 1 година

Тоя лъжлю се бие в гърдите, че подхвърлил на пенсионерите 70 лв! И кво да си купят с тея пари като цените на почти всичко скочиха двойно и на всичкото отгоре се очаква още да растат понеже сте много "кадърни"?! Като си тръгнал да дърдориш за инфлация я кажи защо при нас е в пъти повече скока на цените отколкото в другите европейски държави? Аре бегай в затвора и бачкай там докато не изплатиш парите изхарчени от държавният бюджет!

93

Някой си

преди 1 година

Как пък никой на разбра, че цените на горивата и размера на заплатите не се определят премиера и правителството. Сега на изборите пак чакайте и гласувайте за този, който се надявате да дойде и да обърше мир...те ви за.... ници.

92

Анонимен

преди 1 година

Приканва към измяна, спец е в тая работа.Справка - Македония.

91

ПОЛИТГЕЙМЪР

преди 1 година

НАГЛЕЦИ! ГЛЕДАЙ КАК НАГЛО СЕ ХИЛЯТ И НИ ВМЕНЯВАТ, ЧЕ ТЕ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ И СА НАПРАВИЛИ НАЙ-ДОБРОТО ЗА БЪЛГАРИТЕ! РАБОТЯТ НА ТЪМНО, ВСИЧКИ, ДОРИ ПАРТНЬОРИТЕ СА В НЕВИДЕНИЕ КАКВО СЕ ПРАВИ! ОСТАВКА! ВЪН, МНИМИ КАПАЦИТЕТИ!

90

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и Василев са доказателството,че в България на Пенсионерите трябва по закон да им бъде забранено да гласуват ,а БКП да се криминализира наравно с Фашизма и Фашистката доктрина.

89

до 98

преди 1 година

Странно, то ок да е така, ама вие бехте всичко на всичко 2000 овека....искаш да кажеш че 2 к решават съдбата на 7 милиона и , че не сте били платени или поне агитирани?Впрочем Гешев още е Главен П. Защо спряхте да протестирате???????

88

до 104

преди 1 година

Аз имам около 13-14% увеличение на заплатата през 2022

87

Dev

преди 1 година

Подкрепям правителството. Единственото. което не ми хареса беше увеличението на максималния осигурителен праг. Образованите и кадърните да плащат повече за сметка на необразованите и мързеливите.

86

Анонимен

преди 1 година

Оставка

85

Анонимен

преди 1 година

На герб вота на недоверие е като кандидатурите им за президент, уж са срещу, а на практика са в помощ, всичко им се нарежда от един и същи стратегически център явно.

84

Анонимен

преди 1 година

2/3 от покупателната способност на заплатите е унищожена вече .Зимата ще е страшно/

83

Анонимен

преди 1 година

Така като чета коментарите отдолу - мнооооого доверчив народ, много. Вервайте на мантрата, че ИТН и Слави са мафия, що никой не попита как така станаха мафия изведнъж, що до сега 6 месеца нито Кире либерало, нито Кокорчо не споделиха тази важна информация с нас, с медиите, с Бойко Рашков, с НАП, с КПКОНПИ ? Защо никой не се замисля за това, защо Кире управлява 6 месеца с мафията преди да се престраши да я нарече така, и то БЕЗ доказателства. Ами то така и аз мога да кажа, че той е мафия!!!!

82

реалист

преди 1 година

Не знам,ама при Мафията заплата ми беше същата,а цените бяха много по-ниски.Сега при Промяната не се издържа.Да ви *** и промяната

81

Еми на

преди 1 година

Е сега е за протести, не за Каскета да ми рипате като, че това е най-важното....сега издишаме, а на площада е празно????!!!!Което доказва, че миналите протести си бяха платени и финансирани от козяк

80

Анонимен

преди 1 година

Политимпотентното правителство е в шок и ступор. Цяла България чака да проявят съвест и достойнство и да подадат оставка, ама пуста блага власт...

79

Анонимен

преди 1 година

Харварското нахилено HEкадърHO осъдено за кражба от Лондонски съд за 9 млн паунда е финансов министър в България. Ако мислеше за бедните то въобще щеше ли да предизвика такава финансова криза и инфлация,която да остави най бедните в положение невъзможност да си плащат и купят най елементарното с запорирани десетки хиляди пенсии.Това комуноживотно напълни партийните каси на БКП .Корнела им е водача. Добрев ви каза.По 10 млн на ден само от бензин за това се хилят.Опукаха 60 млд.лв за 6 месеца