171

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАз мисля, че ти си изкукуригал, в щатите науката е мнооооого напред, ама толкова напред, че не можеш да си представиш дори и във фантазиите, даже могат да те контролират какво да вършиш, какво да говориш, какво да ядеш, какво да изпитваш, какво да мислиш, могат да контролират и предметите около теб, а за различните видове лъчения,да не говорим!

170

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 251 Спешно ти препоръчвам да проведеш курс по депутинификация, защото такива разлики с реалността не са никак полезни. Току виж си нападнал Полша, за да я върнеш на руснаците. :)

169

Криля Советов

преди 1 година

германия няма научно техническият потенциал за такова нещо

168

Анонимен

преди 1 година

До Ден пабеда Поляците са руснаци по произход. До началото на 19 век са си били руснаци и част от Русия, но са били нападнати от немците през ПСВ и преживяват голям ужас, включително и химични атаки,насилствено покатоличване и терор над населението и точно в периода на хаоса през ПСВ и Октомврийската революция, се откъсват от Русия , поради независещи от тях обстоятелства и от тези откъснали се от Русия земи, се образува Полша! Столицата им Варшава, също е стар и солиден руски град, с универси

167

Анонимен

преди 1 година

До Криля Советов "Борсите .. икономиката ... " Какво обаразование имаш? :))))

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 241 "А реалността създава Русия с най-добрите физици.. Физиката е Пътят към реалността . .даже има такава книга на пазара 100лв. струва .. Това за вас са много пари като за книга.." Само дето тази книга я е написал Пенроуз. С други думи, пак Запада гледаш. :)))) Съдба. :))))))

165

смех

преди 1 година

До москваСега като махнат долара като световна валута и 50млн доларес ще се равняват на 50 млн драхми

164

Криля Советов

преди 1 година

До Анонимензаблуденият си ти другото го показват борсите немската икономика няма шанс а автоконценрите им затъват яко но на т ап германофил като тебе трудно схваща

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 239 Жал ми е за такива хора, но просто някои искат да си живеят в тра-ла-ла измислица. Не се притеснявай, нито поляците, нито украинците мислят така. Всъщност, доста съм сигурен, че войната в момента е ТОЧНО защото украинците не мислят, че са "руснаци". :)

162

Анонимен

преди 1 година

съветските болни, най здравите болни. Лозунг от комунизма

161

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАз няма вина, че си незнаещ и не познаваш фактите,датите,събитията от историята или са ти набили лъжлива пропаганда, ДА - ПОЛЯЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД! Абсолютно и на 100% !

160

Ден пабеда

преди 1 година

Поляците и те не занят какви са викат че са славяни каквото и да значи това ама ни езика им има нещо общо с другите славянски нито азбуката а и са католици някакъв сбирщайн

159

москва

преди 1 година

БВП на НАТО 50 трилиона долара, Русия 1,5 трилиона, 35 пъти по малко. Рашата няма шанс

158

Анонимен

преди 1 година

До Криля Советов "една две" Просто исках да разбера колко си заблуден. Отговора ти ме устройва. :))))

157

Анонимен

преди 1 година

Поляците и украинците крадат руска история, също както македонците крадат българска история, защото хем е тяхна, хем вече не е тяхна, защото са се отцепили от майка си!

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 227 "ПОЛЯЦИТЕ СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД" Така ли казаха по пропагандните канали на Путин? Кога ще ги "освобождава" и тях?

155

Голяма тъпотия

преди 1 година

Каква е тази глупост която сте написали бе драскачи со.р.о.со.и.д.ни. Европа или ЕС се нуждае от ядрено оръжие ? Защото ЕС не е Европа. В Е+ропа има страни които и сега имат ядрено оръжие. Баси и т.ъ.п.и.те драскачи където сте, една статития не може да напишете без да си изложите като супер м.а.ло.у.м.н.ици.

154

Анонимен

преди 1 година

До Криля Советов "германия затъва и ще свърши скоро" Колко скоро, дай година. :))))

153

Криля Советов

преди 1 година

Германия още преди ковид кризата имаше показатели че загива икономиката и вече не представлява никаква сила.Корейците тотално ги биха в автомобилостроенето което е 20% от индустриалният им сектор но като вземеш поддоставчиците и става по-голям.После ваксината на байонтех им спечели малко време но Путин закри вируса.германия затъва и ще свърши скоро те за небивалици говорят немците нямат никакъв научно-технически и инженерен потенциал да създадат такова нещо те са първобитни голфовете и до там

152

g.venov

преди 1 година

До Анонимен 202-абе ти нормален ли си.Полската държава възниква около 960 г., като неин пръв владетел е княз Мешко I ,а Русия- през 862 година властта в северозападната част на тази територия е поета от Рюрик неговите потомци управляват в Русия до края на XVI век, а тази година традиционно се смята за начало на руската държавност,а почети малко история ***