211

.

преди 1 година

До Анонимен 319 - не знам в каква федерация ще се превърне ЕС след като си направи сепуко тази пролет и вече е на командно дишане и последни издихания??

210

някой

преди 1 година

Е що за русофилска статия? То няма логика.Европа си има свой ядрен арсенал.Франция и Англия африкански държави ли са? Въпросът е, дали и други държави да се въоръжават, като Германия например.В което няма нищо лошо, ако Русия реши едностранно да се въоръжава още повече.САЩ е независима държава, гледа собствените си интереси и не е длъжна да ни защитава, не са ни осиновили!

209

Анонимен

преди 1 година

А помните ли кой искаше да има Съединени Европейски Щати? м? :)

208

100%

преди 1 година

украйна свърши......

207

Анонимен

преди 1 година

От икономически съюз ЕС ще стане Европейска федерация.Тази промяна изглежда планирана.

206

Анонимен

преди 1 година

Демагогията и лъжите на русофилите копират 1/1 инсинуациите на кремълския пcиxoпат и шайката му бандити...

205

Анонимен

преди 1 година

Надявам се, че някога ще прогледнат европейците и ще осъзнаят, че всичките им проблеми идват от CAЩ.Помислете кой печели и кой губи от ситуацията в Украйна? Кой от кого има по-голяма нужда, светът от CAЩ или CAЩ от света???

204

Анонимен

преди 1 година

Всички проблеми с тези ядрени оръжия ще започнат да се решават, когато в гъ'за на Путин се вкара една ракета Сармат и се изстреля в Космоса...

203

Анонимен

преди 1 година

На Европа не и трябват ядрени оръжия........ Безyмна е дори мисълта... за ядрен конфликт.... Това, че кремълския пcиxoпат е решил да се хвали и заплашва с подобни оръжия не означава, че някой ще му позволи да ги използва...

202

до Ясно е!

преди 1 година

Поредната безумна манипулативна статия! Тия ЕС зелки не отделяха и уговорените 2% за да отговорят на въоръжаването на НАТО, пестейки за плюшени мечета за новоеропейците, а се канят да създават отделна военна организация? С какви пари при сегашната инфлация и шок за народите от ЕС??? А и Тръмп не е бил против НАТО а за силно НАТО. Със заплахите си просто ги принуди за силно НАТО и успя. След като го махнаха настана хаоса.

201

Анонимен

преди 1 година

До Ясно е!-На Русия не и трябва цяла Украйна за да се защити! Достатъчно е да вземе и Одеса и да затвори целия достъп до моретата! И тогава Украйна няма да е вече съблазителна хапка нито за глобалистите, нито са за ЕС. А остатъка и ще е само таралеж в гащите за ЕС. С най-големите корупция и мафия с оръжията дето им изсипаха безконтролно. И инфлация, глад и студ за ЕС. И режим на тока. Защото санкциите работят:( Медиите може да си траят, но брюкселци са изгледали цялото интервю на ВВС с Лавров

200

Ясно е!

преди 1 година

Toчно на тази хитрост разчитаха глобалистите и пионките им ЕС и Зеленски. След като е неспоримо че Покрайнините на Русия бяха превърнати наскоро в държава, под условие да не влиза в НАТО. А и Русия заяви че няма против Украйна да влезе в икономическия съюз ЕС но не и във военния-НАТО. Номера е да вкарат през задната врата Украйна в ЕС и да го направят военнен съюз с клауза каквато има НАТО. Затуй са тия напъни на Урсула и Зеленски. Но Русия каквато и да е, трева не пасе и пак ще млати тарикати!

199

Фереммден

преди 1 година

Тенденцията за превъоръжаване със ядрено оръжие в Европа и Азия ще доведе до падане на желязната завеса отново,и нова студена война.Когато светът е на прага на тотална разруха,е оправдано да се направи крачка назад.А къде животът ще е по-добър и спокоен,това винаги ще си остане спорно.

198

До Таня

преди 1 година

Мен ме е страх да си легна, че ако точно тогава дойде края на САЩ ще го пропусна. А се очаква "много скоро". От десетилетия не съм се наспивал хахахахахга

197

Анонимен

преди 1 година

намерили са и масовите гробове на убити бежанци, "полученная в ходе расследования от польского солдата Чечко, о совершении массовых казней, тайном захоронении убитых беженцев польскими военнослужащими на приграничной территории Республики Польша с Республикой Беларусь, говорится в сообщении"

196

Ужас!

преди 1 година

В Полша са извършвали масови убийства на бягащи от войните и разухата хора, нацизъм в действие, един от поляците, който също е участвал , но и е бил против подобни действия е избягал от Полша в Беларусия , но са го намерили и убили. Следователи обаче са разследвали случая и намерили доказателства за стотици убити! Бежанците са били убивани от полски граничари и полски войници.

195

Анонимен

преди 1 година

Само ненормалник може да си мисли че е добра идея да се надпреварва с Русия в ядреното въоражение просто защото Европа е много по-малка като площ.

194

Анонимен

преди 1 година

До Таня "Минавам само да проверя дали и днес събаряте САЩ и да си легна спокойна, че "краят на краварите се вижда". Така вече 33 години спя спокойна :)" Танче, "всеки момент" ще стане, вЕрвай ми! :))))))

193

Анонимен

преди 1 година

До Ужас,убили са иполяк Я, нов фейк от Санкт Петербургските "фабриканти".

192

Таня

преди 1 година

Минавам само да проверя дали и днес събаряте САЩ и да си легна спокойна, че "краят на краварите се вижда". Така вече 33 години спя спокойна :)