9

Хаха

преди 1 година

Другия път ще си купи в луганск и Донецк, нали ги признаха уж за независими републики макар ,че не се знае още колко дълго...

8

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна диващина, чудя се дали в този момент в Русия няма повече уважение към правото от така нареченият "цивилизован свят".

7

До анонимника 2

преди 1 година

...Частната собственост на запад била... Та гледам, че си от почитателите на изхождане на копейкин, да ти обясня. Матрьошката на така нареченият депутат има немско гражданство, та били я попитал от финансовата служба откъде е имала един милион да си напазарува два апартамента и тя не могла да обясни. По цял свят в такива случаи конфискуват няма значение дали е матрьошка или не знам всякаква... Само в България още не...

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя комунист за какво си е купил три апартамента в Мюнхен!А не например в Чебоксари или Иличовск?!Отишъл при гнилите капиталисти?

5

Анонимен

преди 1 година

"Частната собственост на запад била неприкосновенна и тая манта умрЕ..." ------ Oще през зимата в Канада започнаха да замразяват банкови сметки на онези, които са дарили пари на т.н. "Конвой в Отава". Федералната полиция на Канада, известна под РСМП е търсила данни за всички, които са давали "лайкове" във Фейсбук и Ютюб на този протест.

4

паралелепипед

преди 1 година

Почнаха ги и там. Един по един и без да се бърза. Само така ще ги настроят срещу "Бащицата" Ботокс РазПутин, за да го утепат сполучливо.

3

Теди

преди 1 година

НА АТАНАС СВОДНИКА ДА МУ КОНФИСКУВАТ ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО

2

Анонимен

преди 1 година

Частната собственост на запад била неприкосновенна и тая манта умрЕ. Стана си като при соца когато са конфискували добивите и имотите щото си кулак.

1

Vako

преди 1 година

Доста фашистко.