28

Слива Трифонова

преди 1 година

Господин Трифонов си направи политическо харакири и си затри партията с един ход.

27

Анонимен

преди 1 година

В България, ако не си арогантен селянин като мнозинството, обикновено биваш "замерян" с какво ли не. Не съм фен на Слави и не съм гласувал за партията му, но не съм съгласен, че е виновен за опростачването на нацията. Той предлагаше онова забавление, което мнозинството си искаше и продължава да си иска.

26

хичо

преди 1 година

Скоро ще го замерят с яйца и домати,а не с джанки.Скромно момче,срамежливо,но лакомо...

25

Анонимен

преди 1 година

Киро има 3 деца, жена и любовница. Славито няма нищо.

24

Га дже та! Га дже та

преди 1 година

Славито се загаджи с Недялко, ама тоя път наистина.

23

СЛАВИ ТРИФОНОВ

преди 1 година

ЗАКУЦАХ ГО ЯКО, БОЙКО! ПОМАГАЙ, ПРИЯТЕЛЮ!

22

Анонимен

преди 1 година

Сигурно още като дете е шмъркал трева

21

Анонимен

преди 1 година

Слава на царство Чалгария! Всеки шут вече се прави на цар! Не сте ли чували за пряка демокрация и граждански етос у Плевен? Образовайте ги тези младежи как да бъдат граждани и да не се правят всички на чалгарски благородници и клоуни аристократи и бостански Величества. Че нали виждате какво мазало става иначе? Цялата държава потъна заради един зле възпитан ЧалгарПростак.

20

Анонимен

преди 1 година

Аз гласуваах за ИТН с надежди и се излагах пред близките си да го защитавам тоя, а той искал единствено да ЗАХЛЕБИ и да омаже човката в кацата с меда. Хванахме го много бързо обаче. Червен картон, славчо.

19

Анонимен

преди 1 година

17 не че защитавам Слави, но ако другарчетата, както ги наричаш ти, са били като разказващия с джанките, разбирам напълно защо Слави не е искал да играе с тях.

18

утре ще е голям цирк

преди 1 година

Утре ще е страшен цирк в НС. Залагам 5 лв, че ще стане бой, ама не като предните пъти. Бой-бой с разбити носове и комоцио.

17

Анонимен

преди 1 година

Аз чакам интервю с козарката Спаска, а ако не я намерят великите премъдри журналисти, може да вземат интервю е от ламята Спаска. До тогава не ме занимавате с откровени глynoсти за спомени и заменяне с джанки.

16

Анонимен

преди 1 година

Поредния продажник.Яд ме е че гласувах за него.

15

...долно племе

преди 1 година

Падне ли някой, веднага го тъпчат

14

Анонимен

преди 1 година

Вота може и да не мине, като гледам как се разпада ИТН. А и толкова мощни протести.. ще видим какво ще измислят и от статуквото де. Те обикновено успяват да изненадат с креативност.

13

Чук и Гек

преди 1 година

Както казва народа - То от малко си беше такова....! Ето! И сега се сърди и крие !Трябват по едри джанки! А това за 200 000 лева да реве като магаре на панаира в Учен дол не го вярвам, освен ако е имало болната амбиция да покаже на тези, които са го замеряли с плодове, колко велик е станал, а те са нищо, както казвал Тошко на подчинените си депутати...!

12

Анонимен

преди 1 година

Да бе, Слави поискал 200 хил. лева за концерт на Учиндол, някой вярва ли му на този. Стоял си Слави на балкона да свири на виолата, а те го целили с джанки, измишльотини.Тва да не е театро бре.

11

анализатор

преди 1 година

Според Уикипедия за Слави Трифонов се знае, че: "Самият той не харесва детството си, по причина че не харесва себе си.[2] Характеризира този период от живота си като много самотен. Няма много приятели, освен сестра му Петя, която е три години по-голяма от него." Така че да, явно е бил много затворено дете.Другарчето с когото никой не иска да си играе. И е озлобен към всички!

10

10-ти чалгар

преди 1 година

Бягай бързо при дивана да избършеш *** на учиндолския инвалид, напикал се е, а Хаджи Тошко Мръсният, Джебчията Балабана и "библиотекарката" Митевата Ива, слутиня на сакатото нищожество, но по съвместителство и на ДС- функционерите от "Библиотекарския", в момента се крият, срам ги е да си покажат физиономиите по улиците и не могат да отидат да завлекат до тоалетната сакатия си "лидер"! Побързай, 10-ти чалгарино, че онзи май е напълнил гащите!

9

Анонимен

преди 1 година

Я кажете нещо за"другарката"от началното училище и за Леличката от детската градина,които се"отказаха"от него!!!!Все пак са къдеее,къдеее по УАУУУ новини от тая!!!