10

Анонимен

преди 1 година

Как ще имаш храна за 10 седмици, като складовете са пълни... какви глупости ръсите или пак да се вдигнат цените!? Това ли ви е целта?

9

Теди

преди 1 година

СВЕТОВНИЯТ ГЛАД Е НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО НА ТОЗИ СВЯТ

8

до 8

преди 1 година

А преди войните един рахат беше, едно ядене... точно в Уганда, Кения, Судан и Етиопия храна и вода да искаш хахахахах как може да има толкова захлюпени хора, майко, майкооооооооо

7

Аноним

преди 1 година

Разбомбиха им страните, прокудиха ги оттам, сега ще ги уморят от глад.

6

Анонимен

преди 1 година

До номер 6: стига вече с тази Украйна и на западно европейците им писна. Много нахални се оказаха голяма част от тях, има и свестни, но тия къде вкязата са ужаст. Самочувствие без покритие, диви селяни. Украйна, та Украйна. Не са спряха. Онея сирийците бяха в лагери в Харманли, тез в хотели с претенции, айде стига.

5

АнонимеН

преди 1 година

ЦЕЛИЯ БЮДЖЕТ НА ООН Е 40 МИЛИАРДА НА ГОДИНА И ОСНОВНО ГО ПРОФУКВАТ ДА КУПУВАТ ХРАНА УЖ ЗА БЕДНИТЕ А ВСЪЩНОСТ ГИ РАЗМНОЖАВАТ В РАЙОНИ КЪДЕТО Е ПУСТИНЯ И Е ЛОГИЧНО ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ, ЕС ИМА 20 ТРИЛИОНА ЕВРО АКТИВИ И МОЖЕ ДА ДАДЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА УКРАЙНА АКО ИСКА

4

Цеко

преди 1 година

За укри ще има изключение, а всички класации ще се печелят от тях.

3

Анонимен

преди 1 година

В изброените държави понеже чакат на помощи от ООН не работят нищо друго освен да се размножават безхаберно.ООН да предприеме нещо в тази насока за регулация на популацията.

2

Анонимен

преди 1 година

Направо им спирайте всичко! Да има за богатите!

1

АнонимеН

преди 1 година

МАРИЯ АНТОАНЕТА Е РЕШИЛА ВЪПРОСА СЪС ГЛАДА МНОГО ЛЕСНО! КОГАТО И КАЗАЛИ, ЧЕ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НЯМА ХЛЯБ , ТЯ СИ ВДИГНАЛА ПОЛАТА И СИ ПОКАЗАЛА ОНАЯ РАБОТА И КАЗАЛА: КАТО НЯМА ХЛЯБ, ДА МИ ЯДАТ ПАСТАТА!