18

Не фен на Путин.

преди 1 година

Ами спрете санкциите които така и така не променят политиката на Русия, -- И въпросът със световния глад, студ и тъмнина е решен. Обаче явно не ви пука за народите от ЕС и света. Ама Русия не била спазвала подписани договори?? Не сте чели какво е казал Бисмарк: "С Русия трябва да се играе или честно, или никак. Иначе подписаните договори за не струват и харията им". Не може запада да блокира финансовите резерви на Русия в западните банки, анексирайки имущество наред и да не очаква отговор.

17

Анонимен

преди 1 година

В Естония ли къде беше при цялото ми уважение но инфлацията стигнала 18%. Може да има висок БВП но какво от това. Бг. дори сме много по зле..

16

Анонимен

преди 1 година

17 я кажи тогава що байдъна разправя че янките плащали данък на Путин. Я кажи що байдъна го притесниха че липсвали някои основни неща като сухо мляко и че той даже лично щял да се заеме? Я кажи ако китаеца не произведе и не внесе инструмента, останалият в сащ сектор на услугите (понеже производство вече там нямат) какво ще прави?

15

Анонимен

преди 1 година

До До 12 Затова икономиката на ФАЩ е с хемороиди в задницата ....

14

джо

преди 1 година

За кво ви е жито , яжте санкции .

13

Анонимен

преди 1 година

Анисия Мисиркова, а реколтата в лихтенщайн как е?

12

Анонимен

преди 1 година

БВП е важен но не единствен показател. Важни са целите на стоките и услугите. Ти колкото и висок БВП да имаш ако имаш високи цени те стопяват бързо БВП. Ако имаш същия БВП но много по ниски цени на енергоносители стоки и услуги както е в Русия то ти имаш сравнително същия стандарт и фактите са точно такива. Когато фактите говорят и боговете мълчат. И троловете тоже.

11

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските *** пак цъфнаха. Те разбират от земеделие от фуражи ,животновъдство и говедовъдство.

10

До 12

преди 1 година

Икономика като САЩ подобни стотинки не я интересуват. Но виж, за руския голтак с БВП 1/4 само от това на щата Калифорния, пшеницата е злато.

9

Анонимен

преди 1 година

Какъв е проблема житото да се изнася с камиони през западната част и през Полша. Но може би въпросното жито е на източна Украйна. относно мините не мога да разбера защо сами си минираха земята и моретата. Мините не са ли забранени или за тях забраните не важат. Колко близо бяха до мира но защо не седнаха на дъл гата маса на преговорите.

8

Анонимен

преди 1 година

Как ще воюват тия хора сред узрелите жита и ечемици със градовете и ураганите? Много нещо ще изгори. Как ще се жъне? - една комбайна и до нея танк?! Не трябва да се пуши из окопите щото е пожароопасно. Голям зор ще е с тази жътва. А се чудят и на къде да я изнасят реколтата. Ами слънчогледа. Слънчогледа и царевицата са отлично прикритие за пехотата.

7

VолодоМОР Zеления

преди 1 година

И настана голодоМОР....за радост на ФАЩ.

6

Асан

преди 1 година

У Русия силози бол нема се косите :)))

5

Анонимен

преди 1 година

три ракети са уцелили руска газопетролна платформа разположена в кримски води.

4

Анонимен

преди 1 година

Като гледам тя узряла нива се питам как това нещо не се е подпалило от някоя ракета или снаряд.

3

Анонимен

преди 1 година

У нас още жътвата не е започнала, а в Украйна започва поне месец по-късно.

2

Анонимен

преди 1 година

Ами сега????? Да помага Господ, защото ЕС явно не може!

1

Слава Україні БРАТЯ

преди 1 година

Дари гранатомет на Украйна - спасен Живот на Украинско дете!