38

сс

преди 1 година

айде стига глупости ! В България сега започна жътвата на ечемика а на пшеницата след 10тина дни и то в най-горещия край на родината ни ! В украйна където климата е по-студен и по-влажен от тукашния може и да започнат след месец с ечемик и рапицата !

37

Не

преди 1 година

UA е последна по износ на зърно стига ни лъгахте ....

36

БАНко

преди 1 година

,, ОТКРАДНАТОТО " ОТ РУСИЯ ЗЪРНО СЕ ОКАЗВА В ПОКРАЙНА И ПРЕЧИ !!! МИНИРАНАТА ОТ ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОДЕСА ОЩЕ Е ПОКРАИНСКО ПРИСТАНИЩЕ !!! ОБУЧЕНИЕТО НА УКРАИНКИ ЗА МИНИРАНЕ В КОСОВО Е ДАЛО НА ЗЕЛЕНЧО МНОГО ПОДГОТВЕНИ КРАСАВИЦИ , ДА СИ ПРИБИРАТ МИНИТЕ ОТ ПОЛЯТА , ТЕ СИ ГИ ЗАРАВЯТ !!! НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА !!!

35

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега - ония ден писахте че руснаците откраднали зърното, после писахте че европейците изнесли всичкото зърно, сега силозите били пълни със стара реколта?!? Айде изберете си една новина, която да представите като истина и не се отклонявайте от версията, че взехме да се объркваме!

34

Анонимен

преди 1 година

Макрон и той загубил мнозинство и тука тоже.

33

Анонимен

преди 1 година

Като няма хляб има пасти.

32

Анонимен

преди 1 година

Борисов още от кога каза че Путин има най добрия външен министър на света

31

Анонимен

преди 1 година

Те Украйна ако е вярно че си продали земята на САЩ и американците и Русия ако я завземи кофти схеми за Америка. Що тъй става.

30

Жетваря в Украйна

преди 1 година

..е Путин! Тъй че всеки да си гледа в собствената паничка. Какво надробил, това ще сърба

29

Ааа, не!

преди 1 година

Гледайте интервюто на BBC с Лавров. Има го и на руски само. И с превод на английски. Ама цялото, а не хитри изрезки. Журналиста бе размазан. Заекващ, измъкващ се позорно. Ще научите там и за Буча и за снаряда на гаровия перон и много други неща. Никога до сега не съм вярвал че ще го кажа, но личност като Лавров, в лидерите на ЕС нямаме. Да не говорим за БайДанчо и Камалата му. Какво става със западната цивилизация? Време е да я защитим и отрежем гангрената, а не Русия да ни унижава.

28

xoxo

преди 1 година

Е нали се бият там,каква реколта ?

27

Анонимен

преди 1 година

Запада може всичко да им отрицателно но Васермана им положителен за сметка на това.

26

Чебурашка

преди 1 година

От много години земеделския сектор в Украйна се контролира от американските конгломерати -Гленкор,АДМ, Сефетра и тн , и сега вият на умряло , не зари украйнсите селяни , а заради кплпсалните загуби на американските компании

25

Иван

преди 1 година

винаги първо се търси причината а след това се гледът следствията - САШ не иска и неискъше Гер-я да има икономичеси връски с Русия ! и затова сега германия има нацист за канцлер а за по "умните" просто конкурента на САЩ ще се разори а за другите действа също в отрицателе признак в икономиката и най големия експеремент е българия (най "умните" от ЕС ИЛИ ПРОСТО СИ Е СТАДО ОВЦЕ

24

Анонимен

преди 1 година

До Не фен на Путин.-Когато искаха да уморят руския народ от глад с санкциите че да си сменяли правителството, проблем нямаше. Сега като Русия им отвърна със същото, за да ги сменят народите им- не било честно. И за кражбата на руския резерв- проблем няма. Ама била "русия откраднала пшеницата" на Украйна- рев до Бога. Като че Русия си няма пшеница та да "краде" украинска! И за децата е ясно че Русия просто отвръща на удара. Както и че "заклетите екологични" германци, от акъла си минаха на въглища

23

Анонимен

преди 1 година

*** си имат ватенки обаче швабите какво ще правят и те с тез санкциите

22

Анонимен

преди 1 година

То освен жито и хляб на зима ще трябват и кожуси щото зимата ще е дълга и много много студена че и ковито ако се върне баси..

21

Анонимен

преди 1 година

Стига сте я хвалили тая Калифорния че и тя ще вземе да се отдели от САЩ. То това отдавна се пише и говори и ще стане.

20

Пак лъжи

преди 1 година

Как пълни със стара реколта, нали Путин открадна житото. Значи силозите са празни. Путин им е направил услуга. Слава кокаина!

19

Анонимен

преди 1 година

До колегата искам да видя какво ще стане със САЩ защото те са някак доста горделиви но и мързеливи.