211

Слейте се

преди 1 година

Възраждане трябва да се слее с ДПС, защото ДПС е руската партия в България, а не Възраждане, както ви лъжат. То се видя ЯСНО. Трябва да си много кyха лейка, за да не го видиш. И сега с Елена Гунчева ще пробват да правят отцепници на Възраждане, пак под крилото на ДПС --- > СМЯХ В ЗАЛАТА! Хора, време е да си отворите очите. Не е грешно да кажеш "Сгреших!". Аз го казах! За славиту. Мога да го кажа и за Кирчо. Въпроса е да сме ОБЕДИНЕНИ! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Номенклатурата е против. нема как

210

Така е

преди 1 година

Путин е окултист, а преписвачите от сайта ежедневно са принудени да пишат за успехите на УВС как бързо напредват към Новосибирск и Архангелск.

209

кофти

преди 1 година

Във възраждане има добри хора, доста. Аз съм бил защитник на тезата им за зеления сертификат, за ваксините. Но хора, време е да си говорим "преко куме в очи" - копейкин използва удобни теми, за да си вдига рейтинга и да върне ДПС на власт. Не. Русия не се интересува от Възраждане. Русия подкрепя Възраждане, защото я е страх да подкрепи истинските руски партии в България. Знайте го. Прочетете го отново. И разберете. Да слагате време и усилия във Възраждане е ГРЕШКА. ДПС са вашите хора.

208

До привържениците на

преди 1 година

ДПС - как е Копейкин, слушка ли? Живи и здрави да сте ни!

207

ВъзражДП С - не

преди 1 година

Възраждане правят damage control - голямата им звезда Гунчева с ракетите, залезе преди около 2 часа. Голяма беда за Копейкин. Нема да има надник....:'(

206

др0гарете и те си

преди 1 година

имаха гледачка, явноПростотията върви по партийна линия.

205

Възраждпсане

преди 1 година

Мачкай таралежа, Вова!

204

Анонимен

преди 1 година

"еуфорията ще отмине, какво ще правим после?" - основна опорка на пропадащата КОАЛИЦИЯ, яздеща куц славуц. Ми правете каквото искате бе. Бъдете живи и здрави дълги години (по затворите)

203

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Вова!

202

вот за Кирчо

преди 1 година

ама така ще набия бюлетината в урната - с рамо. Може да се счупи. Заредете си бронирани урни. Ше си изстрелям вота към колегата канадец с 200

201

путьо късия

преди 1 година

да набляга на химиотерапията, че на нищо не прилича вече.

200

Анонимен

преди 1 година

До *неидентифицираното - ама не мое да ревнеш? А?

199

Анонимен

преди 1 година

А с неиндефинираното самолетче кирчо, нали се закле пред народа, казвай сега

198

Исторически парк

преди 1 година

кво стана с рака на панкреаса бе мисиркиии

197

кО казА, кО…

преди 1 година

Явно злите магии се обръщат против онези, които ги ползват. Как иначе да си обясним, че лошата Русия и окултистът Путин печелят нови територии всеки ден? Според пръдните тук излиза, че украйна замалко да обърне хода на сраженията и да превземе и о. Сахалин. Или?

196

*** най ме изкефи едно видео от страницата на Виделей, дето ми го прати една заблудена. Стоят, бате, в една голяма зала хора по 40 - 60 години, добре облечени, явно с професии, с интелигентно излъчване, ще речеш, сериозни ора. И застава някакъв очилатко с вида на фрустриран от тормоз зубрач и почва да говори за срещата, на която присъствал в галактиката Андромеда с плеядианци и там кви бяха от галактическата федерация. И тия хора стоят и го слушат, ама слушат ти казвам... Ей, м'амата си е...

195

А от нюейджските простотии по - големи няма.Като видя из Фейса реклами на простотиите на Силвина и Изворския, или на Силва Дончева и Елеазар, не мога да си поема въздух от смей.

194

Това е вярно. Всичкото нюейджъри, дъновяги, сатанисти, и теософи са влюбени във Вовата Шеломов и го почитат като божество. Видиш някой как хвали Шеломов, погледнеш му профила - вселената, учителя, вибрации, синхронизации, тибетеца Кхул, Блаватска, Рьорих, галактически федерация на светлината, виделей, нам си кво. Като се има предвид, че нюейджа е бъдещата световна религия, нищо чудно евреите да подготвят Вовата за нещо като предтеча на Мошиаха, т. е. Антихриста.

193

Дори да е така

преди 1 година

Няма никаво значение, щом армията на Русия печели. Важното е кой печели и кой губи.

192

Анонимен

преди 1 година

Да, така е. А лошите факти и злите езици говорят, че 1/4 от Украйна вече я няма.