231

Анонимен

преди 1 година

Дръжте се братя евроатлантици. Преди месец секунди преди да се ръкува с призрака от Киев, Байдън гарантира, че заздравяването на езропейската икономика е лесно - като карането на колело. Напред за светло бъдеще с ПП, ДБ и БСП. Ще си наберем депутати както римляните си беряха тухли от райската градина на ДПС и ГЕРБ.

230

Дайте да си го кажем

преди 1 година

Прехвалено звучи "мутри", защото коалицията ГЕРБ-ДПС и компания са ПСЕВДО МУТРИ. Те са банда смeшници, събрани от мутри. Има разлика

229

Правилно ли прочетох

преди 1 година

"Добре известно е и че Путин е пристрастен към вземането на вани, в които се добавя специален екстракт и кръв от елените марал, която, както сме писали, се извлича чрез особено болезнена за животните манипулация."....Аха!:) Съвсем откачихте бе! Не ви ли е срам да пишете такива пасквили по-поръчка. Поне изплаща ли се?

228

Мека Мутра

преди 1 година

Днес сутринта напсувах Кирчо, но като ми мина махморлюка,му предложих коалиция. Кажете после, че не съм отговорен държавник, хей! Ваш. Бойко Борисов а.к.а. Тиквата.

227

Анонимен

преди 1 година

Тоя който е изпил фенобарбитала с шише одеколон е за Гинес.

226

Атанас Велмазов

преди 1 година

АЗ, РОДЕНИЯТ В ДЖЕБЕЛ КАТО АХМЕД ВЕЙСЕЛ ПОДКРЕПЯМ СВЕЩЕННИЯТ ПОХОД СРЕЩУ НЕВЕРНИЦИТЕ В ИМЕТО НА АЛЛАХ И ПРОРОКА! НЕКА ВСЕВИШНИЯ ОБЕДИНИ СВЕТА ПОД МОГЪЩАТА ДЕСНИЦА НА ВЛАДИМИР ПУТИН, КОЙТО Е НАЙ - ВЕЛИКИЯТ ПЪЛКОВОДЕЦ НА ИСТИНСКАТА ВЯРА ОТ ВРЕМЕТО НА СЮЛЕЙМАН ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ!

225

Атанас Велмазов

преди 1 година

" Вярвайте в Аллах и в Неговия Пратеник, и раздавайте от онова, на което ви стори Той наследници! За онези от вас, които вярват и раздават, за тях ще има голяма награда."(Сура 57:7)

224

Ааа, не!

преди 1 година

Какъв Путин бе? Путин нали отдавна умря и сега е третия му двойник. Оригинала умря от вуудо куклите дето ги купуваха и боцкаха в украйна. Първия двойник умря от рак и проблеми със щитовидната жлеза. Втория с рак на дебелото черво и му криеха фе-калиите от британското разузнаване което плаща луди пари да се снабди с тях. И пак пукна! Третия, с паркинсон, разбира се се страхува. Медиите с тези разнопосочни "истински новини" объркват читателите и не се помага на пропагандата! Но пък Байдън е жребче

223

Данъкоплатец

преди 1 година

Спирам да плащам данъци. То няма държава от понеделник. "служебно правителство" - финансирайте си го вие бе, путинисти. Дето разполагате с по 50 стотинки БАХАХААХАХАХА

222

ПП

преди 1 година

Властта ще я вземем, въпроса е дали ше има съединение в България. Защото този мач сме го играли - подготвени сме. Не ни плаши по никакъв начин. Шампиони сме в този спорт от доста време. Доста по-дълго от баба Урсула..

221

да ви информирам

преди 1 година

Гражданска война с 20 човека не се прави, Вова. Дори Възраждане се разцепват заради тъпитe ти решения. АМА ЯКО СЕ РАЗЦЕПВАТ. Преди 2 часа, цветето на възраждане напусна партията. МЪКА! МЪКА!

220

Тежка съдба

преди 1 година

Вовата го закъса ЗДРАВО в България. Ама ЗДРАВО. А всичките негови петунии - те са минало, ама свършено. * точи ножа *

219

Антонио Ресио

преди 1 година

каква химиотерапия ве пъпеш, човека има поне 20 двойника... Конфискувам ти изтривалката!

218

Анонимен

преди 1 година

Поредната МИ 6 арска изфабрикувана пов**ръщаня и пр**ъдня. Ама така е, когато медиите ни вече отдавна са МИ 6 арски и небългарски даже директно с небългарски имена като Euro news, On air .

217

червен сатрап

преди 1 година

С гол *** таралеш ше мачкаш, Вовка.

216

путик да набляга

преди 1 година

на химиотерапията, макар че каквото и да прави няма да дочака дед0вияМороз.

215

Актуално

преди 1 година

ПП+Възраждане мразят ГЕРБ+ДПС - безплатно. ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ

214

Вредни Възраждане

преди 1 година

Партия възраждане са вредни за народа. Техните привърженици са наши БРАТЯ! Това, че имаме политически различия не ни пречи ЗАЕДНО ДА МРАЗИМ ДПС!

213

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

212

Истината

преди 1 година

Ако има руска партия в България (а то има), то това не е Възраждане, а ДПС. Отворете си очите. Ако подкрепяте Путин, трябва да отидете в ДПС, а не във Възраждане. Възраждане са просто дърдорковци на ДПС. Слепи ли сте? Всичко трябва да ви се обяснява в пряк текст.. АМАН! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!