271

Един с Една

преди 1 година

В днешно време изкарват нормалността като ненормална. Сега ако се бориш за нормална кауза или се държиш достойно си или болен или лунатик, ако си жендър и искаш обаче да се омъжиш за майка си си в ТОП 10 !!!

270

ФАКТ

преди 1 година

Поредната пропаганда под формата на абсурдна новина :) От Козяк не спите

269

Ванга каза

преди 1 година

Кашпировски президент, президент!

268

Анонимен

преди 1 година

А сутрин на гладно пие кръвчица от девствени 18 годишни минджи...... толкова простотии се изписаха последните месеци за Путин че не знам кой води хибридна война и разпространява фалшиво новини.

267

Анонимен

преди 1 година

Хора, стига! Съвсем изтрещяхте.

266

Тахомир

преди 1 година

Затова *** в куфар - от гoвнaтa му правят чай и мехлем, добре да се окаме с тях и вътрешно и външно.

265

анализатор

преди 1 година

До: номер 282 "Оххх, не спряхте с глупостите. То не беше, че е болен, че е мъртъв, че яде деца...баси жълтинийте с цвят л.йняв!" В последните си дни в бункера зад Райхсканцеларията в Берлин, Хитлер е бил "лекуван" от личния си лекар, д-р Теодор Морел, който му е предписвал всякакви гадости! Сред тях е и "екстракт от екскрементите на здрав български селянин"! Не се шегувам, исторически факт е! Хитлер му е вярвал безрезервно! Не че е важно, но д-р Морел вероятно е бил евреин...

264

анализатор

преди 1 година

До: номер 282 "Оххх, не спряхте с глупостите. То не беше, че е болен, че е мъртъв, че яде деца...баси жълтинийте с цвят л.йняв!" Не са глупости! Чувал ли си за Аненербе? Тайна, езотерична организация на нацистите на Адолф Хитлер при основаването на националсоциалистическата партия! Те са организирали експедиции в Тибет, да търсят прадедите на днешните германци, древните арийци населявали някаква митична земя като Атлантида и прочие - Путин копира Хитлер на 100%!

263

българин

преди 1 година

"Руският лидер неистово се бои от смъртта" Тука е заровено кучето!

262

Анонимен

преди 1 година

Оххх, не спряхте с глупостите. То не беше, че е болен, че е мъртъв, че яде деца...баси жълтинийте с цвят л.йняв!

261

Гошо

преди 1 година

Сега като си направят свят втора категория русия и китай ще трябва да се съветват и с марсианците.

260

Анонимен

преди 1 година

Глупости пълни. КГБ агент ще вярва на шамани и окултни науки????? защо пишете простотии всеки ден???? Много сте зле.

259

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 295 - Щом има ГОЛИ вещици - няма лошо !

258

ИСТИНАИА

преди 1 година

е че само в Христос е единствената истина. Американският елит също са сатанисти. Те се събират ежегодно в една гораи там се кланят на един паметник на кукумявка-12 метра и правят сатанихски ритуали. Има инфо в ю-туб. Там се избират и президентите на САЩ.

257

до 291

преди 1 година

Русия не е нападала украйна, тя води военна операция в украйнините на Русия - кое е чудното, кое е странното в случая ? До момента тези украйнини се ръководеха от поставеното зелено продажно нашмъркато човече от мумията в сащ. Русия брани своите територии, хич не е трудно за разбиране. А приказките "суверенна държава", "Украйна" и т.н. на фундърлойняната, рошавия, оня с бабичката, мумията от сащ си ги заврете знаете къде. Абе, има ли газ ?

256

Анонимен

преди 1 година

Всички президенти са сатанисти.

255

Анонимен

преди 1 година

Путин си падал по вещерски сборища, на които млади вещички, дибидюс голи, танцуват около огъня, а той облечен в кожи, под които дибидюс гол ги наблюдава. Като свърши танца си избира няколко вещици и ги кани да му правят магически ритуал около неговия.... огън. Вие да не си повислихте нещо друго. Та такива ми ти практики практикува Путин. А пък тия дето му завиждат, бълват змии и гущери!

254

Анонимен

преди 1 година

А за ролинг-джо нищо не пишете.. Да не е дал фира след поредното търкаляне ?!

253

Минчу

преди 1 година

жужето пък си общува с жужето хаяско!тва ми го казаха мойте хора от планетата мелмак!

252

ГРР

преди 1 година

Как може в най голямата и най богатата страна хората да живеят по зле от нас а извън големите градове нямат канализация и асфалтирани пътища! Значи ръководството е скапано! Едно време целия соц лагер и още 15 републики наливаха в ссср, но сега няма кой и им трябват колонии иначе ще фалират като преди трийсет и няколко години. Ся с тея шамани им е последна права, белким нещо променят. Баси и ***!