291

Роза

преди 1 година

Ето още една прилика на Путин с Хитлер.Германският фюрер също е имал склонност към мистицизъм.Но през 1943г. личният ясновидец на Хитлер-евреина Ханунсен-са го застреляли на улицата,тъй като прекалено много е навлязъл в тайните на тогаващните нацистки големци.Интересно-уж ясновидец,а пък не е могъл да предвиди собствената си смърт?!И тези медиуми,които сега се въртят около Путин,ако нещо объркат предсказанията,дали и на тях няма да им се случи "нещо"?!

290

Хахахаха

преди 1 година

Добре че не вярва в прераждането, че тогава щеше да ни очаква "безкраен празник".

289

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е САТАНИЗЪМ. ЕЗИЧЕСТВОТО Е ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ДЯВОЛА. ЗАТОВА И ВОДИ ДО НЕЩАСТИЯ. СРАМ ЗА РУСИЯ.

288

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига писахте за тоя Путин! Какво общо има Путин със вътрешно политическите и икономически проблеми на България.Стига сте ни го набивали в главите тоя мишкар.Заради разни копейки и рубладжии на парче,народа не може да прочете два реда какво се случва по света.България не е Русия в края на краищаща,и никога няма да бъде защото се намираме на Континента Европа.Пишете за други по-полезни работи.За инфлация,за пенсии,за цени,за бъдещето на БГ-образование,за БГ-здравеопазване. ..путин та путин

287

Анонимен

преди 1 година

Окултните практики вещаеха окупирането на цяла Украйна за 4-5 дни пъг гледай какво се получи и случи на товарищ Путин.

286

СМЕХ...

преди 1 година

..ЗВЕЗДАТА НА КРЕМЪЛ -----Е СИМВОЛА НА ДЯВОЛА.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

285

ОКУЛТНИ ПРАКТИКИ...

преди 1 година

ЗНАЧИ ...И ЗАТОВА ЛИ ПРЕХВЪРЛЯТ В ШВЕЙЦАРИЯ, ЗЛАТОТО НА РУСИЯ ...ХА,ХА,ХААААААА...СЪЩО КАТО ХИТЛЕР ПРЕЗ ВОЙНАТА ??!....А , ЩО НЕ У АРЖЕНТИНА , БРАЗИЛИЯ ИЛИ БОЛИВИЯ ...??!...ИЛИ ТАМ НЕМА ПОПОВЕ ДА ГО ОПЕЯТ, ОСВЕЩАВАТ... И ПОРЪСЯТ СЪС СВЕТЕНА ВОДА ??!

284

Правда

преди 1 година

Бог е създал всички нас хората с вечна дуща, която заради греха на човека,измамен от дявола се отделя от тялото-ова е физическата смърт, но по-страшна е втората духовна смърт-отделяне на вечната дуща на човека от Бог от която само Бог чрез Своя Син може да спаси. Но зад всички измамни идеологии стои дявола и само тези които се покаят и покорят на истинския Бог - Месията на Израел т.е се обърнат от злото към Бога ще бъдат простени и спасени. А греховете на Путин само срещу Украйна са вече хиляди

283

Истина

преди 1 година

Хитлер и нацистите също са се занимавали с окултни демонични правктики, затова и са вършили безбожните неморални и беззаконни дела на дявола като измама,клевета, кражби, убийства и то в особено големи размери срещу милиони невинни хора до пълното им обсвебване от дявола и загуба на въестта,разума и всяко човешко чувство и Холокоста е доказателство за това -чудовищните престъления срещу Божия избран народ. А комунистите и ислямските терористи продължават дяволските дела на нацистите срещу Бога

282

Зевзек

преди 1 година

Сите политици са почитатели на кaмаcyтра ама се правят на скромни.

281

Е

преди 1 година

Е как разбраха ,че е болезнена манипулация?Оф,оф.

280

И да не забравяме:

преди 1 година

"САЩ има в Украйна биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците..."

279

Врил

преди 1 година

Защо не пуснете статия също за окйлтните практики във Великобритания и САЩ? И там нищо не се случва без тайното одобрение на окултните масонски ложи. Та да си дойдем вече на думата, че светът вдействителност се ръководи от окултни сили!

278

хехехехе

преди 1 година

А Кикирито практикува гледане на Лена-пъп. Древна окултна шамано-тантрическо-ведическа практика.

277

до 288

преди 1 година

Ти явно не четеш много руска преса :)) сигурно защото не разбираш и руски. Там какви глупости пишат за Путин си нямаш и идея. Западната "пропаганда" ще ти се стори като приказка.

276

Анонимен

преди 1 година

Западната пропаганда удари дъното. Путин нали имал рак, нали нещо операции, нали нещо умрял даже казаха. Запада просто станаха мега смешни.

275

ХА ХА ХА!

преди 1 година

поблицистиката ни е надъното и копа с ескаватор!

274

Дънов

преди 1 година

Путин да го излекува шамана Магуай

273

Анонимен

преди 1 година

Имам усещането, че подобни небивалици се пускат от самите руснаци и така тролят наглосаксите. Не може да е друго.

272

С метла забита вгъза

преди 1 година

Танцува путин гол сред брадати кафировски самодиви! Къде? - на връхмъде .!.