16

Анонимен

преди 1 година

То още ли има кабинет ?

15

Беновска пита

преди 1 година

А бе Вигенин!! Ти и ***.....нела сте пътници!! За какви " промени" в кабинета дрънкаш?? След 2 дни - дим да ви няма!! Кабинет ще има и той ще е на " Възраждане"!! Схващаш ли бе тикво куха??

14

Анонимен

преди 1 година

Нестимир Ананиев продаде ВОЛТ на Киро и Асен..Тези покупко-продажба са от ден първи. ПП нямаха дори партия. Купиха ВОЛТ и още 4 малки партийки. Обещаха да им дават от субсидията. И тях излъгали. Нищо не са им дали. Какви промени? ПРОМЯНА НА ПРОМЯНАТА ИСКАТ. ТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ДА ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ. По ирония на съдбата те викаха ремонт на ремонта за предишните. Хахахаха сега те правят промяна на промяната. Аматьори.Заминавате си като ланшния сняг.

13

Ха ха

преди 1 година

Трябва да има персонални промени, но на всички Персони.

12

Беновска пита

преди 1 година

А бе Вигенин!! Ти и *** сте пътници!! За какви " промени" в кабинета дрънкаш?? След 2 дни - дим да ви няма!! Кабинет ще има и той ще е на " Възраждане"!! Схващаш ли бе тикво куха??

11

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхте заставили заедно с ДБ и ИТН премиерът-аматьор, който почти нищо не разбира от управление и закони на държавата, да си подаде оставката, сега нямаше да имате тези проблеми и Нинова да трепери за поста си. Но нали сте алчни за власт, вашите министри си траеха. Президентът гарантира за харвардците по време на изборите и сега е доста гузен и ядосан, че Киро-Кокорчо го финтираха и поставиха в неудобна ситуация.

10

Анонимен

преди 1 година

Вигенин- чао!!!!!!Да ще има промени в кабинета, но след изборите!!!!!

9

коментатор

преди 1 година

Ясно като бял ден е, че сегашната власт не може да се справи с управлението и правителството ще падне, дали в сряда или по-нататък, но ще падне. Още по-ясно е, че който се отцепи и подкрепи Петков повече никога няма да е депутат и никоя партия няма да го приеме в бъдеще. Каквито и обяснения да дават отцепниците, отцепването има вкус на предателство. ПП отива в историята и е крайно глупава постъпка на тези, който го подкрепят.

8

негласуващ

преди 1 година

Че на нови избори кой ще ви гласува повече и какво ще променят изборите като там горе само си подават топката да крадат на смени!Статуквото ще си е същото..милионерите ще точат държавата а робите пак ще се гърбите!)))Най много 20% ще гласуват и то главно платените ромови!Хаха!

7

Анонимен

преди 1 година

Ще стане облякъл се Илия пак в тия. ЗАМИНАВАЙТЕ си с мир!

6

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да промените вълкът козината си мени, нравите никога.

5

Анонимен

преди 1 година

Кабинетът е нелегитимен. Какви промени? Изкуствено дишане ли ще съживява кабинета? Кабинет няма.

4

Продавач

преди 1 година

Разбира се,че е наложително да се направят персонални промени в правителството,като барабар с другите бъде изчегъртана и Нинова.Нали това имаше в предвид,другарю Виге нин ?!

3

КРАДЛИВИ ОТРЕПКИ

преди 1 година

в ЗАТВОРА

2

NoirFire

преди 1 година

Защо да са предали избирателите, ние поп-фолк феновете не харесваме американска музика.

1

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА бе тpaнзиcтop