7

Анонимен

преди 1 година

Под предлог, че са многооо загрижени за пенсионерите искат актуализацията на бюджета или искат увеличение за заплатите на министрите с цели 20%, а ня пенсионрите с 10% при официално призната инфлация от 15%.Господата мислят най вече и единствено за себе си и за джоба си. Оставка.

6

Анонимен

преди 1 година

РСМ трябва да я подкрепим и да стане член на ЕС. Така и българите и северомакедонците ще ги освободи е от сръбско влияние и руско.

5

Анонимен

преди 1 година

Актуализацията е най важна и също е важно . Българите в РСМ да ги направиме членове на ЕС. За второто е важно да ги подкрепим чрез ЕС. Така ще отпадне влиянието от Сърбия и от РУСИЯ. , КОЯТО ГИ ДЪРПА КЪМ АЗИЯ.

4

До 1

преди 1 година

Лъжите на Боко повече ли ти харесват?

3

Анонимен

преди 1 година

Актуализацията на бюджета е най-важна в момента,ама да видим кой как ще гласува и да си правим сметката после как ние ще гласуваме.

2

Анонимен

преди 1 година

само купуването на гласове е престъпление! а не на депутати..

1

Неприятното в това

преди 1 година

правителство са лъжите.Те са по всички въпроси-от създаването и кадрите му,до "най-евтиното гориво",ниската инфлация,дължаща се на външни проблеми,скокът на цените,състоянието на икономиката,финансите,оръжията за Украйна,вотът за РСМ,това кой е мафия,та до личния живот на членовете му,екстрите и ползите, заплатите и благоденствието върху гърба на народа.Лъжи се за всичко и по всякакъв повод.Купуват се политици и гласове,а хората влизат в затвора за това.Целта на лъжите-оцеляване.