38

БСП-ар

преди 1 година

Като се показва този дедо БСП съвсем ще се закопае.

37

Анонимен

преди 1 година

БСП умре

36

Анонимен

преди 1 година

Доказан доносник / агент Економов/, некадърен икономист / фалира държавата/ , и със съмнителен морал /къща в Симеоново от банка на която даде лиценз / - това е Румен Гечев . Няма да се оправи тази държава докато такива като него ни управляват , вместо да са в централния затвор

35

силна България

преди 1 година

След като русия ни обяви за враг и спря газа моментална трябваше да спрем сръбския газопровад и премахнем окупационите паметници.

34

B2B

преди 1 година

Гечев_ НАГЪЛ СИ!

33

Економов

преди 1 година

Поразяващата уста пак се изказва и пак от първа инстанция. А като фалира държавата се покри в офшорните зони за няколко години.

32

Случаен минувач

преди 1 година

Господин 3 000 лева за долар няма право да се обажда изобщо. Във всяка една нормална държава щеше да е зад решетките с дълга присъда, по-голяма от 10 години.

31

Анонимен

преди 1 година

Агент Економов отдавна трябваше да е в затвора , вместо това управлява икономиката . Вече веднъж я управлява и видяхме до къде я докара . Изберете го и 5 път за депутат и чакайте да се оправим

30

Анонимен

преди 1 година

А Президентът не е ли президент на целия народ, а? Ако е само ваш президент, то тогава излиза, че държавата е само ваша, а другите с каква народност са? Колко народ гласува за БСП на предните избори?И колко беше избирателната активност? Нали не вярвате че президент на България е такъв само на 1% от всички българи? А на останалите 99% кой им е президент? В момента Радев има историческият шанс да докаже че е президент на всички българи а не само на БСП. Логично е че ще му се расърдите!

29

Анонимен

преди 1 година

Гечев, Като се предлагаше Радев за президент видяхте силна кандидатура, лепнахте се , а сега нещо не ви изнася. Защо не вземеш да си окажеш, че се излагаш????

28

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

27

Вьзмутен

преди 1 година

Евала - румба ти успя да фалираш два пьти бьлгария - рекорд непостигнат от никой преди тебВедньж при - виденов и сега при кире

26

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе вуйче, президентът трябва да има лично мнение и да е президент на всички, а не президент на БСП... Аз лично не съм гласувал за румбака, но той е президент и трябва да има самостоятелност. Много голям процент от хората го одобряват и много хора мразят истински БСП, ДБ, ПП, ГЕРБ и всички които се упражняваха на гърба на българите!

25

Рр

преди 1 година

Само си отворете учите: човек, който заедно с Виденов фалираха цяла държава, унищожи ха и затвориха цяла банкова система, изкрадоха парите на милиони хора, разбиха, хиляди човешки съдби(свидетел съм на десетки такива), хора почнаха след инфаркт и инсулт след като си загубиха парите, и същия е този е не само цял живот(и сина му) депутати ами и постоянно ръси мозък , критикува, атакува и дава съвети. Какво очаквате от такава държава?

24

О, майкоо

преди 1 година

Този пък. Вие затова сте се хванали за полата на киро като удавник за сламка. Защото при нови избори сте на бариерата. А за власт ще трябва да мечтаете пак десетилетия. Нормално, когато лансирате хора като теб, доказано вредни, фалирали финансите на държавата през 97. Не е ли достатъчно това, което оплескахте? И виж рейтинга на Радев, сравнен с този на лидерката ти Корнела. Ще ти даде някой хинт в чия полза е разминаването.

23

Ninov

преди 1 година

Как може такъв като Гечев да дава оценки??? Та той съсипа държавата през 1997 г. , а сега наглостта му е ненадмината.

22

BG

преди 1 година

Генчев... . Имаме спомен от твоето управление. Покриисе някъде !

21

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 25 Не е бил и мой президент. Станахме двама.

20

Анонимен

преди 1 година

Не гласувам за БСП. Но само за протокола да напомня, че те са част от ПЕС - част от европейско семейство партии. Щом са ги приели - имат им доверие техните си там хора. Но Радев се излага много

19

едни и същи

преди 1 година

БСП и Радев са от един дол дренки- народна поговорка. Вредни и ненужни сте.