78

Комунист

преди 1 година

Как не ви е срам бе, така да обиждате нашият другар. Никой от вас не знае колко много е направил той за нас. Дал си е здравето да работи във всички тези парламенти и правителства.

77

Ганди

преди 1 година

Тоя и Рашков са ми най долно пробните комунистически отре пки,извадени от нафталина,пълни ком пле ксари и въсду хари,та те ли ще оправят България?

76

ЕК

преди 1 година

Агент Економов или Поразяващата УСТА или Гумен Речев, г-н Фалит или Професора, който нищо не е написал през последните 15 годиниСпри да се изявяваш, че стана за резил!

75

Финансист

преди 1 година

Видяхме докъде докараха страната този професор от снимката, Стефан Софиянски, че и Иван Костов дори. През 90-те г. на миналия век, един американски долар се обменяше за около 3 000 неденоминирани левове. Заплатите бяха по около 10 долара, а пенсиите по около пет. След три правителства на мутрите, с министър председател Бойко Борисов, сегашните политици и депутати ще им изплащат облигационните заеми. Честито на банкерите от българските банки.

74

Анонимен

преди 1 година

Този, р. гечев, от 20 години трябваше да е в панделата за това, че фалира България и разори българите. Вместо това този, р. гечев, върви от студио в студио на поръчковите телевизии /Бошков ТВ, Нова, БНТ и Евроком/ и продължава да лъже...и краде. Необяснимо е, че все още има такива, които му вярват???? Не питам журналята по колко получават за да ни обработват и лъжат, те си знаят....

73

Анонимен

преди 1 година

БСП нямат право изобщо да се обаждат. Те ни натресоха Радев. А колкото до Румен Гечев мога да кажа, че Гечев е професор по фалити на България. Проверете той фалира 2 пъти България!!! Какво изобщо прави още в политиката или дава акъли за нов фалит?

72

Ясно за референдума

преди 1 година

Явно най-адекватното решение е, 240 депутата-240 едномандатни региона и гласуваме като за кмет - за МЕСТЕН човек (поне 3 години живял в райна, за да знае на СВОЙ гръб проблемите, а не отвън някой да се "запознава") и в два тура, така че мнозинството да го иска, с ясни механизми за ОТЗОВАВАНЕ. Тогава партиите ще отидат в кофите, защото ще има от сумати партии и много независими депутати. Всъщност на референдума беше подобно и широко ПОДКРЕПЕН и за това партиите го направиха "невалиден" ;) Ясно

71

Да мислим

преди 1 година

ФАКТИ: В парламента има 7 партии, от които 2 американски, 2 руски, 1 турска, 1 немска (и вчера зад Бойко надписа на немската фондация), 1 неадекватна. Извън парламента-още по-жадни за власт и по-зле. Нови има само Янев, ама и при него се опитват да пробият съмнителни хора, не е казал КОНКРЕТНО за какво се бори, а общи неща. Ще видим, но трябва да се научи да говори по-добре, че и правилни позиции не може добре да обоснове. НИКОЯ партия не става, а и партийте решават, депутатите само подпечатват!

70

васо

преди 1 година

комуиден ***

69

Анонимен

преди 1 година

От този акъл не искам ,нагъл е повече от всички други взети заедно, трябваше отдавна да е на топло, още помним неговата роля във Виденовата зима - глад, безпаричие и мизерия....

68

чичо

преди 1 година

БЪЛГАРИ,НАРОДЕЕЕ...помнете,първопричината за днешното състояние е БСП/БКП/ и Радев,а второпричината,за съжаление сме си ние,народа,щото лесно се връзваме по сладките приказки.А сега си спонете,откога и колко пъти,Борисов,който уж милиарди е откраднал и да му се чуди човек на акъла,що още е в България,казваше простичко,като за прости хора,какво ни очаква.Та какво бе умници не разбрахте,че докарахте Радев,а той докара чалгари като Слави и просто Кирчо на власт.

67

Беновска пипа

преди 1 година

Е как няма да има разминаване. За първи път от 12 години насам БСП са налапали кокала и не искат да го пуснат. Ако се го изтърват, още 12 години само ще се облизват. Майката на мафията в България в момента продължава промяната. Мила родна картинка.

66

Анонимен

преди 1 година

Този за какви ползи за БСП говори? Едва се докопаха до този Парламент,за следващия със сигурност ще са аут! Скриха се зад гърба на Радев и се наместиха отново на топлите столчета! Колкото и да му е тъжно на този злобар,Радев е политикът с най-високо доверие в БЪЛГАРИЯ!Да не се грижат за него,ами да си погледнат скапаната партия,която заминава към небитието,благодарение на такива като Нинова и Гечев!През целия преход БСП работи за съсипването на ДЪЛГАРИЯ!!!

65

Объркал си се

преди 1 година

Ако не бяхте подкрепили Радев на времето, той нямаше да се кандидатира и т.н., НО-БСП също нямаше да спечели (тогава се натискаше Манолова и др., които освен вие, никой нямаше да подкрепи). Благодарение на НЕГО вие записахте някаква победа. Искахте да трупате одобрение на негов гръб, а той да слушка, НО той не е послушко. И ГЕРБ, и БСП го пришиваха към БСП, но реално БСП повтаряше тезите на Президента, НЕ ОБРАТНОТО! Хората виждат. Доказателство: с Радев са мнозинството, с вас са шепа. ФАКТ!

64

Прав

преди 1 година

Е президентът. От къде на къде, ще се внася чуждо мнение за гласуване в НС. Редно е първо да се информира МС и той да излезе с мнение и НС тогава да го гласува. Нинова говори едно за Македония, но в НС може да се стигне до приемане. Щом се внася чуждо решение, това дава основание за в бъдеще и други държави да искат да внасят решения за гласуване. Това си е пряка намеса в държавността. За това оставка на правителството. А Нинова води към тотален провэл Партията.

63

Анонимен

преди 1 година

72 Ето, това също е пазарлък.

62

Анонимен

преди 1 година

С това си изказване комунистът от БСП Гечев, доказа, че столетницата е номинирала Радев от корист, че чака нещо от него в замяна за номинацията. Радев не е член на БСП.

61

Никой

преди 1 година

Да, Румен Радев е български президент прокарващ руските интереси в България. Или просто казано работи за добруването на Русия а не на България. Български президент!

60

ДБКИУ

преди 1 година

Хвани Гечев-удари Радев. И двамата утре ще говорят друго, угодно на Путин. Важни са заплатките на другарите.Не са се загрижили кой знае колко за гражданите.

59

Анонимен

преди 1 година

Това е втори мандат на Президента,който не е вече обвързан с БСП,ако първият как инициативен комитет е бил случайно от тях съставен по фракции,но длъжността му не е партийно обременена по задължение вече отдавна как заемани длъжности в държавни органи без пристрастие към партийни дружества,сдружения,за това неговото изказване е в съответствие с длъжността му неполитизирана с обръщение за неполитически пристрастия които трябва да се спазват при изпълнение на служебните задължения в процес решение