322

Анонимен

преди 1 година

НАЙ новия и единствен работеш модел в ру Кракомобил )))

321

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен 422. Предполагам не сте на повече от 15 години, щом вярвате в приказки. В цялата тая схема, защо им е на китайци и корейци да имат руски партньори с нулев принос към продукта, а не просто да им продават готовия продукт. С какво точно се очаква да са полезни руснаците, освен да се напият като казаци.

320

Анонимен

преди 1 година

До До 420 Анонимен ми естественно , че няма да имате - от къде толкова пари и акъл- бедна ромскоеснафска страна

319

Анонимен

преди 1 година

До От Вселената до соровца вашист - по. ми.я ще умреш от завист

318

иван

преди 1 година

Това е много правелно! А ко трябва тези нови ще могът и да летът !Ще се намери дизайнер и някой свръх нов мощен двигател и т.н. Важното , че се създават нови стотици хиляди работни места и дали ще са конкурнти ще покаже времето ! За сега Путин най мощната и най красивата бронирана кола в света която има всичко но е без тоалетна а значи могът когато искът

317

Анонимен

преди 1 година

Смешно ми е, признавам си.

316

Анонимен

преди 1 година

Ние пък правим велосипеди и руснаците никога няма да ни настигнат.

315

Устройва ме

преди 1 година

Говорих с жената,тя малко се намуси , но предполагам,че е съгласна....Ще се запишем още сега и след 20-30 години , като ни дойде реда....Тя ще си вземе новата ВОЛГА, А АЗ 20 ГОДИШНА ОЛГА!

314

анонимен

преди 1 година

Те китайците вече почти са превзели Сибир,тайгата там се сече безбожно от техните фирми. Сега малко помалко икономически ще превземат и останалата част.

313

Късата памет

преди 1 година

До 405. Задавате ли си въпроса, защо това вече не се е случило, а чакат китайците. Най лесното нещо е да построиш завод, то и няма нужда задодите са си там. Трудното е да проектираш кола до най малкия детайл, да намериш компании, които да произведат компонентите, с прилично качество и на ниска цена, да пристигнат в завода навреме и да имаш качествения персонал да сглоби колата. За това са нужни хиляди процедури и проверки по качеството. На запад му викат Know How. Е това Русия го няма.

312

Анонимен

преди 1 година

До 400В момента Русия строи 8 атомни блока в Китай, строи атомни електроцентрали в много страни, включително в Турция)))))Я,пак, кои са тия,, много страни"?

311

Анонимен

преди 1 година

До 407например лада веста е чудесен автомобил!))))))Че това не руски автомобил. Маи забравяш, че до преди месец френската Рено заедно с Нисан бяха собственици на заводите в Толиати.

310

анонимен

преди 1 година

А Запорожец няма ли да връщате? Опа,греда! Забравих,че той се произвеждаше в Украйна,така че него през крив макарон ще го видите.

309

Атом

преди 1 година

До 400.АЕЦ 5 и 6 блок, няколко пъти са модернизирани със западни системи за безопасност.

308

ало ало

преди 1 година

например лада веста е чудесен автомобил!

307

Колко съм прост?

преди 1 година

Ако не си бях изтеглил вноските за кола и апартамент 1994,и ако не си бях осребрил лихвотчките 2001,сега щяхте да ми дишате прахоляка.Ама от къде толкова акъл?

306

Приматите се връщат

преди 1 година

в миналия век....вансеремУс.

305

Анонимен

преди 1 година

без да пишете за русия и пропагандирате вие в бг неможете да живейте това са вътрешни работи на русия какво ви интересува а вие в бг нямате и това

304

Пикая на Русия

преди 1 година

С голям кеф...

303

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен 400. Аз не отричам , че Русия има много успешни проекти в строителството на АЕЦ, просто напомням аварията в Чернобил. За автомобилните заводи - не виждам какво ще спечели Русия от това, че вместо Рено, Мерцедес или VW, китайци ще произвеждат коли.