7

Сатир

преди 1 година

Горкия Боко, сега ще пролее тежки сълзи. Блазе ти просто Кире, Боко ще те оплаче.

6

Анонимен

преди 1 година

Най-важното е че онези от ЕС разбраха, че пробват ли да ни налагат техните си мисления недомисления, касаещи българи и българщината, ще става революция. Крайно време е западните ни партньори да спрат да ни третират като овча територия. Това е в полза на всички ни. Нека по-добрите политици спечелят сега или в бъдеще. Но най-важното е в крайна сметка българите и България да е големия печеливш. Дано и ПП да са си взели поука. За Кирил не знам, не вярвам че може да преглътне егото си.

5

Анонимен

преди 1 година

Славчо първо требва да е мутра, че да спре тока на некой, но той само се пише за такава, тоест не е от силовите структури :))) Боко затова му гостува, Дългия беше като в небрано лозе, не очакваше Бокича да откликне на поканата му :))

4

Анонимен

преди 1 година

Този образ колкото пъти си е отворил устата Толкова пъти е казал някоя глупост. Странното е че върви за компетентен .А всъщност е грешния човек на грешно место.

3

П НА КВАДРАТ

преди 1 година

Е ялова. Те са некадърници. НО ЛОШО Е, ЧЕ ПОСТРАДА И ИМИЧА НА РАДЕВ. НО ИМА ВИДОВ ДЕН. ЩЕ СЕ ВИДЕ ВСИЧКО НА БЕЛОТО ЛЕНЧЕ.

2

Анонимен

преди 1 година

Славчо не може да спре тока на никой, Бокича го знае това, нали го направи на нищо Славуна когато го покани :))) Видехме Славчо когато покани банкянския как заекваше като новобранец, нема нужда да ни убеждавате, какъв "мъж" е Славун :))

1

Анонимен

преди 1 година

Параванчо , параванчо нагаждач ниеден същия беше и при тиквата винаги плещиш в полза на управляващите.