27

ПАТУВАЙ!!!

преди 1 година

Слави е на Доган човек и Бойко е на Доган човек. Слави е пътник и Бойко е пътник

26

Анонимен

преди 1 година

Слави е бита карта ,да отива при шефовете си в Дубай !

25

Обзървър

преди 1 година

Приятели.Птах Тхар Ван Самтх Сион ХоФЕ булгарпедерас.За чемер не става.Дърт комунист е дъртия му баща.И той е ***-каманягаНе се лъжете.А Венелин Петков е внук на убиеца на интелигенцията на Стара Загора.ВходМислете.

24

:)

преди 1 година

Да си ходят, никой не ги иска. Ще го покажат следващи избори. Само обещания. Нито едно неизпълнено. Аз не виждам нещо да се е променило. За добро. Иначе че източиха държавната хазна е видно за всеки.

23

Кино

преди 1 година

Само Русия и крайцера Аврора са в чугунените ви глави. В кой свят живеете и къде се намирате един Господ знае.Потъвате и без Титаник.

22

чико

преди 1 година

Викате дявола,ама като дойде да не ревете.Много тъпотии от уж умни хора.

21

"спрял тока&quo

преди 1 година

В СТРЕМЕЖА СИ ДА УГОДИ НА ДАЛАВЕРИТЕ НА РУНДЬО-ТОЗИ ИЗМИСЛЕН "ПОЛИТОЛОГ" ДРЪНКА ПЪЛНИ НЕБИВАЛИЦИ.ЯВНО САМО ТОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ , ЧЕ ТАЗИ "ПОЛИТИЧЕСКА КОНСТРУКЦИЯ" СЕ СТРОШИ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЕ ОТГАВЯРЯ НА СЪВРЕМЕННИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗИСКВАНИЯ И КЪРВАВАТА ВОЙНА В УКРАЙНА--ВОДЕНА ОТ РУСКАТА ДИКТАТУРА НА ПУТИН!--СХЕМАТА БЕШЕ СЪШИТА С БЕЛИ КОНЦИ ОТ БКП/ДС И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕШЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕС, КАТО ПАЛАЧИНКА В ТИГАН!-КОЙТО И ДА СТОИ ЗАД ИТН--ПРОСТО ГИ ИЗИГРА...

20

Сашо

преди 1 година

Тоя или ви дава пари или спи с някоя от редакцията ви. През ден новини за него.Кво ме интересува какво е казал ли е, пръднал ли е, насрал ли се е

19

Анонимен

преди 1 година

Ха, да не би, Бойко да е виновен, че това правителство лети надолу? Петков издаде заповед да арестуват Борисов и да го изведат с чувал върху главата?! Този арест бе незаконен и от Брюксел долетяха критики. Да се чуди човек, оглткъде толкова фашизоидна злоба у този "баща на три деца"?

18

Анонимен

преди 1 година

Изглежда само този социолог не разбра, че правителството падна. Че не може една власт, която има цялата държава, да "протестира" срещу законно гласувано предложение за смяна на шефа, на парламента. Оспорването на това гласуване е противозаконно, а протестът говори за безсилие на сегашния кабинет.

17

ЧАПАЕВ

преди 1 година

СЛАВЧО ОТ ЗЛОБА И КОМПЛЕКСИ РЕШИ ДА СЕ ДОКАЗВА НА БОЙКО И СЕ ВИДЯ КОЛКО Е ЖАЛЪК. ПОЛИТИКАТА НЕ Е КАТО ЧАЛГАТА МАЙ?

16

Анонимен

преди 1 година

Първанчо герберчето пак лъсна с разсъждения.

15

Анонимен

преди 1 година

Епа на тоя как не му омръзна по цял ден да плещи глупости.

14

Анонимен

преди 1 година

ИТН играе в отбора на президента Радев. Радев иска избори за да вкара в парламента партията на Стефан Янев. По същия начин Радев искаше избори миналата година за да вкара неговите протежета от ПППП. Тогава Слави пак игра за избори докато не вкара простоКиро в парламента. А сега се оказа, че канадеца е въздух под налягане и Слави и Радев се отрекоха от Киро либерало.

13

Анонимен

преди 1 година

Първанов ти па от къде това самочувствие като си същия въздухар като Киро и кировци

12

Анонимен

преди 1 година

... и се скри като "гугутка" под леглото, за да му покаже кой управлява в къщи....

11

Анонимен

преди 1 година

Следващоту Параламемт с Азис, Галена и Криско..

10

Анонимен

преди 1 година

Правителство начело с Кирил Петков е краят на неговата партия. А заедно с него повлича ДБ. Знам, че на вярващите в тах не им думите ми звучат абсурдно. Но вие се самоунищожавате. Справедливостта изисква да бъдете предупредени. Но вие сами ще решите какво ще правите.

9

ЛИЦЕМЕР СИ, ПЪРВАНЕ

преди 1 година

ПРЕДИ ДЕН ГОВОРЕШЕ, ЧЕ БОРИСОВ ПЕЧЕЛИ ОТ СТАВАЩОТО В МОМЕНТА..... ИЛИ СИ ЛИЦЕМЕР, ИЛИ СИ КАТО КИРЧОВЦИТЕ- НЕДОРАЗВИТИ....

8

Анонимен

преди 1 година

Като му видиш охранителя на Славчо, дето им нарежда на дупетатите от ИТН какво да правят, най-малко ще спре тока на Боко :)) Единия познава Пашата и Маджо, другия е просто чалгар :)))