44

ИТН са

преди 1 година

Изчигърта дагоеба!

43

До факт

преди 1 година

Колега първо попитай старите ПЛЕВЕНЧАНИ тогава пиши, Слави си е от Плевен, живее до училище Единство, а е расъл в Тодорово, което найстина е много хубаво и чисто село,но от дете всичко му е свързано с много майтапи, и затова така говори, но Слави е много честен и каквото му е на сърцето такова му е и на устата, така че тези политически драми в които го забъркаха няма кой да и повярва

42

Ника

преди 1 година

Не разбирам как въобще са се съгласявали да подписват предварително декларации за отказ от депутатско място още преди изборите .Е...ти самоунижението.Как не им е светнало по-рано?В много частни фирми това е практика,но там е разбираемо( но не и оправдаващо) - хората изхранват семейства,а работа по специалността-няма.Но ИТН да прави подобен ход?Е,няма що.Заслужаваме си управниците.

41

Кокайнов призрак

преди 1 година

Направо Еване не люспене! Слави се гушка с Доган и Орлин. Разочарова много хора и така ще го запомнят всичка. Аз знам че редовно е опотребявал кокайн с години и за мене е COCA GHOST ЧАЛГАР

40

Радославчо:

преди 1 година

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА МИСЛИТЕ. ВЕРВАЙТЕ НА КИРО СЛУГИНАЖА...

39

Цеко

преди 1 година

Бе той и Кирчо същият, ще се бори с крадците на парите на България, пък отиде на любовен воаяж в Солун със самолет за над 150 пътници само с една мадама.

38

Анонимен

преди 1 година

...вижда се раз..пад на чалгаджийска...та групировка, хайде да видим учиндолск..ия какво ще направи,заревал е за Македония, но не го е грижа за българитв в България...Радо ми хареса, доста по-смислено говори от учин..дол и а..фриканския

37

Чупката

преди 1 година

Радостин и сие са същите като Цвъки.

36

Анонимен

преди 1 година

Никой не пляска на Просто Киро и Кокоро. Напротив. Колкото по-бързо ги разкараме, толкова по-голям шанс имаме да оцелеем в задаващата се криза.

35

Анонимен

преди 1 година

Надявам се на неуспешен опит за вот на недоверие, последван от успешен вот на доверие. Тогава някой мошеници и национални предатели ще бягат в чужбина, а други ще търкат наровете в затвора.

34

Анонимен

преди 1 година

Колко умен трябва да си и да вярваш в хора като Слави и Тошко. До вчера ги славеха днеска ги плюят. Българина не разбра че цирка е на негов гръб.сега пляскаме на Кирчо и кокорчо а утре?

33

Анонимен

преди 1 година

Славчето се фалира сам и онова куцо пате -Тошо който ,най -вероятно е белил картофи в артелната !В редовната ярмия -няма ,кой да го пусне !

32

икономист

преди 1 година

До 7 То и Боко не е много по мисленето, а и сам си го признава, че е про.ст...А и беше нужна някаква промяна в неговата политика, която доведе до продължителен застой в развитието на държавата. България, ако искаме да има някакво по-розово бъдеще, трябва малко да се размърда. Не може само със строителство на инфраструктура, да очакваме да привлечем инвеститори. Трябва да заложим на иновациите във всяка една икономическа сфера и да реформираме най-после администрацията.

31

Алтав гербер

преди 1 година

Време е за концерт на Слави Трифонов и да усети народната любов.

30

Голямата примоция

преди 1 година

ПП са с карта и пазарува трупат точки после бонус но вече са сготвени

29

Анонимен

преди 1 година

Дълъг, смени името на ИТНарод с Имаше Такава Партия. -))))

28

Анонимен

преди 1 година

Надявам се, че остатъците от българският народ, да разбере сериозността на нещата и да не допусне Беров 2 и после Жан Виденов 2, защото на тия мафиоти ГЕРБ-ДПС, не им пука за вас, ще унищожат държавата, само да изкарат някой лев повече.

27

ФОРЦА ИТН

преди 1 година

Това са фалшиви новини, нищо такова няма, даже приехме много нови членове през седмицата

26

Анонимен

преди 1 година

Поговорката ,храни куче да те лае ..а министри и депутатите му бягат за пари при ПП ,интересно става предателите са били отдавна там

25

Пян_Гъ

преди 1 година

Въпрос: Не разбрах отлюспените от ИТН (от Руди Гела до функционирите в Пордим) КОГО точно не одобряват - само Африканския или Слави и въбще цялата "партия"? Ако е втория, което е по-логично, ще спрат ли да ходят на концертите на Учиндолския? Ще спрат ли да слушат чалга, за да станат примерно метъли? Това не разбрах.