19

Калин Градев

преди 1 година

Тавариши спасението е в Русия. Там все хорошо, и будет лучшее.

18

Анонимен

преди 1 година

До 19 Вярно е, навсякъде е кофти положението. В Холандия страдат от тежка липса на кадри в ключови отрасли, а хората не щат да работят, защото заплатите им не успяват да покрият основни неща. Светът се счупи, няма какво да се лъжем! Лошото при нас е, че бихме могли да се справим и да преплуваме през кризата - малка държава сме - ама няма кой да се захване.

17

Василий Бех

преди 1 година

Google Me! Ха-ха-ха-ха

16

До 7

преди 1 година

И като избягаш на Терминал 2 какво ? Ти изобщо знаеш ли какво е положението на запад. В някои страни там е много по-вероятно да бъдеш homeless, отколкото тук в БГ. В UK си на ръба на бедността дори с хубава работа. На Запад не е каквото беше преди. Инфлацията е навсякъде.

15

Куцаров

преди 1 година

Може да има, може и да няма, обаче президента на Казахстан директно закопа руснаците на ПМЕФ и ония само гледаха като попарени.

14

Анонимен

преди 1 година

Сериозна вълна наесен. Защо, сегашната да ни би да е лекичка? Като поставим в скоби българския манталитет (ден година храни и пр), коя външна сила ни тика към ръба?

13

Социаглиcт

преди 1 година

Естествен резултат от лошо управление, само вижте кой ви е министър на икономиката, в нормалните държави това обикновено е икономист а в България е юрист, доказан измамник, уволнен преди години от същото това министерство за корупция и лидер на партията столетница която е отговорна за всички национални катастрофи през последните 80 години, иначе казано г-жа Техноимпексова Корнелия Нинова. Аз лично не съм очаквал различна икономическа картинка.

12

До 12

преди 1 година

Това го има само тук ... благодарете на...Борисов и сараите.Спекулата е в техните обръчи и митници.

11

Продължи Промяната

преди 1 година

Това го има само тук ... благодарете на Кирчо и кокорчо :))))))

10

Станчо

преди 1 година

От както Слави разтуря държавата и онзи грачещият зарева като попско магаре,от тогава само лоши новини и отчаяние сред хората.Разтурвайте го на цяло това правителство.Мафиоти и *** не искаме да гледаме.И със какво Трифонов се сравни със Н.Минчев? Той де не си мислеше че парламента е неговото студио където всеки гледа да му се наведе по-напред.Този човек е един асоциален индивид,който не понася да му дишат въздуха около него.Такива да си стоят на диванчето в къщи и да се не показват.

9

Малко му е

преди 1 година

Народ който организира протест в защита на просто Киро си заслужава съдбата

8

Анонимен

преди 1 година

Аз разбирам да имаме икономика като германската например, че да ревем за руски газ (азерски), но ние немаме икономика :)) Всъщност не са толкова зле нещата с цените, поне хранителните такива, можеше къде по лошо да стане :))

7

Пред президенството

преди 1 година

Оставка и разследване за канадския измамник

6

Жан Валжан

преди 1 година

Който има дори и малка възможност-да тича към Терминал 2, колкото може по-скоро. Още в края на лятото ще измислят генерален локдаун в ЕС (нов вариант Омикрон, маймунски грип или подобно), за да се ограничи движението заради предстоящите размирици по повод кризата и орязването на социалните разходи. Бг-то ще бъде като каторга!

5

Анонимен

преди 1 година

Баница 1.2 лв - януари сега 1.8. Те толкоз е инфлацията, т. е. 50% за крайния потребител. Дизел от 2 на 3 лв. - 50%. Олио от 2.8 на 5.4. 100%. ВиК скоро ше си каже думата.

4

Анонимен

преди 1 година

Всички видяха, че оскъпяването на продукцията не води до спад на потреблението. Даже напротив, на българина му остават пари да купува имоти и автомобили като невидял. Ето защо всички очакват ударно поскъпване на хранителните продукти.

3

анонимен

преди 1 година

затова тоя отбор юнаци да си отива, а не да скачат и крещят наркоманите по паветата да ги защитават

2

Анонимен

преди 1 година

Не сме чак толкова зле, по простата причина, че не ползваме толкова азерски газ :)) За чеченския петрол е друга работа, коли колкото си искаш в БГ :))

1

аноним

преди 1 година

за повечето хранирелни продукти е към 40-50%, КАКВИ СМЕШКИ МИ ГОВОРИТЕ