39

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Във Франция.Преди три дни си купих литрова пластмасова бутилка слънчогледово олио. Платих 4 евро. Инфлацията тук е чудесна. Пластмасовите домати и гумените краставици пък са с цени около 5 евро на килограм за първите и 1 евро и двадесет цента за вторите. Хей така си изгниват и вместо да намалят цените,за да бъдат продадени,ги изхвърлят. Купонът рече с пълна сила.

38

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

До Анонимен 45. ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ СМЕ ХРАНИЛИ СССР СМЕ ХРАНИЛИ, АМА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ КАКТО И ЕВРЕЙСКИТЕ ТЪРГОВЦИ НЕ МОЖЕМ ГИ НАХРАНИМ ПРОСТО ТЕ НЯМАТ НАЯВАНЕ

37

Анонимен

преди 1 година

Лупи, човеко, който завлече каквото докосна. Включително и в спортните среди. Срам нямаш ли да се показваш?

36

Анонимен

преди 1 година

Ня няколко години има инфлация. Парите които използване са фейк мъни.

35

Подкрепящите ПП

преди 1 година

не разбраха,че дори да има някакво желание за промяна,с действията си Киро и Асен постоянно ерозират вярата в тази партия.То не са лъжи,то не е премълчаване на факти,то не е невъзможност да овладеят инфлацията и скока на цените на храните.Всичко това гарнирано с неморални лично поведение и долнопробна парвенющина.Разчитат на овладяните медии да манипулират общественото съзнания и да създадат благоприятна обстановка за властта им.Но как да се скрият инфлацията и скокът на цените?

34

Анонимен

преди 1 година

като си платим водата,битовият ток,за парно и храна няма да остане.споко,няма да има пари да храна.

33

Анонимен

преди 1 година

промяната на радев е факт

32

Анонимен

преди 1 година

ПП ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО СВЯСНО . НАПРИМЕР ДА ВКАРА В ЗАТВОРА ГЕНИИ ТЕ НА ПРЕХОДА КАТО АХМЕД ДОГАН ИВАН КОСТОВ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЙОРДАН ЦОНЕВ И ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ . А ВМЕСТО ТОВА РЕШИХА ДА ВЗИМАТ ЗАЕМИ ТА ДА ГИ РАЗДАВАТ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОТ РОМСКИЯ ЕТНОСТ

31

Анонимен

преди 1 година

2 години печатаха триони долари без покритие за да раздават помощи заради ковид - един грипоподобен вирус и после се оплаквате от инфланцията.Инфлацията ще е голяма.

30

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Французите са пред забрана да се карат автомобили в неделните дни. Вчера пък влезнах да си купя нещо в "Интермарше" и се посмях ,защото секторът с месо бе с пестеливо изключена хладилна система. Вонята беше адска. Предвиждам ,че социалните помощи ще бъдат премахнати . Идва хаос във Франция .

29

до 29

преди 1 година

Е как да направя с хора които мислят като теб - "квото и да става на мен не ми пука". Ето имам повече палци надолу отколкото нагоре... е нема как да стане протест с такива хора.

28

Анонимен

преди 1 година

ПРИ БОЙКО: РАБОТО, РАБОТА, РАБОТА, ПРИ КИРИЛ ПЕТКОВ: ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ.

27

Пенсионер

преди 1 година

При Бойко пенсията ми замрузна на 300лв, добре че бяха протестите да даде 50 лв отгоре, а сега пенсията ми вече е 500лв и още щя вдигнат. Ще кажете цените скочиха, да ама не чак толкоз. 500лв са си 500лв, не е като 300.

26

Киро бил излъгал

преди 1 година

за газа?Я ми кажете за кое Киро не е излъгал?Като се започне от гражданството,та се свърши с отговора на въпроса обещавал ли е падане на ветото,на който по БНТ Киро не отговори,обвини че постоянно се вдига картата РСМ,а водещият услужливо не поиска друг отговор.Харвардкият тарикат пазарува депутати.Пазаруването на избиратели е забранено със закон,а пазаруването на депутати е добра практика? Нещата у нас са много сбъркани,а кликата довела Киро на власт е направо ОПГ. Да се махат с Киро

25

До 23

преди 1 година

Направи протест, бе. На мен не ми пука дали бензинът е 3 или 6лв.. тамън по-малко бараки по улиците, ама на- пак е пълно. Хлябът дали е 1 или 5лв. също не ме интересува.

24

Анонимен

преди 1 година

След 12 години управление на мутрите е много ясно, че ще има много инфлационни вълни и то с години.

23

Куцаров

преди 1 година

Цитирам президента на Казахстан на ПМЕФ(Петербургски международен економически форум): "Не признаваме квазидържавите ЛНР и ДНР. Казахстан няма да нарушава санкциите върху Русия. Руснаците да не си мислят че Казахстан ще им е вечно задължен. " . Коментари недорогие друзя?

22

!

преди 1 година

Комунистите ни плашат за да клекнем пред раша, няма да стане. Инфлацията ще както сега дори може да е по малка ако върнем нашия лидер г-м Борисов човек доказал се в битките с комунизма. Ако ПП & КO останат изход има и той не е на запад при нашите партньори от ЕС и САЩ там криза няма и няма да има. Приказките за криза на запад е дола рашиска пропаганда НЕ И ВЯРВАЙТЕ запада няма да допусне глад не го е допускал 80 години няма да го допусне и сега.

21

.

преди 1 година

До Жан Валжан - и как да избягаме от това, което казваш?? До Русия няма полети!

20

Анонимен

преди 1 година

35% увеличение на горивата, 15% инфлация, спекула с цените на всичко и няма протести. Безплатни ваксини - има протести...тва си е меме.