79

О хо хо

преди 1 година

АМИ КАТО СМЕ ЧАСТ ОТ НАЙ- СКЪПИЯ СЪЮЗ - ЕС - СЪОТВЕТНО ЩЕ СПОДЕЛЯМЕ ВСИЧКО - ЕВТИНИЯТ ТОК ОТ КОЗЛОДУЙ ПЪРВО ГО ППОДАВАМЕ СКЪПО НА ЕВР. БОРСА И ЧАК ПОСЛЕ СИ ГО ОТКУПЕВАМЕ НА СЪЩАТА ВИСОКА ЦЕНА!! БЪЛГАРИЯ ТЕПЪРВА ЩЕ ПЛАЩА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО СИ КЪМ ЕС!!! СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!

78

BatSot456

преди 1 година

Да вървят по дяволите всички !

77

Дехуманизация

преди 1 година

айтита ги субсидират с печатаните пари , косвено най-вече всичко е заради планирания масов контрол от добива на суровина до крайният потребителски продукт, електронно световно управление , елетронни финанси и така нататък,постоянно се издават научни книги на тази тема, това са Зидарите на Новият концлагер, затова и спекулират, хората за пари е известно, масовката де, че и майките си ще продадат, по западен стандарт, както и че не осъзнават на къде ги водят в крайна сметка, сляпата вяра в цифрит

76

Анонимен

преди 1 година

Пандемията ни срина, а войната на Путин ни довърши. Путин да плаща сметките!

75

Българин

преди 1 година

Всички руски агенти на влияние са се втурнали да ни обясняват какъв апокалипсис ще настане, защото не сме клекнали пред психопата Путин и не купуваме руска газ!

74

ОЗВЕРЯВАНЕТО

преди 1 година

...МЕЖДУ ХОРАТА Е РЕЗУЛТАТ ОТ " ДЕМОКРАЦИАТА" НА САЩ. СКОРО ЩЕ ИМА И МАСОВИ СТРЕЛБИ КАКТО В ДЕМОКРАТИЧНИЯ САЩ - ПО УЛИЦИТЕ, В УЧИЛИЩА И ЦЪРКВИ.

73

До 84

преди 1 година

Сметките на Сащ ще се окажат без КРЪЧМАРЯ!!! САЩ СЕ СРИВАТ ОТ ВЪТРЕШНИ ПРОБЛЕМИ И ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО!

72

SS

преди 1 година

До 81 ! Защо ми е тоалетна хартия ? Пълна глупост ! Купих 10 кутии с патрони !

71

Анонимен

преди 1 година

Важното е да се плаши населението и медиите се стараят.А за управниците и държавата-такива си ги избира народ който обича простотийките,обича чалгата,мрази лекари,учители и пр. паметни хора.Едни хора от изток знаят какво е нивото и манипулират както си искат.Има и едни от запад които народа не ги интересува но се съюзиха с бившите БСП и ДС за бизнес и далавери по границите.И парите им държат по банките си.Всички са доволни.

70

Реалист

преди 1 година

Почти всички големи злини по света да резултат от стремежа на САЩ към световно господство. Случващото се в Украйна също е в резултат от действията на САЩ. САЩ смятат, че имат сметка от отслабването на ЕС, Япония, Китай и Русия, като техни основни конкуренти.

69

Анонимен

преди 1 година

Цяла седмица бТВ прави пропаганда. От сутрин до вечер пишман анализатори обиждат всеки друг извън кировците. Излязоха 500 джендъра и даваха цяла вечер, едва ли не революция... Същите тези протестиращи едно време викаха против БСП и крещяха червени ***, а сега ги подкрепят да "оправят" държавата. В същото време гробаджиите си правят оглушки за нов формат на правителството. Държавата ни се унищожава по план!!! Българи дела трябват!!!

68

`човек

преди 1 година

За всичко ТРЯБВА да се вини само един човек! Този ,който започна войната и ние сега изпитваме последиците от нея! Така ще бъде дълго време!

67

до SS

преди 1 година

Накупи ли си вече 10 стека тоалетна хартия, филмар? Хаха

66

Анонимен

преди 1 година

вие готвите народа на смърт смърта на българите е неизбежна правителството убива народа си които го прави от давна

65

Анонимен

преди 1 година

Ко *** ще ви оправи и славчо

64

SS

преди 1 година

Не философствайте ,а се погрижете за себе си . Купете си трайна храна,гориво,лекарства или агрегат за ток докато още са евтини ! И СЕ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ !

63

анонимен

преди 1 година

След 12 години мир, спокойствие , стабилност ,висок кредитен рейтинг на страната, почти нулева инфлация, ни застигна тайфун , който е на път да ни унищожи.

62

Анонимен

преди 1 година

Александър томов ВЪЛКА смени партии и организира партии с различни имена . Пробва се във всичко от което може да се стигне до големи пари и да се краде От футбола до бизнеса. Невероятен хамелеон няма умора Патологичен МОШЕНИК !!!

61

анонимен

преди 1 година

Цяло чудо е, че България все още не е фалирала след едногодишни погроми.

60

Анонимен

преди 1 година

"Благодаря" на всички гласоподаватели на Кирчо, Кокорчо и Славун, че ни предоставиха възможността да посрещнем "Виденова зима 2", която ще бъде преименувана на "Кирчова зима". Супер сте! На следващите избори гласувайте за някоя маймyна от зоопарка, може да ни изкара от хиперинфлацията животното!