8

Анонимен

преди 1 година

Другия трик в Европа е да не подписвате нищо от органите на реда преди да Ви предоставят копие преведено и заверено на български език. Повечето полицаи осъзнавайки, че трябва да Ви приберат, да Ви държат денонощие и да плащат за професионален превод на документа осъзнават, че съставянето на глобата струва повече от самата глоба и Ви пускат. Веднъж така се блъснах с колело в бус в Холандия на велоалея. Не просто отказах глобата на холандски, пък накрая оня се оказа и виновен.

7

Анонимен

преди 1 година

Само за ентусиастите ще уточня, че това с тон-колонката е малко опасно, защото в Западна Европа вече на улицата е разрешено да се пуска само акустична музика. По принцип в Прага веднъж на Карлов Мост ме заплашваха, че ще спя в районното или ще плащам глоба заради музиката от колонка, ама аз ги питах дали има безплатна храна в районното и те се усетиха, че не се страхувам, а напротив, че го виждам като безплатна нощувка и ме пуснаха без глоба.

6

Анонимен

преди 1 година

Като цяло тоя филм с локдауните много провали филма със скитничеството. Имал съм много добри серии от по 3-4 фестивала един след друг на стоп. Веднъж отидох на дръмибас в Прага за 4 дни, после 1 ден почивка и 3 дни текнивал до Брно, и след това 2 дни почивка и 4 дни псай-транс фестивал в Будапеща. Европа е перфектна за стоп, в Азия и Африка не съм пробвал не ме кефи климата иначе не изглеждат кой знае колко по-трудни. В Европа на стоп ти трябват около 15-20 евро на ден.

5

Анонимен

преди 1 година

И аз съм обикалял на стоп, много е елементарно. Често си носех тон колонка и танцувах. Напоследък европейците връзват много на "popping". От Прага на запад не падах под 100 евро за 2-3 часа. Редувах спане на хамак и спане в хостел за 10 евро. Изкарах около месец в Чехия, Германия, Франция, спестих си 1000 евро и се прибрах. Тук си бачкам по кол центрове дистанционно, пак мога да обикалям, ама вече съм на 31 и ме мързи, предпочитам нетфликс и тревичка.

4

Момо

преди 1 година

Това с акаунта ми хареса. :D

3

Момо

преди 1 година

Както и да се финансират ще живеят далеч от панелизация и няма да се бият за олио. И ще живеят в интересни диржави, а не като тираджии и матроси да минават транзит. Ай поздрави от най райския край на Планетата, поздрав отСидней

2

Момо

преди 1 година

Всичко е супер, но как се финансират?

1

Анонимен

преди 1 година

Супер яки са новите европейски ценности! Растат достойни поколения, те ще ни направят клошове на европейско и световно ниво! Именно така ще се отървем от зависимостите си от Русия и Путин!