36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 Тая опорка предполага, че Русия пази Китай, което е пълен виц. В момента, ако Китай пожелае, от Русия няма да остане нищо. За разлика от Русия, китайската армия и въоръжение всъщност са реални и боеспоосбни.

35

ТЦ! не е пропаганда

преди 1 година

"Заради войната, подпалена от Путин, щетите за украинското селско стопанство" А НЕ Е ЛИ ЗАРАДИ запада който промиваше главите на урките последните 20 години и заради средствата които им даваше и дава да вояват срещу Русия? Очевадните неща вадят очите!

34

Анонимен

преди 1 година

До До боби Експертизата на Боби е да говори глупости в полза на руските агресори. Това му е ролята. Всеки, който някога е "разговарял" с него, го знае.

33

Анонимен

преди 1 година

Китай подкрепя Русия и ще продължава да ги подкрепя защото знаят,че ако руснаците паднат и бъдат завладени или се огънат под санкцийте следващите ще бъдат китайците да бъдат поробени ...

32

Анонимен

преди 1 година

До До 23/26 "Не, но уважавам факта, че там е публично оповестена, за разлика от ЕС, ЮК и САЩ, където от години функционира в сивия правителствен сектор." Както обикновено, от навеждане до земята, на робите не им остава време да помислят за разликите в същността на "системата". За тях щом има "система", то значи, че нещата са "еднакви". Само дето пищят за контрол, обаче за тях ССТВ и Фейсбук е едно и също нещо. СмЕх!

31

До боби

преди 1 година

Викаш, те руснаците не правят глупости и не си държаха флагмана незащитен в обсега на украинските ракети? Или викаш и потапянето му е фейк и вярваш на приказките за цигарата?

30

До до 26

преди 1 година

Историята предлага изобилие от съюзи срещу общ враг.

29

До 29

преди 1 година

Съгласен, макар че китайското не е точно омраза, а 5000г. прагматизъм.

28

Анонимен

преди 1 година

До 26Китай отдавна мрази рашките, това че се правят на некакви партньори, нищо не значи :))

27

Анонимен

преди 1 година

Китайският председател Си Дзинпин гост ли е на президента Владимир Путин на Международния икономически форум в Санкт Петербург?

26

До 23

преди 1 година

Не, но уважавам факта, че там е публично оповестена, за разлика от ЕС, ЮК и САЩ, където от години функционира в сивия правителствен сектор.

25

Анонимен

преди 1 година

ах че са глупави тия украйнци не схванаха ли поне нещичко от модерна военна тактика.Когато нямат небе (ввс) никога няма да имат успехи по земя.Защото винаги ще ги смазват отгоре.Ако ще и 2000 танка да имат пак ще ги загубят.Просто танковете и камиончетата с ракетите както и гаубиците рано или късно ще бъдат локализирани ,прихванати и върху тях ще се изсипят хиляди тонове умни и не толковя умни бомби и ракети.Тая война я загубиха ако са умни ще направят че да миниминизирар загубите.Те обаче не са

24

Анонимен

преди 1 година

Каква дълга статия, едва прочетох половината :))) Рашките да внимават с дръпнатите очички, щото те си ги мразят, не са приятелски настроени към тех :)))

23

До до 17

преди 1 година

А подкрепяте ли системата им за социален рейтинг?

22

Анонимен

преди 1 година

В Китай има много бизнесмени, може би колкото три Българии, но не са като нашите - само за тях и фамилията си, в Китай бизнесмените, олигарсите сериозно финансират държавата, отделните отрасли, наливат особено много пари в културата, правото, науката, технологиите, медицината, спорта

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен1 боли ли те ,я се виж къде си ?

20

До 17

преди 1 година

Абе друго си е да го изпраща от пристанището си на Черно Море. Аз лично предпочитам китайци вместо руснаци за съседи.

19

Истината

преди 1 година

Китай е Mind Craft в истинския свят :))

18

Анонимен

преди 1 година

Китайския дракон разменя общи приказки срещу барел петрол с 60-70 долара "отстъпка". :))))))) Джуджо го играе шахматист. :)))

17

Си Дзи

преди 1 година

Китай може да ти продаде всичко и да го достави по всяко време. Единствено в автомобилите не можаха да се наложат, но все пак се справят по добре от руските Лада и москвич