157

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 173 След месец и половина ще изтрезнееш.

156

Анонимен

преди 1 месец

До 139-2ч.;братя в Македония.Осем години уговаряше,призоваваше за изпълнение на подписаните съглашения.В отговор постоянен обстрел от страна на Украйна по Донецка и Луганска област.То не бяха конференции,то не бяха срещи.Със задкулисната подкрепа на САЩ,Укрите продължиха с обстрелите,даже започнаха да настъпват към Донецк и Луганск и ..настъпиха котето.Е сега всичко това им излиза през носа.Напълно заслужено.Може и без държава да останат

155

Анонимен

преди 1 месец

Вижда се ,че защитниците на натовското бъдеще на Украйна яростно отричат престъпленията на фашистките формирования в Украйна. Така им разпореждат от натовските координиращи пунктове. Войната още не е истинска война, териториите са населени с руско население използвано като жив щит. Какво ли ще е като преминат Днепър? Там има други хора от които се рекрутират националистическите полкове и донякъде са и друговерци. Рашките няма за са така внимателни.

154

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 166 "Путин е мека Мара. Ако беше Сталин сега щеше да има море наречено Украйна и маджарките щеха да се пекат дупетата на него и да го благославят" СССР е имал ядрено оръжие при Сталин. Явно нищо не знаеш за русНАЦИте. Те са пъзловци, затова гледат да имат превъзхдство в оръжието.

153

Анонимен

преди 1 месец

Руските нацисти провеждат етническо прочистване и геноцид. Всички престъпници действат с идеята, че няма да бъдат съдени. Когато дойде време ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ Е ЖЕСТОКО. Килиите ги чакат.

152

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай Вова !С теб сме

151

165

преди 1 месец

Кви дънки бе аркадаш.В каменната епоха дънки не е имало. Или ги пратите от овча кожа. Виж кат завали поне ги утъркайте у камъните, че ви изедоха кърлежи те.

150

Анонимен

преди 1 месец

Демото ни докара наглостта на римляните, *** туцията дрогата и комара.

149

Анонимен

преди 1 месец

Путин е мека Мара. Ако беше Сталин сега щеше да има море наречено Украйна и маджарките щеха да се пекат дупетата на него и да го благославят

148

162

преди 1 месец

Щерка ти ми даде тялото за два чифта дънки от стамбул . Плодя ги твоите овце

147

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен139;Няма никакви лъжи Винаги е казвал истината.Най-напред 2014г.след майдана каза,че няма намерение да нахлува в Украйна и сдържа думата си.Даде само оръжие на рускоговорящите жители на Донецк и Луганск.Те сами се справиха с Украинските военнонацистки формирования,доведоха ги до пълен разгром.Трябваше големите европейски държави да молят за пощада.Тогава и подписаха Минските споразумения.Можеше ли да откаже на своите братя.Не като ''наш Киро'',да се чуди как да предаде своите

146

Анонимен

преди 1 месец

Удри Вова смело.

145

160

преди 1 месец

Ти гоуем ибач са извъди. Плодиш ли овцете.

144

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган ще си направи една военна операция в Родопите и пак ще ви е бем

143

До155

преди 1 месец

Първи от такава война ще се на се рат Рокфелер и Ротшилд и няма да я допуснат. Не могат да е бат щерка ти със зелено

142

Анонимен

преди 1 месец

Тези "разкази" са измислици на украински политически дезинформатори, а може и да са доукрасени от прилежни български журналисти. Гледах видеа с практиките на войници от "Азов" - където прострелваха в краката руски пленници, на други им режеха главите и т.н. Клипове с които самите "Азовци" рекламираха практиките си! Няма да е чудно, ако руснаците сега издирват разпознатите "юнаци" от "Азов" сред предаващите се в плен обкръжени украинци. Все пак е война и бити, и убити ще има!!

141

Анонимен

преди 1 месец

ИСКАТЕ ЛИ АТОМНА ВОЙНА, ГЛУПАЦИ? ИСКАТЕ ЛИ? АКО ИСКАТЕ, ОЩЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ И УНИЖАВАЙТЕ УКРАИНЦИ,РУСНАЦИ И НАСАЖДАЙТЕ РУСОФОБИЯ, ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ, КАТО ВИ ИЗТРЯСКА НЯКОЯ БОМБА, КОЯТО САМИ СТЕ СИ ТЪРСИЛИ С ПРОВОКАЦИИТЕ СИ?

140

Анонимен

преди 1 месец

До Калеко Алеко аБЕ Я СИ ГЛЕДАЙ РАБОТАТА ,БЕ ЛЪЖЕЦ, ОКОЛО 2 400 ПРЕСТЪПНИЦИ, ПОДЧЕРТАВАМ - ПРЕСТЪПНИЦИ СА ЛЕЖАЛИ ПО ТЕЗИ ЛАГЕРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ САМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ АНГЛИЯ,САЩ, СССР, ФРАНЦИЯ,ЕВРЕИТЕ, СА ПОИСКАЛИ ДА ГИ СЪДИМ И СА ПОЛУЧИЛИ ТОВА, КОЕТО СА НАДРОБИЛИ.

139

Калеко Алеко

преди 1 месец

През руска филтрация са минали и всички българи, след като съве.Ц.ката орда окупира България на 09.09.1944 г., това е и един от от най-големите геноциди над българи в по-новата ни история, когато стотици хиляди са прокудени, изтезавани, убивани и пращани в лагерите на смъртта в Белене, Ловеч и Скравена, когато е извършена национализация, а в дворовете на хората са влезнали пладнешки хайдуци да тарашат покъщнината и изкарват добитъка за да създават колхози по сталински тертип ... !!!

138

Анонимен

преди 1 месец

Филтрационни лагели, терор над цивилни, побоища за изказано мнение. Режима на Путин надмина по мракобесие режимите на Хитлер, Сталин и Пол Пот взети заедно.