200

Анонимен

преди 1 година

Нашите изявени евроатлантици трябва да бъдат изпратени в колония в сибир. Включително и малоумното президентче летец, което не разбира ролята на България в нато. Ролята на България в нато е двусмислена, там сме заради нашите съседи, но когато става дума за Русия, да не ни търсят, защото ще излезем и ще се присъединим към нея.

199

Анонимен

преди 1 година

Много правилно и много добре процедират руснаците. Тези, които са подкрепяли нацистите, трябва да бъдат изпратени в колониите, за различни срокове според степента на престъпното им поведение.

198

до новак

преди 1 година

Да те науча на нещо, "ефтино" се пише с "в", евтино. Жалка картинка! Събират руски тролова от кол и въже, куцо и съкато.

197

Милена

преди 1 година

Това е истинското/грозното лице на братушките.

196

асо

преди 1 година

До новакМного си запознат с тези неща

195

Реалист

преди 1 година

За да стигнат до руската "филтрация" трябва да преминат през украинската, която стувала няколко хилядарки.

194

новак

преди 1 година

Пореднния изсмукан от пръстите репортаж. Най-голямата лъжа и простотия в укро-английската пропаганда е да наричат 2 милиона укро-бежанци в Русия "Отвлечени" Тези хора също са бежанци,но от украинските/нашите/снаряди.Отиват в Русия при роднини 90% си намират работа и се самоиздържат. Трудно ще достигнете до неверния бг народ с такава ефтина пропаганда.

193

Reagan

преди 1 година

Така или иначе, накрая руснаците ще трябва да бъдат унищожени. ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!!

192

ЬЬЬ

преди 1 година

Няма нищо чудно в руската "филтрация" като се има предвид,че учителите на путин и компания са хитлер и сталин,но както се казва-те са на път да надминат своите учители и по безчовечност,и по военни престъпления. Жестокостта на фашизираните руснаци няма граници и всички,които застават на тяхна страна стават съучастници във всичките им престъпления. В това число спокойно може да се включат радев,бсп,костадинов и всички човеко*по*добни русофили.

191

Лъжа

преди 1 година

Харесва ми, как материал на ВВС за Русия се представя като обективен. Първият враг на Русия е Британия, обективност там няма и не може да има. И редакцийо, стига сте слагали името на български журналист под публикация, която очевадно не е ваша, нито българска.

190

Русия

преди 1 година

Слава Украйна

189

Теодоро

преди 1 година

Поредния мазен пасквил

188

Възмутен

преди 1 година

Сибирски диваци.

187

До анонимен

преди 1 година

Точно така. Всички аргументи на про-руската страна тангентират по темата, но всъщност не са по същество. Ти им казваш русия води война в която умират хиляди и страдат милиони и те ти обясняват, че НАТО се е разширило, че Байдън е организирал Майдана, че САЩ са бомбардирали Белград, че в Одеса един път преди 8 години умрели русофили и т.н. Но съществото е, че СЕГА в момента русия върши престъпление и за това няма оправдание. НАТО, Байдън и Косово не могат да оправдаят тази война.

186

Анонимен

преди 1 година

90% от коментаращите прилагат една и съща техника за отклоняване на вниманието от зверствата описани в статията. Нарича се whataboutism, ако ви е интересно вижте в гугъл какво означава.

185

До русенец

преди 1 година

Филмът е руска пропаганда за жертви причинени от руските служби. Замислете се, защо руснаците държат да не наричат войната война и държат да не наричат украинците украинци? Защото обществото в русия НИКОГА не би било съгласно на война срещу Украйна. За да бъде възможна трябваха години на пропаганда и трябваха жертви с които да се промива населението.

184

РУСЕНЕЦ

преди 1 година

ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА СОЛНЦЕПЕК ПРОИЗВЕДЕН 2021 ГОДИНА ТАМ ЩЕ РАЗББЕРЕТЕ ЩО ЗА ХОРА СА УКРИТЕ ИМА ГО В FILMISUB .COM АКО ВЕЧЕ НА СА ГО СВАЛИЛИ СУУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ ОЦЕНКА 9.5 ОТ 10 НА ЗРРИТЕЛИЯ

183

Гост

преди 1 година

Каквото и да публикувате, русофилите никога няма да приемат фактът, че русия е нацистка Германия на 21ви век. Няма да спра да повтарям 2021ва година има 25 убити цивилни в Донбас. 2022 могат да достигнат хиляда пъти повече, а стотици хиляди загубиха домовете си и работата си. Това са фактите. Няма оправдание което да оправдае това.

182

HeinrichHimmler

преди 1 година

Друго си е западната филтрация - еднополови бракове, тотален разпад на семейните ценности, масови убийства и наркотици. Атлантическата толерастията ще закрие човечеството!

181

Анонимен

преди 1 година

В капиталистическата държва има ЛГБТ общности, наркотици от които ще си на седмото небе от щастие, публични домове и прекрасни прикази за една мечта до коятото всеки драпа да се докосне.