19

Ветеринар

преди 1 година

Тоз Ананас още ли не е арестуван? А песа трябва да е отдавна приспан. И изощбо тия от селото с кой акъл се жалват, а не са предприели нещо досега? Жокер - посещение в агроаптеката дава достатъчно идеи.

18

Анонимен

преди 1 година

Ако джунгала е влязъл в имота му естествено че кучето ще го нападне аз също имам белгийски овчарки джунгалите хем ги виждат и си пъхат ръцете през оградата имам предупредителни табели но то му е в гена да краде принудих се да направя високи дувари да не отгризне на някой пръстите на ръцете

17

Анонимен

преди 1 година

За голямо съжаление хората по селата са оставени да се саморазправят помежду си. Вилнее дива престъпност. Компетентните органи нехаят, че хората си губят от кражби ежедневно домашните животни. Не съм за отглеждане на такива опасни и големи породи кучета, но кажете, как никой нищо не прави за да гарантира собствеността на хората. Пример - мой съсед пожжарникар И БАЩА МУ системно обира дворовете на хората, които живеят в града, вече сваля и коловете от оградите и мрежата и ПОЛИЦИЯ НЯМА ЗА НЕГО!

16

Анонимен

преди 1 година

Покажете го на онези лицемери жалки от фейсбук групите, дето пишат сърцераздирателни разкази всеки път.

15

Пари

преди 1 година

Не знам, дали от гледане на кози или на кучета, но джипа го е купил, скоро и апартамент в София.

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименХайде, хайде...посмали, ***

13

Анонимен

преди 1 година

Държавата, в която кучетата имат повече права от децата.. Отглеждането на опасни породи трябва да се забрни и криминализира със закон и собственика на псето да лежи в затвора при всеки подобен случай!!!

12

АнонимеН

преди 1 година

До ора/ КЪДЕ НА СНИМКАТА ВИЖДАШ ЧУЖД ИМОТ БЕ

11

Деца

преди 1 година

Децата седя по 10 часа в училище и почти нищо не научават, играят сред кучета и тоалетните им и накрая в дискотеката райски газ.

10

ора

преди 1 година

Каква работа има 10 годишно в чужд имот??Мургавее тая работа значи...

9

АнонимеН

преди 1 година

УДАРЕТЕ ГО ПО НОСА! ВЗЕМЕТЕ КЛОН ИЛИ ДРЕХА НАВИЙТЕ Я И МУ Я НАТИКАЙТЕ В ГЪРЛОТО! ТАКА ПИШЕ В НЕТА!

8

Голямото село

преди 1 година

Такива като тоя, когато купуват апартаменти в градовете, довеждат кучета. После да не се чудите, защо толко много нахални кучкари има в големите градове.

7

Анонимен

преди 1 година

В София рядко се отговаря на сигнали, а си представете какво е в провинцията. Не се вдига телефон, когато си на място, пък чакаш с часове. И накрая нищо.

6

Аз

преди 1 година

съм последният който ще тръгне да защитава кучкар. Но тук имам чувството, че този човек най-редовно е бил подложен на ,,бране,, и терор от една особено агресивна малцинствена група. И след като за един шамар БХК ще ревне но целия ЕС, какво друго му остава?

5

Анонимен

преди 1 година

Докато държавните органи не започнат да си вършат работата, така ще е с всичко! Никой не е взел мерки срещу вандалите и крадците, от които е страдал системно този човек. И никой не е взел сериозни мерки да санкционира с яки глоби и да конфискува кучетата, щом същият човек не ги гледа по правилата! Така е в цяла България от години! Администрация, която *** заплати и безхаберства, а всички други страдаме.

4

Това е

преди 1 година

От престъпността все повече превъртели като този ще има. Не знам защо според него решението на проблемите са кучетата.

3

Анонимен

преди 1 година

Имал съм подобен случай в Доспат-горе на алеята при язовира има овчарници ,точно на пътя който гостите на Доспат минават за алеята към самия язовир,и там има няколко кучета които свободно си се разхождат ,агресивни са и също нападат хора .Не знам как са живи и кучетата и стопаните им на свобода .Ако бях баща на детето отдавна щях да приложа заоните на Дивия Запад,защото реално ние сме в Дивия Запад и кучетата щяха да са мъртви заедно със стопаните им.Ще ги излежа просто .

2

Анонимен

преди 1 година

Затвор за тези, които не са се отзовали на множеството сигнали. Да върнат всички заплати, считано от първия подаден сигнал!

1

аз

преди 1 година

Ако кучетата са били на свободно отглеждане - собственика в затвора, ако детето е било в частен имот - родителите на детето "да правят друго" и да не се жалват