59

Анонимен

преди 1 година

Тя и държавата е в кома.

58

Анонимен

преди 1 година

Моля МВР да извади следната статистика: Колко сигнала има подадени за проблеми с кучета; по колко сигнала е реагирано; колко от описаните проблеми са решени!Ще излезе следното: от 10,000 сигнала в кошчето са отишли 9500. От останалите 500 мерки са предприети по 30. И общо 0 са разрешените проблеми. Затова ще ни ядат кучетата, а хората ще се саморазправят.

57

Анонимен

преди 1 година

В провинцията е ужас. Мордор!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52кучетата разнасят болести и произвеждат фекалии и урина.Това ли ти е приятно?Заградиха всички паркове за да могат дивите селяни да си разкарват добитъка .Ми ходете си на село гледайте кучета котки,кози,овце,кокошки,крави,слонове биволи квото искате.

55

Анонимен

преди 1 година

Картинката е ясна. Орковете са вилняли безнаказано, родната милиция си е бъркала в носа. Принуден е да вземе мерки за защита. Зле обучени песове, ако въобще. И белята става.

54

Анонимен

преди 1 година

ПРАВАТА МИ СВЪРШВАТ ТАМ, КЪДЕТО ЗАПОЧВАТ СОБСТВЕНИТЕ ТИ ПРАВА. И В ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМА НАРУШЕНИЯ НА ПРАВА, КАТО НЕЩАТА СА ЕСКАЛИРАЛИ И ДОВЕЛИ ДО ТОЗИ ТЕЖЪК СЛУЧАЙ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ КОНФЛИКТИТЕ МЕЖДУ СЪСЕДИ СА НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА НИ. АЗ С ЖИВЕНЕТО СИ В ПРОВИНЦИЯТА НАПРИМЕР ПРЕЧА НА СЪСЕДА МИ ДА ОКРАДЕ МОЯ ИМОТ И СЪСЕДНИТЕ ИМОТИ И ЕТО ГО КОНФЛИКТА... ТОЙ И СЕГА КРАДЕ, НО МУ ПРЕЧА НА РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ВСИЧКИТЕ МУ ПРЕСТЪПНИ ЗАМИСЛИ И ТОВА Е МЪКА НЕВИЖДАНА...

53

Анонимен

преди 1 година

А това на улицата ли се е случило или детето е влязло в двора да бере нещо?

52

Анонимен

преди 1 година

Новина като за бананова република.

51

Анонимен

преди 1 година

Източника на кучешката агресия е в човешката агресия към кучето. Ако си злобар, не гледай куче.

50

Анонимен

преди 1 година

Ужас. Що не ги пусне Тея кучета в парламента? Няма смисъл от онея мисиркки там. Милото детенце...

49

Анонимен

преди 1 година

"Омръзна ми постоянят злобен лай на кучета в центъра на София, не живея в гората, за да слушам лай нонстоп" - точно понеже не живееш в гората си длъжен да се съобразяваш с живите същества около теб. Аз също живея в Центъра на Журналист и съм човек без куче, но ми е приятно да гледам как кучетата си играят и радват на дребнолии. Над 95% от тях и стопаните им са дружелюбни и ако имаш проблем с живота в града е по-лесно да се изнесеш в гората от колкото 1 милион човека да се нагаждат по теб.

48

Анонимен

преди 1 година

Има някакво мозъчно заболяване, при което индивида започва да изпитва нужда да отглежда много кучета. Познавам поне 5 човека с това отклонение. Характерно за тях е, че спират да се съобразяват със съседи, с деца в градинките и започват проблемите. Някаква комбинация е от социопатия, комплексираност на тема пари и може би и доза параноя. Моля психиатри и психолози да поработят над темата, защото много българи вече имат този проблем.

47

Самуил

преди 1 година

Нали разбирате, че тук няма държава, която да се справи с набезите на етноса и да прилага регулации по отношение на опасните породи кучета. Всичко е проформа колкото да изглежда синхронизирано законодателството ни с ЕС, а прилагане на закона няма.

46

Анонимен

преди 1 година

мАСОВО ХОРАТА КОИТО ОТГЛЕЖДАТ ГОЛЕМИ ПОРОДИ КУЧЕТА, ТЪРСЯТ В ТЯХ И РАЗВИВАТ СВОЕТО СИ КАЧЕСТВО злобата. Кучетата копират стопаните си, ако стопанина е социализиран и благороден човек и се кара на кучето при прояви на агресия, кучетата стават, ако не СТАВАТ *** ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ОБУЧЕНИ КАТО СТОПАНИТЕ СИ. Гледала съм питбул и той беше едно прекрасно и кротко животно. Други от най-кротки кучета с мирни заложби правят зверове. Хрането със сурово месо също уврежда нрава на кучетата.

45

Анонимен

преди 1 година

Всяко домашно или дворно куче трябва да бъде проверявано периодично за агресия, а безотговорните собственици да бъдат наказвани. Задължително дворни кучета да се гледат азд ограда и на синджир с определени параметри.Ако има такава - евтаназия. Омръзна ми постоянят злобен лай на кучета в центъра на София, не живея в гората, за да слушам лай нонстоп, то и в гората не е така. Абсолютна диващина и тормоз от страна на кучкарите!

44

Анонимен

преди 1 година

МНОГО неандерталци на тая прекрасна земя не уважават правата на другите хора и това е основния проблем. Пример преди време на един фермер чужди кучета му разкъсват едно теле, после второ, трето, той иска да му се платят щетите а собственика на кучето му вика , ти си богат какви ти пука за няколко телета. Фермера сигнализира полицията - нищо, щото сина на кучкаря шеф в ДАНС, накрая му запалил къщата и тогава властта ИЗБИРАТЕЛНО се задействала и отиде фермера в затвора...

43

До 40

преди 1 година

По - скоро собственикът изобщо не е инвестирал в обучението на кучетата.Това са работни кучета,които подлежат на дресировка,но това изисква време и пари.

42

Анонимен

преди 1 година

ПОЗНАТИ ФЕРМЕРИ, НА КОИТО МЕЧКИ И ВЪЛЦИ И НА ПЪРВО МЯСТО КРАДЦИ ЯДАТ СТАДАТА СЕ ОПЛАКВАТ, ЧЕ КАТО ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА -СИМВОЛИЧНО, А ЗЕЛЕНИ БАЛКАНИ ИМ КАЗВАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ТЕ ТАКИВА КУЧЕТА ПАЗАЧИ, ТОВА БИЛО НАЙ-БЕЗКОНФЛИКТНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА, ДАЖЕ КУЧЕТАТА МОЖЕЛО ДА СЕ ОБУЧАТ ДА ИЗВЕЖДАТ СТАДАТА НА ПАША И ДА ГИ ПАЗЯТ ПАСАТ И ПРИБИРАТ САМИ... КУЧЕТАТА ПАЗЯТ ПЕРИМЕТЪРА ОКОЛО СТАДОТО, ДАЖЕ ПАЗЯТ ДРУГИ ЖИВОТНИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ СТАДОТО ИЛИ ЖИВОТНИ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ. ОВЧАРСКИ КУЧЕТА.

41

Анонимен

преди 1 година

Човекът се е пазил от ромите, които крадат, бият и изнасилват по селата! Няма власт, няма държава, няма помощ от никъде в тези забравени от Бога места! Така е над 30 години вече! Затова не обвинявам човека!

40

Анонимен

преди 1 година

Къде е бащата да му резне гръкляна на този жител от село - кучкаря !