24

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да спре, защото ще се разпадне иначе. Америка пък си мечтае Европа да изгори и после пак да я спасява на заем. А за нормалните украинци страдащи от войната не пука за никого това е светът днес. Фалш, ламтежи и лицемерие.

23

Да ти сера в устата

преди 1 година

А на тебе шимпaнзе, ти пожелавам да отидеш по-бързо при твоя господар Сатаната!

22

Анонимен

преди 1 година

Да ускори да ускори колко да ускори.Руснаците ще им ги вземат или взривят за 1 седмица.Нали им дадоха некви гаубици м777 ако не се лъжа? 12 часа след доставката първата беше на парчета след централен удар със глупав аналогов снаряд.Черничкият на снимката се напъва обаче ако го пратят в Украйна само са една седмица ще се върне плачещ в САЩ.И не го казвам защото съм русофил.Руснаците контролират въздушното пространство над цяла Украйна.За да ги изтласкат им трябват поне 100 самолета.ф22,ф15.

21

A=F/M

преди 1 година

Да ги ускори повече от 10m/sec2 че да не ги ловят русгнусните ракети.

20

Извинете

преди 1 година

Ама толкоз грозотия и злоба на едно място си е обида за Вселената.

19

Анонимен

преди 1 година

тоз със сигурност не е от Гърция - негрък.

18

Таз гнус

преди 1 година

Ще даде всичко от себе си да поизтреби повече бели.

17

да

преди 1 година

тая горил-ла на снимката не пожелавам на никой да я сънува! ....какви оръжия да пращат бе, льо-льо, путин ги троши като орехи даже преди доставката!

16

Махнете

преди 1 година

Тая грозотия.

15

пфф

преди 1 година

брее тея от чичо Томовата колиба много жадни за кръв кариеристи се пръкнали ве *** мънкито бесно, дядо му се пръкнал роб и човек пък този днес свободен господин генерал че и нагоре пък звяр иска да си върне на къде що види бял бой война до убиване и адмиралски пагон..... не така преател има в историята цветнокожи страхотни музиканти, учени дори, спортисти, *** толко лоши и диви войнолюбци кофти бе френд лошо име за бившите роби на САЩ

14

Анонимен

преди 1 година

Щатите, изобщо не са в положение да се репчат. Лебедова песен мина отдавна. Армията е, е от такива и тук там нещо за цвят. Бял. Ръдиард Киплинг казва, че не могат да преодолеят звука от изстрела и затварят очи.

13

Математика

преди 1 година

Още оръжие за Украйна: 1. По-дълга война; 2. Повече жертви на украинска територия;; 3. Обедняване на запада; 4. По-голям разгром на Украйна; 5. По-тежки условия за мир; 6. Срив или даже оазрад на ЕС. Ако Борел си мисли, че Украйна може да постигне поне частична победа, без да се оазрушат руските заводи или пояка намеса на НАТО, лошо за ЕС. А ако се намесят, още по-лошо. Мир сега, докато руснаците не стигнали Днепропетровск. После ще е много лошо.

12

славянин

преди 1 година

Това ч.рното министър на отбраната! Преди си имаха такова за президент! А още по-преди при Буш младши си имаха още двама такива - Колин Пауъл (оня с шишенцето с ''оръжията за масово унищожение'' на Саддам) и Конди Райс! А окрайна наистина е в преломен момент - да загуби тотално!

11

Бегай ма

преди 1 година

Горило. Горила със акции във военно - промишления комплекс.

10

Бай Лазар

преди 1 година

На кого да дават оръжие, като то няма такава държава?!

9

Анонимен

преди 1 година

Да влиза Шести US флот в Черно море и да свършва мача .

8

Анонимен

преди 1 година

Този изигра бащата на Стиви в сериала Малкълм, все още я умее комедията

7

Анастасия~~

преди 1 година

Ето това е един истински мъж! Ех, да имаше такива мъже като Лойд тука...

6

Анонимен

преди 1 година

Този е отявлен расист, елитите в сащ си ги огледаха, всеки с някаква наклонност извратена, която мрази нормалното и иска да унищожи Русия

5

Анонимен

преди 1 година

Преломен момент щеше да е, ако съберат армия и покажат топки, но те са разпръснати на малки отряди и само викат слава Украйна или там каквото беше :)) Колкото и оръжия да им давате, те са един вид сърбета, не могат да водят война :)))