56

Анонимен

преди 1 година

...Е...как няма да се разбирате...до вчера бяхте дупе и ***...в Югославия...

55

Бай Дрън

преди 1 година

А е и ние чакахме за Шенген и заради Холандия не ни пуснаха... Сега ни въртят и за еврозоната, което не знам за два бре или зле е, защото като почнат да увъртат, значи искат нещо, което никак няма да ни хареса.

54

Анонимен

преди 1 година

Еди-Орела. Македония е виновна!

53

Юго-Рама

преди 1 година

Тоя е национален предател и 100% сръбски агент - иска да забави влизането на Албания в ЕС, за да не може страната му, като член да има условия, към кандидатстваща Сърбия. А Албания има какво да иска от Сърбия относно живеещите там албанци и признаването на Косово!! Но пък, докато Албания не е член, не може да има никакви претенции!

52

Реотани

преди 1 година

Рама пропусна дя се запише в историята, като премиера вкарал Албания в ЕС! Никой не спира Албания да започне преговори, но албанския реотан настоява да започнаат преговори единствено в комплект с РСМ. Е, тогава ще чакат на македонците да им узреят дебелите тukвu, ...т.е. след 10+ год.Тя не случайна е приказката за албанските реотани!

51

Анонимен

преди 1 година

Еди Рама, господин албански евреин, моля бъдете честен и не лъжете, че всички държави са дали съгласие или одобрение да се започнат преговори. За Албания може би - да, но за Северна Македония никога не е било така. Това, че сте в пакет си е лично ваш проблем, а обещания в политиката няма!

50

Анонимен

преди 1 година

Албания и Северна Македония са селски държави, които ще създават проблеми в ЕС.

49

MKS

преди 1 година

И двете държави със своят НАЦИОНАЛИЗЪМ не са за ЕС! Едните бленуват за Велика Албания, другите се вкарват във някакви филми за Велика Македония. Просто няма как да стане! Дадени са едни пари на някои европейски лидери да ходят , обикалят , лобират, подмолничат... но няма да стане защото сме единни! Поне за сега!

48

Българин

преди 1 година

ЕС е съюз на свободни държави, и изказването на Рама, как макетата щели да стават "Западна" България изненада дори българите, със своята глупост! Да не се окаже, че този по-скоро му се привижда докъде ще стигне Източна Албания? Добре дошли са макетата в ЕС, ама с тази антибългарска омраза, която си насаждат още от деца, просто не са за там! Проблемът е , че ЕС сега има проблеми с Русия, с Украйна , с Великобритания, и Западните Балкани ще минат далеч назад! Проблемът си е техен!

47

Ясен Желязков

преди 1 година

Е, истината е, че Албания признава няколко десетки хиляди българи в територията си, а Македония - не. Явно трябва отделен подход към двете държави. То е явно, че няма да са в пакет, защото има разлики.

46

Анонимен

преди 1 година

Този резен разбира всички освен България. Да внимава да не наложим вето и на тях.

45

Анонимен

преди 1 година

Ако беше настоявал да отделят Албания от БЮРМ, Албания щеше да тръгне напред сама.

44

Анонимен

преди 1 година

Резенката да не се оплаква, ами да целува ръка, че му спасяваме демографията и икономиката. Я са ги приели, я са ги поробили като нашата мила родина татковина, която цъфна и върза след само 15 години в ЕС, нито млади и читави хора останаха, нито икономиката е ок, нито нищо. Само грабене с пълни шепи от уж "бедната" ни страна.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46Челяка си го каза на Шулц, че това е западна България, но заради макетата им спъваме членството и на албанците, щото са в пакет със сърбежите-макета :))

42

Анонимен

преди 1 година

Рама е продукт на албанския комунизъм, мозъкът му е промит, все към Москва и Белград гледа. Същото се отнася и до скопските лидери.

41

Анонимен

преди 1 година

Ние сме виновни, че бюрм не изпълнява условията.

40

Анонимен

преди 1 година

България няма да позволи нито една друга Балканска държава да влезе в ЕС!

39

Анонимен

преди 1 година

Докато Еди Рама заедно с Ковачевски, подценяват сериозността на българската позиция и иронизират България, ветото срещу СМакедония няма да падне. Впрочем, за какво им е на Албания и РСМ ЕС, щом се учлениха в сръбския Шенген "Отворени Балкани"? Там са си добре, явно, не желаят европейско членство, а само европейски пари и пазари.

38

Анонимен

преди 1 година

България му била виновна? Шепи Педерама да не му знае много устата, да не изяде и мюсюлманската му държавичка едно вето.

37

Анонимен

преди 1 година

Еми Рама, мой човек, вината е изцяло на макетата, не на нас :)) Ако искате в ЕС албанците, нема проблем, ще ви пуснем, но вие сте вързани със сръбските макета, нема как да стане работата :)))