39

Българ

преди 1 година

Тия верно опрайха проблемите на България, тръгнали в Сърбия...

38

Мишо

преди 1 година

Правилно, трябваше и бой да ядат тези пордажни журналисти. Ще не идете в съседна Турция да снимате. Как работят на европейския континент заводи за химия, как вони и как се замърсява Черно море. Няма да отидете защото няма да ни пуснат вашите западни приятели. Защо никой не говори за това, че в САЩ не се спазват никакви еко мерки. Те на плажа все още ползват аерозоли за кремове портив изгаряне, чудовищно! Защо всички мълчат!!!???????

37

До Ел Василева и 42

преди 1 година

Заглавието е сърбоманско - случката не е в Сърбия а в Западна България. Същият е и коментатор 42. Там не е чужда държавар а част от нашата.

36

Анонимен

преди 1 година

Каквомправят в чужда държава? Тук йие нямаме проблеми и търгнаха по чуждите държави.

35

Сем мисирка

преди 1 година

Сериозна критика към репортерката от bTV Миролюба Бенатова има по време и след събитията в Катуница през 2011 година[11][12]. Всичко тръгва от неин репортаж, излъчен вечерта на 24 септември, в който тя определя хората, които опожаряват част от имотите на Кирил Рашков, като пияна тълпа от футболни привърженици, чиито действия нямат нищо общо с протеста.

34

Анонимен

преди 1 година

Отклоняване на вниманието се нарича това.Тук затъваме в л...ай...на....,те се занимават с на другите л...ай....на...та...

33

Анонимен

преди 1 година

В България няма Българи,те са притианили за Българите в Сърбия.Това си е проблем на Сърбия.Първо да оправим нашето замърсяване и след това да оправим на другите.Не че това което става там не е проблем.Но започнете първо с България.Предпазете Българите тук.

32

Новини на турски

преди 1 година

Шоуто за гафове пусна запис от интервю на Цветанка Ризова и Димитър Цонев със заместник-главния прокурор Борислав Сарафов. Въпреки явно предварително договорените питания, водещият зададе непозволен въпрос на госта си как вървят двете разследвания срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

31

Анонимен

преди 1 година

Мината е за добив на радии иш уран и се замърсява и въздуха които ветровете пренасят предимно до Кюстендил

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41Я повтори пак сърбеж :))) Не те разбрах сърбялник, може ли по ясно да си изкажеш вижданията :))

29

Анонимен

преди 1 година

Защо не анимат замърсяванията в България,а ходят в чужди държаво? Защо не направят филм за Ла...й...нн.я.нито Езеро във Варна.Таммсе кзливат фекалиите от Варна.Защо не отидат по нашите заводи,които унищожават нашите реки.Нарочнонходят в Сърбиянза да създават омраза.

28

Aze

преди 1 година

До 25, относно, че журналистите са лъжлива пасмина. Напълно подкрепям. Няма да забравя как преди няколко години бях с мои приятели на поход-протест срещу разработването на златните залежи в планина Руй - трънско. Бяхме в село Лялинци и бях изумен колко много хора дойдоха на протеста. Колоната от коли беше буквално 1 км дълга извън селото. Бяхме около 300 човека. Четейки по медиите дни след това, а и от записи от телевизии, навсякъде съобщаваха за десетки, повтарям десетки хора на протеста....

27

Ivan Mitev

преди 1 година

Заради тези невежества сръбск апочна Първата световна война след убийството на австро-унгарския престолонаследник.Втората световна война започна,заради несправедливите договори след Първата.Каква е равносметката?Заради сърбите са се водили двете най-големи войни в Европа в цялата и история!!!Сърбия трябва да бъде изтрита от картата на Европа!Това е цирея на Балканския полуостров.

26

Анонимен

преди 1 година

Тито навремето резна Сталин, та те си беха особена соц държава, сега ще видят какво е комунизъм :)) Тогава беха хем с Запада, хем уж с Раша, сега са към Китай, тежко им и горко на сърбежите *** :))

25

Анонимен

преди 1 година

Не помня какво точно вадеха, но замърсяванията в района до границата и в Босилеград (който е областта най-гъсто населена с Българи в Сърбия) са много големи, целта е направо да го обезлюдят или разселят. До преди години имаше постоянен тормоз върху българското население, сега официално е понамалял.

24

Анонимен

преди 1 година

Само и винаги така

23

Анонимен

преди 1 година

До 29 И мен ме е срам, че си българин

22

Анонимен

преди 1 година

Щом искат да си отравят въздуха сърбетата с китайски гуми за коли, да го правят, те и без това са авсралопитеци, надали ще им направи впечатление черния дим :)))

21

Анонимен

преди 1 година

29 Можеш спокойно да се отрече от българското си гражданство, като те е срам от него.

20

Анонимен

преди 1 година

Този район в Сърбия, около Босилеград, е долина на смъртта. Всичко е отровен. България да подготви протестна нота за замърсяването и за нападението над екип нола БНТ.