59

Анонимен

преди 1 година

Сърбите ,като взеха част от България им беше густо...а сега реват още за косово. Що така ?Начи като вземате е добре , а като давате кофтии а? : ) азиатски монголи

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73Имаше, когато горяха отпадъците от Италия, но тук един да ревне и всичко отива по дяволите, докато в Сърбия са още на примитивно ниво :)) Сега нема замърсяване в БГ, гарантирам ти :)

57

Сърбе на върбе

преди 1 година

Брато брато а после те замерят с камъни.

56

Анонимен

преди 1 година

Сороски *** хаха.По скоро трезво мислещ.Този репортаж нищо няма да промени.Ако са искали да направят нещо има официални пътища за това.Това е провокация.В България има много замърсяване,което е много по-сериозно от това в Сърбия и има на много места.Това е проблема.Имаме много сериозен проблем със замърсяването в България.Не сме ние тези ,Които да оправят съседите ни.

55

Анонимен

преди 1 година

Защо са извикали консула, а не полицията?

54

Анонимен

преди 1 година

Нашите винаги са правили провокации.И накрая винаги невинните хора страдат.БНТ е управлявана от ГЕРБ и ВМРО.Освен вътрешните проблеми искаме и външни.

53

Анонимен

преди 1 година

И тук руската политика прозира от всякъде. Какво търсите вие в Сърбия. Като направите изследвания, какво от това. Ще спре замърсяването ли? Не се ли убедихте, че всячески се търсят поводи за вражда със съседите за да няма мир на Балканите. И в РСМ ни бият с камъни, утре и в останалите на около страни.

52

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия са ги пощадили.Там подобни провокатори не живеят много.Свга в Сърбия да изпратят екип за да направят филм за замърсяването в София и Варненското Езеро. Създават целенасочено напрежение.БНТ е на ГЕРБ.

51

Анонимен

преди 1 година

До 62 до ЮродеТо и ти сиСороскиТролГендаровец па се прайш на читател

50

Анонимен

преди 1 година

До Юроде. А в България няма ли Българи.Тук няма никакви проблеми със замърсяването?Внимавайте много със Сърбия.Може да правите услуга на някой ,но за България не е добре.

49

999

преди 1 година

Не търсете излишни конфликти със съседите!!! Ще ни вкарате във войната!

48

до Юроде

преди 1 година

90% от коментарите са писани от тpoлоBe, не ги взимай на сериозно, няма как да стане дискусия!

47

Ами

преди 1 година

НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ПРИКЛЮЧИХА ЛИ, ЧЕ ТРЪГНАХТЕ СЪСЕДИТЕ ДА ОПРАВЯТЕ?!

46

Анонимен

преди 1 година

Това в Сърбия сигурно е проблем.Но в България има много по-сериозни.Това че са Българи там са Българи.В България какви страдат умнико?Търси се конфликт.Не си го позволявайте.Има официални институции.Я България има много по-сериозни проблеми със замърсяването.Това,че София е най-замърсения град в света не е проблем.В София има над 300 хиляди деца ,които душат наднормено замърсен въздух.Смешници.Сърбия не търпи като Макеедония.Добре ,че не са ги убили.

45

Анонимен

преди 1 година

Хващай си опорките и се махай. Когато почнеш сам да осъзнаваш че не ти решаваш в чужди държави кое как да се случва може и да спреш да ядеш бой. Соросляк.

44

Анонимен

преди 1 година

До 51 До Ел Василева и 42Това е сръбска територия и не се прави на герой а *** в Сърбия и го кажи това гласно в някой град та да ти са стъжни животеца

43

Анонимен

преди 1 година

България е в топ 5 най-замърсените държави в света.Защо не направят предаване за това?Да се види от къде идва това.Да се разкаже за глобите които ние плашаме за замърсяването.Това си е целенасочена провокация за отклоняване на вниманието.Сърбия не е Македония.Сърбиге не са толерантни като Македонците.Внимавайте много.Мислете за децата преди да правите глупости.Имаме си достатъчно проблеми и кризи.

42

Юроде

преди 1 година

В коментарите в пълно с не особено грамотни хора, обвиняващи журналистите, че се загрижили за сърбите. Уважаеми, в Босилеград живеят българи, а същата замърсена река не я интересуват границите и си носи зловонието до Кюстендил. Научете се първо да се запознавате с казуси, а чак после да ги коментирате.

41

Анонимен

преди 1 година

Оо ! Даже и имало екоактивистиГендари от София ! Не е трябвало само да ги замерят а с калашници да ги очистят и да ги закопаят някъде в мината

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45Сега си представи единствения завод за гуми в Европа да запуши като черен комин в Сърбия :))) Затова никой не прави завод в Европа за гуми, токсично е за природата и хората живеещи в региона :))