272

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 337 Абе, какво значение има какво е с ЕС и в България? Русофилите ясно си казахте, че искате да принадлежите към друг цивилизационен модел. Какво става в ЕС не е ваша работа.

271

Анонимен

преди 1 година

До 330,,,България не може да си позволи да излезе от ЕС,защото е неплатежоспособна.От НАТО също не може да излезе,защото няма армия и модерно въоръжение.Копейкин,ако е на власт ,ще прави същото,каквото правиха досега управляващите 32 г.В ЕС има инфлация,а в България е по- висока от европейската.С кризата в Украина се обясняват лошите политики на правителствата.И не смятам,че ЕС е златната рибка,която е длъжна да изпълнява желанията на Зеленски.Дълговете ще плащаме ние,обикновените граждани.

270

Анонимен

преди 1 година

До 335 Според другарчетата ти русофили, Русия има цели далеч надхвърлящи овладяването на Украйна, тъй че не може да има никакви "преговори".

269

Анонимен

преди 1 година

До Боби Добре, че Русия нама залежи на велосипеди, иначе сигурно и руски велосипед щях да карам. Иначе те качествен такъв не могат да произведат. Чакам да върнат .... "Украйна"-та. :)))

268

Анонимен

преди 1 година

Вече не са ясни реалните цели на Украйна. Казват, да върнат руснаците поне на позициите от 24.02. Дори и с пълния пакет поискани оръжия, освен само да ги спрат където са сега, всичко друго е абсурдно. Това е най-сигурният път към украински разгром. По-добре незабавни преговори сега, овреме!

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 332 "А за 7 години в Сирия какво правиха руснаците?" Прозивеждаха макети на безаналогови танкове и самолети. Останалото руските генерали крадяха за "дача". Няма само върховния сатрап да краде като невидял.

266

Абе

преди 1 година

Кви загуби бе Зеленски нали побеждавате бе. Нали избихте 50000 гладни, деморализирани и не знаещи да воюват рашисти. Освен това на Русия и свършиха ракетите, икономиката им е срината а Путин ще умре всеки момент. Няма причина за паника Москва соро ще свали гащите.

265

Анонимен

преди 1 година

Четох, че надеждите на Зе о Ко са в руската военна промишленост - отдавна не работила и тепърва щели да я възстановяват. Приказки. А за 7 години в Сирия какво правиха руснаците? Думкаха със стари муниции, тестваха и произвеждаха нови. 6-7 години призводство, няма стигане в близко време.

264

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 328 Какво ви дреме, нали вашия другар Копейкин каза, че ще излизаме от ЕС? Какво става в ЕС е за хората, коиот искат да са в него. Русофилите се интересувайте как е в Евроазиатския съюз, нали там ще членувате за в бъдеще? :)

263

Анонимен

преди 1 година

Ако путинските колаборанти Макрон, Шолц и Драги продължават по пътя по който са поели скоро очаквайте разпад на ЕС и създаване на нов икономически съюз начело с Великобритания, Полша, Украйна, Словакя, Чехия и балтийските държави.

262

Анонимен

преди 1 година

Кога ще бъде сменена г-жа фон дер Лайен със Зеленски?Европейски съюз ли ще има или Украински?

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 326 "Нослетата ги пудрят твоите хора Лавров и Захарова." Я Путин млати яко ботокс. От таксиметраджия какво друго може да се очаква? :)

260

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 325 Нослетата ги пудрят твоите хора Лавров и Захарова.

259

Анонимен

преди 1 година

Га пудреше нослето не рива.

258

Анонимен

преди 1 година

До КАЛИН ОРЕЛА Дано никога не докарваме българина до жалкото материално положение на руснака да мародерстваме тоалетни чинии, перални и микровълнови от съседите си. Само хора без капка национално самоуважение като този КАЛИН ОРЕЛА могат да твърдят че руснаците живеели по добре от българите. Такова нещо никога не имало в историята нито на България, нито на Русия.

257

Анонимен

преди 1 година

До 321,,, Макрон и Драги са бивши банкери.По-скоро ще обясняват на Зеленски колко е задлъжняла държавата,на която е президент.Няма как тези,които финансират Украина да молят за нещо Зеленски.

256

Анонимен

преди 1 година

Това че Русия губи войната е ясно от паническото поведение на путинските слуги Макрон Шолц и Драги. Ще ходят на крака в Киев да молят Зеленски да сключи мир с началника им Путин с цената на териториални отстъпки. Отговорът на Зеленски е ясен, щом искате териториални отстъпки на фашиста Путин, може и вие да му ги дадете. Германия може да отстъпи 35% от територията си на Путин, а Франция и Италия съответно 25% и 45% от територията си за да задоволят временно апетита на Русия за чужди земи.

255

Анонимен

преди 1 година

До КАЛИН ОРЕЛА Стандарта на живот в България ОТДАВНА е МНОГО по-висок, отколкото в Русия. С празни приказки никого няма да излъжеш.

254

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Първото, лъжа, второто, пак лъжа. Има ли нещо, което не е лъжа при теб?

253

КАЛИН ОРЕЛА

преди 1 година

До Анонимен Аз от 7 години живея в Русия и много добре знам какъв е живота!Не ми се слушат глупости от пишман експерти за стандарт на живот и банкрути! Докарайте стандарта на живот в България до руския и тогава ще се правите на велики европейци!