37

бг

преди 1 година

за такова престъпление и ото на малолетен КАСТРАЦИЯ да не е толкова агресивен

36

мдаа

преди 1 година

деца раждат деца които не могат да станат нищо друго освен *** и престъпници. всяка забременяла малолетна да има право на безплатен аборт а този кой той е направил бебе да отидех в затвора за педофилия там да учи и усвоява професия и да работи за издръжката си докато си изтърпи наказанието.

35

Коментатор

преди 1 година

Да го хвърлят в Осъма от високо за храна на рибите.

34

Коментар

преди 1 година

Дамаджан Чашков се хвали че направил на 98% от реформите в МВР пък сингънайската престъпност бие и Тиквените рекорди))

33

Anonimen

преди 1 година

На 15 години и е криминално проявен. Колко още хора ще избие **малолетното ц,и,г,л,е?

32

Анонимен

преди 1 година

Двайсет и четири часа нанкане в ареста и потупване по рамото, нали? Знаем си ви, дамаджанковци!

31

MONAD

преди 1 година

Няма никаква превенция от страна на полицията, да ги чакаш да те спасят е директна смъртна присъда. Разрешете на хората да притежават оръжия за самозащита и съкратете половината търтеи дето се водят полицаи. Няма друг начин хората в по малките населени места да се защитят.

30

ДА

преди 1 година

Ясно-щом е 15 годишен,по скапания и вехт наш закон,той е детенце и ще се поправи!Ама ги няма вече ТВУтата,а той вече е криминално проявен!Сиреч-до 72 часа ще бъде пуснат с поредното "висящо " дело!Да живее правосъдната ни система!

29

Тео

преди 1 година

От коя раса е убиецът? До кога?!?

28

Anonimen

преди 1 година

Броят на **малолетните убийци** стряскащо се увеличава!! Няма ли кой да се замисли за това в НС??

27

Анонимен

преди 1 година

В България няма Роми.Има само Българи.

26

Анонимен

преди 1 година

В България няма малцинства има само Българи.Така е според конституция.Убиеца е Българин.

25

Анонимен

преди 1 година

Значи 15 годишен пикьло може да убие възрастна жена, дала живота си за тази държава, и това да ок, но аз да попитам къде са футболните агитки, за да го научат на възпитание и уважение - не може. Хубаво!

24

Знаем ги ние

преди 1 година

Прокуратурата ще каже- а, ами той на 15 г., пък и ромче, наказателноотговорен, пък и невменяем впоследствие, пък и каза, че няма да прави втори път такива работи, пък и бабата възрастна, айде няма доказателства, прекратяваме досъдебното производство и по живо, по здраво.

23

До н.18

преди 1 година

Прокуратурата е с най-ниско доверие в обществото. Продажна е и никой не може да ни убеди, че си вършат работата без да им се бутнат пари. Делата после не минават в съда понеже доказателствата са нелепо събрани и меко казано спорни. Примери има ежемесечно, особено тези по НПК. Там не са виновни само съдиите. И едните и другите - НЕ СТАВАТ !!!!

22

Ужас!

преди 1 година

В нашето село едно време...понеже имаше и роми, та нашата къща беше съсед с една ромска - бяха що-годе културни хора, не бяха като сегашните диваци роми, ама имаше там една ромка баба Муша хаха, много просешее, идваше през ден у нас и молеше баба ми да й дава картофи, не знам какво си, баба ми един ден й вика - Виж кво Мушо, не мога всеки ден да ти давам продукти, имате ниви, градини, посейте си, бее, аз как си сея и изкарвам! ГЛЕЙ ГИ ТИ! НАХАЛНИ!

21

123

преди 1 година

Тези са генетично изродени. На 12 год. орката ражда, бащата *** на 15 год. крадец и убиец!

20

Анонимен

преди 1 година

И после искате да уважаваме ромииите! Няма как да стане! От Векове насам - никой не е бил доброжелателен или добронамерен към този етнос! Те са с особен манталитет, постоянно създават проблеми! Постоянно правят скандали, нападат от най-малкото нещо, крада особено! Малцина са нормалните и културните роми! 5/100

19

Теди

преди 1 година

Грабеж и убийство най- вероятно

18

Прокуратурата по

преди 1 година

закон има право да го задържи до 72 часа. После трябва да внесе в съда, искане за постоянно "Задържане под стража", поне докато събере нужните доказателства. Прокуратурата 100% ще направи всичко възможно, за да доведе процеса до затвор, но, както е ясно - СЪДИЯТА РЕШАВА, а не ПРОКУРОРЪТ. Съдията ще го пусне, особено с особения етнос, ще му наложи някаква там пробационна мярка или домашен арест и айде.