12

аз

преди 1 година

Тоя е за медал бе, все пак почти 3 промила си е геройство! Освен това - катастрофирал е защото не знае как да шофира, все пак няма книжка. А що се отнася до кражбата на автомобила - собственика е виновен, не е заключил колата. Пускайте го!

11

Анонимен

преди 1 година

Добре, че не са го хванали с нещо сериозно иначе щяха да го задържат за повече от 24 часа. Май ще му се размине ХАХАХАХА.

10

Анонимен

преди 1 година

Този е направил голям шлем с един удар - пиян, без книжка, крадец. А е само на 21, истински талант! Предстои му светло бъдеще на младежа.

9

баси

преди 1 година

Това си е направо като във вица!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Айде напишете процентите катастрофирали без книжки, със книжки, пияни без книжки и пияни със книжки. Тук винаги се ловят че бил без книжка на първо място.Ами алкохола и скороста не питат имаш ли книжка.

7

Анонимен

преди 1 година

А АКО Е СЪС КНИЖКА НЯМА ДА КАТАСТРОФИРА ЛИ ПРИ ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ?

6

Rеее

преди 1 година

а за трупа в багажника и килото кока нищо не казват

5

От хората

преди 1 година

Не пишете на колко години е осъден вече.Ако бяхме нормална страна,този вече щеше да търка наровете.Законите трябва да са Крумови,иначе няма оправия и такива ще продължават да крадат,дори да убиват невинни.

4

567

преди 1 година

Само да попитам, какво е бъдещето пред този индивид, който от рано е тръгнал да си съсипва живота? И понеже такива са масово явление по малките населени места, по-важният въпрос е дали не беше прав Борисов, когато каза, че "материалът" е лош.

3

Анонимен

преди 1 година

по-добре весел безделник без книжка от послушен и намръщен бачкатор

2

Анонимен

преди 1 година

Е, и? В Kpaвария пълнолетни въздържатели със законно притежавани пистолети стрелят в училищата и взимат невинни жертви деца. Тук, нашенският неправоспособен пияндурник с крадена кола не е докоснал никого. Само смачкани ламарини. Пак сме по-добре.

1

Vans

преди 1 година

Защо просто не пукна сам и да ни освободи от тежестта си това безполено ***