36

Непросветени

преди 1 година

обичаме се с наследниците на фашис.тите и това е,истинските българи не робуват на западен капитал, теглете държавни дългове, само ни карате да емигираме в РФ и след финансовия и военен колапс ще си вземем отново земите, пс'та фашисти

35

Анонимен

преди 1 година

Бяхме спорили с една позната за Македонците.Тя казваше ,че Македонците са Българи,въпреки че голяма част от тях не са стъпвали в България.Нейния син се отказа от Българското гражданство и има Английско.Те направиха гоялмо празненство,когато нейния син получи гражданство.Получаването на гражданство беше важно за да остане в Англия.Много противоречив народ сме.

34

Анонимен

преди 1 година

Може да се самопоределяш както си искаш.Важно е къде живееш и къде плащаш данъци.Може да искаш да си Българин,но ако живееш в Германия и плащаш данъци си Германец.Децата ти са ГерманциТова е.Може даже да не вземеш Германски паспорт и гражданство ти си Германец Другито в някаква глупава емоция ,нищо повече.Това ,че св прибираш првз лятото в България не те орави Българин.А това където палщаш сметките.Самосъзнаниетоме нещо лично емоционално.Нещо манипулативно.

33

Една българка

преди 1 година

"О ,неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? "Странна работа да наричаш Родината си "бг-то" или да искаш да се откажеш от българско гражданство за сметка на чуждо. Живея в чужбина, но никога не съм се срамувала, че съм българка. Сърцето ми е в България и ще се върна. Една чужда лична карта няма как да ми промени съзнанието. Родили сме се в България, за да получим съответен опит. Род и Родина са преди всичко. Бог да пази България!

32

От Германия

преди 1 година

До разбирачите (завистниците) дето обичате да квалифицирате богатите и развити държави - вижте си първо бг-то на какво прилича.

31

sofeto

преди 1 година

В Германия народа са германци, само БГейците използва "немци"...по русняшка традиция!

30

Deutschland

преди 1 година

Ашколсун 2000 бг роми станаха германци. Заради социалните.Друга причина няма за която човек би заменил бг паспорт с немски.Български гражданин има абсолютно същите права които има и немски (ЕС граждани,) Единствено няма право да гласува за Бундестага,и 5 години няма право на социални помощи (HARZ 4 се казват)

29

Шукри Надарения

преди 1 година

Бабо Меркел, де така? - На джамия Мустафа! ... Бегайте бърже към Германията че скоро ще се срине социалната й система и КОПОНА ще свърши.

28

СТАТИСТИКА

преди 1 година

*Българите* взели Германски Паспорти са Турци с Два Паспорта - наследниците им , повечето истински изселници измряха , внуците им наследиха Паспортите - така се случи и с 200 000 хиляди измамници от СМР - които се бяха писали Българи а сега палят Хора - като Украинци - Тази Глупост трябва да се прекрати от ЕС .

27

Джоко

преди 1 година

Е защо като Доган си продаде ауспуха на Кремъл за копейки нашенците да не си продадат душата за 5 евро в Германия. Ще си фантазират там че вече са "висша раса" мизерници. Ще се правят че не забелязват с каква погнуса ги гледат германците и ще работят яко защото Германия винаги ще се нуждае от евтини и заблудени български роби.

26

Киров

преди 1 година

баба меркел 20 години се дупеше на путин и гледаше да не го ядоса. половината от българските роми отидоха в германия да слугуват на турци и араби за жълти стотинки. ако искат германците ще им пратим и останалите че германките вече не искат да раждат и си присаждат "шнурове" за перверзии.

25

Анонимен

преди 1 година

Германия е водеща икономика в света, всички искат да са немци>>>>ПАСПОРТА не те прави немец, нито езика, нито социалното положение. Самосъзнанието и самоопределението е това което те прави такъв. Или се раждаш с немско съзнание ИЛИ не.

24

Пешо

преди 1 година

и какво има в германия - едно нищо. високи данъци за да могат да хранят арабите които не искат да работят. германия не е това което беше и ще става все по-зле.

23

Анонимен

преди 1 година

Аз като взех преди пет години немско гражданство и какво от това. Там неможе да се живее от инженерите и доцентите на баба меркел. Където и да отидех само тях срещах. Смърдят на прокиш. Германия нее това което беше преде 27 години когато за пръв път стъпих на немска земя. Днес живея в Азиятска държава на 5 000 км от България. Никога не съм си мислел че в азиятска държава ще живея като бял човек. Но се оказа че може и вече 10 години живея като човек.

22

Анонимен

преди 1 година

Взели германско гражданство бройката колко нашето село. И то за тридесет години.

21

Георги

преди 1 година

С жена ми 8 години се борихме да вземем US гражданство. И двамата работехми в големи компании, на високи постове, изрядни данъкоплатци и т.н. Не знам как в Германия им дават толкова лесно на тарамбуките.

20

Анонимен

преди 1 година

Слава Богу, че в Австрия няма двойно гражданство. Чорапа ще трябва да удовлетвори заявлението ми тази година. КУПОООН!

19

Един БГ-ДЕ

преди 1 година

За изборите да, имаме право да гласуваме и на двете места, друг е въпроса дали го правим. За да избегнем нападките то не гласуваме никъде, но не значи че не се интересувам от БГ. Обичаме си БГ и в крайна сметка всичко ни е там и там инвестираме.За двойното гражданство не е проблема в Германия а зависи от другата държава /това е за ЕС/.

18

Анонимен

преди 1 година

"искам статистика за колко българи са взели руско гражданство..." --- И кой си ти? Анонимен алкохолик искал нещо!

17

Анонимен

преди 1 година

искам статистика за колко българи са взели руско гражданство, или любовта е само на приказки без да са живяли там