75

Муджахидин

преди 1 година

Българският старческият имбeцил Мир в България 78 години са му много. Скоро това ще бъде поправено гласувайте за Костя и глада ще ви е най малката грижа. Косовско-Босненският сценарий с война не ви мърда ще изпращате купчини с трупове на жени, деца внуци и правнуци и ще се наслаждавате на Украинските неволи. Бавнopaзвитo племе от чyкундуpи избиращи болшевики.

74

Бухал Рисърч

преди 1 година

Гласувайте с + ако искате ветото за Македония да падне.Гласувайте с - ако искате да остане.Лично аз съм за отпадане на ветото, защото нито македонците ще станат българи, нито ние ще спечелим нещо. Само ставаме за смях пред всички.

73

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е опасен! Той е от хората които принципно идват с добри намерения но може да нанесе много поражения върху страната ни. Този тип идеолози в крайно дясно или крайно ляво обикновено нямат връзка с реалността и живеят в свой собствен свят. Мечтаят за някаква невъзможна утопия която всъщност не е желана от населението. Но хората се подлъгват и гласуват. Пък после като видят резултата съжаляват. И комунизма така е дошъл с добри намерения и още не можем да се отървем от него.

72

ми хубуу

преди 1 година

До Възраждане И като стане референдума не по вашите щуротии,пак ли българите ще са глупави балканци,дето "си заслужават съдбата"!?Големи говендъри сте!Да си жив и здрав,та да си маркер на човешката едеотщина!

71

Анонимен

преди 1 година

България е ЕС и НАТО няма да стане Рашистан а вие дето взимате денги да поствате безумните си опорки няма да ви мине номера Копейкин е въздух под налягане ще гръмне като надут балонББ сега се възползва от клоуна Копейкин защото неговото шоу му е изгодно но после сам ще се отърве от него въпроса е дали искаме мафията са ни управлява ????

70

До 63

преди 1 година

Иренче,подмокрли се вече?Като се сетиш за любимия си Боко и коленете ти се разтреперват.Тоя става ли още или не си го пробвала,ама ти се иска?Да знаеш,че той налита само на плеймейтки.

69

Бойко Българоубиец

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ СА ГЕРБАВ НАРОД!

68

Анонимен

преди 1 година

При едни избори Възраждане щее втора сила в най лошият случай. От това ги е страх всички евро гейци.

67

Има сделка

преди 1 година

Бабикян с положителност има опит с купуването на дупе.дади. Нали неговия коалиционен партньор Дончева се опита да купи ИТН при предишната покупко продажба. Неуспешно.

66

Анонимен

преди 1 година

Чакайте само да дойде есента, няма да имат и 5 лв. да платят тока и парното на държавните институции и ще има доста на студено.

65

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!!

64

Анонимен

преди 1 година

НАТО - ВЪН!!!

63

Анонимен

преди 1 година

65 ти в кой век живеш какъв народен съд бе това че ни мисля като теб ще ме съдят ли аре марш луди хора постват тука

62

Анонимен

преди 1 година

НАТО - ВЪН!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Нали ГЕРБ беше с ДПС? Сега пък я прикрепиха към Възраждане. Когато както ни уйдисва. Важното е да плюем и дезинформираме. Омразата не е градивно чувство.

60

Анонимен

преди 1 година

Да се гласува за Костадинов за тази циганизиранабавноразвита кафява мутра и Чуфутскоиздигната от чифутттятта слуга на болшевиките, означава 1 гражданска война и 2 все едно да докараме на власт Ленин и 3 Украински сценарий за България.

59

Анонимен

преди 1 година

51 Копейкин е взел едни много денги да направи БГ руска колония референдумите са запазена марка на Русия

58

Анонимен

преди 1 година

А възможна ли е изобщо коалиция между ГЕРБ и Възраждане? Според мен ГЕРБ нямат нищо против. Те биха направили коалиция с абсолютно всеки стига да са в управлението. За Възраждане не знам как стоят нещата. Костадинов е заявявал че няма да се коалира с никой...но тия работи сме ги чували и преди и от други лидери. При нови избори може да оформи нова и уж "невъзможна" коалиция между ГЕРБ, Възраждане и ДПС. Само стойте и гледайте шоуто.

57

Анонимен

преди 1 година

Когато Възраждане вземат властта, ще организират народен съд. Пред който ще бъдат изправени всички национални предатели!

56

Анонимен

преди 1 година

Ще гласуваме за Възраждане , Дори емигрантите в Лондон вече гласуват за Възраждане..Колко по късно изборите , толкова по-добре , Русия ще победи , ще дойде цар зима , запада ще умира от глад и студ.. Ще се в съвсем друга реалност----------------На емигрантите им е лесно.Ще си стоят в Лондон. А ние тука ще говорим руски!