7

Анонимен

преди 1 година

може ли тези пигмей да ги изпратим обратно? имаме си достатъчно ташунковци и така

6

Анонимен

преди 1 година

Защо винаги, когато има някакви арабели или роми задължително има нож? Винаги. Някаква такава странна загадка. И аз съм присъствал на пиянски боеве, ама никой не е вадил нож. Отивам до кръчмата със сатър, мачете или меч направо. Що за *** са тия? Както беше писал А. Чехов - "Ако в първо действие на сцената има пушка, то тя ще гръмне неизбежно в 3-то действие".

5

Анонимен

преди 1 година

Тези от Сирия отдавна трябваше да са депортирани а на тяхно място сега да се настаняват украйнците.

4

НЕДОСЕГАЕМ ИЗВЕРГ

преди 1 година

Юлиян Борисов Георгиев от Перник Екзекутира Българи но никога не бива арестуван, защо така!?

3

Анонимен

преди 1 година

До ДДРОнег - Ни на едните, ни на другите съм фен, но и ти си свали капаците. И в бежанския център има деца, от пеленачета до ученици. А и до украинските майки се срещат левенти, на които мястото е на фронта, не по морските ни курорти. Ама, нали вечно се залита на една страна у нас, затова и постоянно сме цъфнали. Иначе, всички са от демократи по-демократи.

2

ДДРОнег

преди 1 година

Тъкмо си мислех, дали ще има сега вой срещу сирийските "бежанци" ?!___Но не, русУфилите пак вият срещу украинците !!!___А разликата между сирийските здрави и прави младежи и украинските майки и деца е огромна !!!

1

Анонимен

преди 1 година

Ако е станало в лагера за бежанци, ами изнервил се е човекът. Я ги преместете в хотели на морето, да седят на плажа по цел ден, нема да се ръгат с ножове. От друга страна лагерът не е препълнен, на 45% бил запълнен.